folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?



ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    bence abdyi bulur

     


    Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    07.06.2007 16:52 tarihindne itibaren kendime mesaj yazağı koyup bir kaç hafta mesaj yazmıyorum. 

     

    son zamanlarda verdiin en mantıklı karar tebrik ederim

    son olarak milli güvenlik hocamızın notu:Bir ülkeye karaya inmedikce bişey yapamazsın 


    Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek

    hepsi göz boyama. valalh arkadaşlar bence ABD savş açarda açar. ...

    ABD sonuçta


    Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Kasım/2005
    Erkek
    Zümsük kardeş insanları galiba yanlış anlamışsın tamam amerika bilim teknoloji diyor amma iş savaşa geldimi yerin dibinde hepimiz takip ediyoz basından.

    Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    1:  Amerika bize f 16 lari ilk gonderdiginde muhendisler hemen ise koyuldular.planlari yapiyorduk ama hatali cikiyordu.aksaminda sorunlar vardi.yapip yapip bozduk.onlarca defa denedik.amerikayi aradik ellerinden birsey gelemeyecegi gibi laflar zirvaladilar.bu ise o zamanin hava kuvvetleri komutani o kadar kizmistiki muhendisleri bu is icin ayri olarak gorevlendirdi.
    2aylik bir ugrasla amerikanin gonderdigi f 16 larin uzerinde oyle bir oynandiki.su anda amerika dahil diger ulkelerin ellerinde bulunan f16 larin 3 kati daha teknolojik ve guclu.

     

    2:amerikanin unlu stratejik kesifcisi (kusura bakmayin ismi aklima gelmedi buraya yazamiyorum)hurriyete bir aciklamada bulunmustu.turkiyenin butun gizli ustlerini biliyoruz diye.bende dahil butun askeriye zamaninda buna gulup gecmistik..yillar once bosalttigimiz yerleri bize bunlar sizin gizli yerleriniz diye onumuze koyuyorlardi.sadece elle tutulur bolu da yeriniz var diyorlardi.musade istediler ve hic bir zaman o musadeyi alamadilar.yillar boyunca yalan olaylarla orayi bulabilmek icin arastima ekibi gonderdiler.her seferinde asker ordan onlari geri gonderiyordu.bir gun boluda vatandaslarimiz kayboldu dediler.valilikten izin aldilar.ve orayi arastirdilar.2 hafta sonra (burayi gulerek soyluyor) arkalarina bakabaka geldiler.ve mizmizlandilar.biz sizin muttefiginiziz niye bize aciklamiyorsunuz diye.(bu kismi anlatirken o cok guldum

     

    3:turkiyede,cogunlukla gencler ve yeni nesil TSK yi gucsuz buluyor.arastirma yapilmadigini,amerikanin susu busu var bizim niye yok diyor.ama hic yazilanlara ve duyduklarina inanmiyorlar.askeriye bir sey kesfettiginde yada icad ettiginde bunu direk aciklamaz.insanlar dedikodu dedikleri seyler bazen gercek olabilir.kim demiski amerikada varda bize yok diye.(burda bende sordum nelerimiz var diye.cok net anlatmadan bazi silahlarimizi bazi gurur verici icadlarimizi soyledi)

    makine kimyada cok yonlu arasitrmalar yapiliyor.israil teknolojik olarak gucludur.ama demekki turkiyede gucluki kose denen mermi ve silahlari bizle birlikte uretmek gelistirmek istiyor.(burda sinsice goz kirpiyor bana

    dunyanin ilk en uzun menzilli topunu yaptik.(35 KM!!!)
    dunyanin ilk en guclu top atarini (arnoldun terminator 2 nin sonunda kullandigi siz bombasi atan versiyonlu silahi) yaptik.diger ulkelerinki 40 metre de etkisini yitiriyor.bizimki 105 metrede hala etkili.
    mp5 yari otomatik tufegi turk silahidir.dunyada askeriyeler dahil en cok kullanilan silahtir

     

    bunun uzerine atom ve nucleerleri soruyorum bana verdigi cevap.bende dahil cogu yetkili bu silahlarin bizde olup olmadigini bilmez.bunlar en ust yetkililerin bilecegi cok gizli konulardir.ama savunma bakanimizin aciklamasini hatirla'dunyanin bir yerinde aciklanamayan fuze denemeleri yapiliyorsa,kimse diyemez bunu turkler yapmiyor diye'(hurriyet gazetesi gene)

    sana kisaca turk askerinin basarilarini,gercek dis ulkelerde konusulanlari ve olasi bir savasta turklerin napicagini soyliyeyim.

    A:turk askeri dunyanin en iyi ve ciddi ordusudur.(dunya geneli ulkelerin ortak yaptigi arastirma.burda turkiyenin odulu var ve hala bunu almayi basarabilen baska bir ordu yok!)

    B:turk hava kuvvetleri dunyanin en iyi pilotlarina sahiptir.nato ve bir cok ulkenin pilotlarini egitiriz.
    amerikada duzenlenen gercek savas simulasyonunda(bu bir bilgisayar oyunu ama tam tamina savastir.ve en ust derece dunya ulkeleri tarafindan onaylidir.)
    burda dunyanin her ulkesinin en iyi pilotlari savasirlar.bu stratejik simulasyon o kadar zordurki 1 dusman ucagi indirmek bile cok zordur.ama biz naptik.bizim bir tane pilotumuz tek basina iken 8 dusman ucagini indirmistir.bu basarisi pentagonda olay oldu.baskan bush o askerimizi american ordusuna alabilmek icin neler neler yapti.

    C:deniz kuvvetlerine yatirimimiz cok yoktur.deniz kuvvetlerimiz cok guclu degildir.ama buda bir stratejidir.3 yani denizlerle kapli bir ulkede soruyorsun kendine dimi nasil bu ulkenin deniz kuvvetleri yoktur diye.(burda guluyor)
    onunda bir caresi genel kurmaylikta bulunmustur.ve sana ruslarin gemilerle bogaza girmek istendiginde karsilarina aniden cikan o denizalti olayini hatirlamani istiyorum.(bu olay ruslarin karadenizden bogazlara gecmek istediklerinde karsilarina bir dagin altindan aniden cikan denizaltiyla kacmalari olayi.dagin altinda magaranin oldugu soyleniyor)

    D: profesyonel ve gerilla askerligini en iyi bilen ordu bizdedir.hala israil dahil bir cok ulkeye dersler veriyoruz bu alanda.

    turkiyenin cogunun genelde bildigi saddamla annesi olayini sordum kendisine ve dogru oldugunu soyledi.ve bana burdan bile bazi seyleri anlayabilecegimi soyledi.ve kisaca ozetle su zamanda turkiyeye bir ulkenin saldirma olasiliginin nerdeyse 0 oldugunu ve TSK nin gucunun tum dunyada bilindigini soyledi.ve su ornekle konusmasina devam etti.

    İhtilal halinde su anda bile turkiye dunyada en cok askeri cikarabilen ulke.ne amerika ne 1.5 milyarlik cin nede baska ulkeler.

    19.5 MİLYON!!!!

    TSK NİN GURURU BORDO BERELİLER


    Bordo berelilerin gorevi ozel harekat ve savunmadir.yillarca ppk dahil bir cok yasadisi örgüte kan kusturmuslardir.farkli araliklarla yapilan dunya ozel kuvvetler taarruz,savunma yarismalarinda 2 defa disinda hep birincilikle donmektedirler.ne amon'u ne delta force'u bordo berelilerin onunde ayakta kalamadi.almanya,fransa dahil bir cok avrupa ulkesi ozel kuvvet egitimi aldirmak icin siradalar.ama bordo berelilere verilen egitimin %30 u o ulkelere gosteriliyor.
    ozel operasyonlarda sessizlik ve hiz en onemli degerdir.

    K.lock dedikleri kilitleri delta force dahil diger ulkeler 10,13 saniye arasi acarken bordo bereliler maksimum 7 saniyede aciyorlar.

    200 metrede hala nokta atisi yapabiliyorlar.

    uzun ama okuyunca fikirlerinizin değişecektir

     --------

    Okuyun bunları, ABD teknolojik ülke buna lafımız yok ama Türkiye'de avucunu yalamıyor, zannediyor musun ABD'den aldığımız uçakları aldığımız gibi kullanıyoruz..

    Ayrıca bir ülkenin kara kuvvetleri güçsüzse hiç bi s*kim yiyemez, bunu istediğin askere sor.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadir04
    kadir04's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    AMERİKA NALETİ TÜRKİYENİN BAŞINA BİR GÜN  BELA OLACAKTIR

    BÜYÜKLERİMİZİN SAYESİNDE

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadir04
    kadir04's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    BİRGÜN YANLIŞIKLA VURACAK NEYMİŞ YANLIŞIKLA OLMUŞ CANIM

    BİZİMKİLERDE BİŞİ OLMAZ DER CANIM

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    -----------------------------

    hepsi göz boyama. valalh arkadaşlar bence ABD savş açarda açar. ...

    ABD sonuçta


    -----------------------------

    bilinçsizce yazıyosunuz abd ıraktan çıkamamış afganistan pakistandan çıkamamış bize gotu yemez

    biz ıraka her sene girip çıkıyoruz zaten gotleri tutuştuğu için böyle reklam yapılıyor girdi -çıktı  diye


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2003
    Dişi

    sikmayin caninizi 19 mayis 1919 da ekonomik olarak,askeri teknoloji olarak bugun ki durumumuzdan cok daha kotu hatta bitmis durumdaydik.

    usa ya dunya kiciyla guluyor.ay a degil marsa bayrak dikse ne olur.savaslar teknoloji ile kazanilsaydi guney kuzey kore olmazdi vietmanda galip gelirlerdi ayaklarinda cariklari bile olmayan somaliden,irakdan galip gelirlerdi,afganistandan zaferle cikarlardi


    "Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

    sikmayin caninizi 19 mayis 1919 da ekonomik olarak,askeri teknoloji olarak bugun ki durumumuzdan cok daha kotu hatta bitmis durumdaydik.

    usa ya dunya kiciyla guluyor.ay a degil marsa bayrak dikse ne olur.savaslar teknoloji ile kazanilsaydi guney kuzey kore olmazdi vietmanda galip gelirlerdi ayaklarinda cariklari bile olmayan somaliden,irakdan galip gelirlerdi,afganistandan zaferle cikarlardi


    -----------------------------
    O zaman Atatürk vardı.Adma gibi adamlarla ülkeyi kurtarmak için  uğraşıyordu.Köylü milletin efendisidir diyordu ananı al git demiyordu.Nerdeyse bütün siyasetçiler yavşak şerefsiz dolandırıcı değildi.Akpden 34 chpden 17 siyasetçi (listelere alınmayan) yani millet vekili haklarında suç duyurusu var.Yolsuzluk vs.. gibi avramlarla bir çoğuda doğru.

    Yani durumumuz o zaman kötü olabilri fakat Atatürk adam gibi adamlarla ülkeyi toplamaya çalıştı.Yaptıda.Sadece ömrü bi 10 yıl yetmedi.Şu anda durum nasıl?Bir bak bakalım.Millet millet değil seçmen değil.Ne zaman düzügn bir seçmen oluruz o zaman başa sağlam adamlar gelir.Başa sağlam adamlar geldiğinde ülke düzelir.

    ;) pek fazla emsja yazmıyacağım bugunden itibaren fakat söyleme gereği hissettim.

Toplam Hit: 17020 Toplam Mesaj: 122