folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?

ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    Amerikanın G.tü yemez böyle bir şeyi, hele gelsinler gelecekleri varsa görecekleride var, topunun a.q evelallah

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    dKN ASALA ermeni teröristlerine bişey yapamadık ki 1975 de kuruldu hala bitleri var sadece güvenlik başka saldırı vs yapmadık pek bişey ben duymadım şahsen

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------

RhiFaT bunu yazdı:
    Çok doğru tespitler kutluyorum Türkiyenin pkk yı bitirmesi için rusya iran çin gibi devletlerle işbirliğine girmesi gerek yoksa amerika daha çok ensemize vurup ekmeğimizi alır işte halimiz bi ıraka bile girecek göt yok.

iranmı? yıllarca pkk yı besleyen irandanmı bahsediyoruz? kazık gote donunce pkkyı vurmaya basladılar soysuzlar. ama babayı alsınlar onlar besledi biz cektik ceremeyi cekme sırası onlarada geldi. rusyamı? pkk hangi ulkenin silahını kullanıyor rusyanın. çin desen ne alaka. dam ustunde saksagan vur beline kazmayı. cin ebesinin nikahında pkk ile ne alakası olabilir adamların. çin in pkk uzerinde hicbir politik cıkarı olamaz. adamların suanki devlet duzeni tamamen ekonomiyi tavan yaptırmak uzerine kurulu ve ortadogu ile uzaktan yakından alakaları yok ne cografi ne politik nede askeri. pkk sorununu cozmek istiyorsan kendin yapacaksın tıpkı asalaya yaptıgın gibi.

hoca işte böyle düşünce bizi bitiriyor.İranla yata gir diyen yok.Yada rusya-çinle sadece çıkar için bir araya gelip ortak olacaksın ama doğru şu Türkiye içinde sağ-sol bile kedi köpek gibi bir birlerini yiyiyor Türk-kürt oyle müslüman-laiklik öyle.Çok konuşuyor sağda solda Türkiye için demeyi ama 80 de gördük bir birlerine girdiler Türkiye yi 15 sen geriye götürdüler.Ülkelrini içten böleceklerdi az daha.

Bu adamlar mı kalkıp iranla rusyayla birlik olcak boşversene..Türkiye boyle tek başına durduğu zaman birşey olmaz.Azerbeycanla birlik kur?Bu adamlar senden kur birlik ne duruyorsun?Türk devletlerinle kur.Birşeyler yap insan oğlu şu dünyada tek başına nereye kadar gider bu yüzden evleniyoruz şu oluyor bu oluyor.Ülkeleri insanlar oluşturur.

Bir elin nesi var iki elin sesi var, birlikten kuvvet doğar daha ne diyim birlik lazım birlik.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    Allah Askerlerimzi korusun, kolay diil hemen harbe gitmek , gine mayin patlamis  askerler yaralanmis. Allah acil sifa versin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

gözleri kara sağlam yürekli türk gençliği oldugu sürece kimse bi s.kmi yapamaz bize.. ama gönül isterdiki arada böyle zümsük gibi gerivites cocuklarının olmamasını.. cünkü savaş inançla kazanılır.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

zumsuk tmm biz uçakları abd den alıyoruz doru ama biliyomusunki bizim mühendislerimiz o uçakları geliştirip normal f-16 lardan 3-4 kat daha iyi olduğunu. ayrıca böyle bi savaş durumunda bence rusyayla,iran seyirci kalmaz. şu iranla,türkiye,rusya birliğini çok istiyom amk. şöle bi üçlü görüşme yapsalar süper olur. iranda zaten kendi sınırındaki pkk lıları temizliyomuş geçende operasyon yapmışlar 10 tane pkk lıyı öldürmüşler. iranda artık türkiyeye yanındayız msj ı veriyo herhalde çıkarıları var tabi.

ayrıca mavibere dediklerine katılıyorum türkiyenin gizli olarak uranyum alıp nükleer bir bomba yaptığını duymuştum. o konuyu biraz açarsan sevinirim.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ben varken dünya toplansa Türkiye'ye bir şey yapamaz...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

onlar hollyone nin çükünü yesin..savaşmış hah......

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek

zumsuk merak etme dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar dert etme,simdi bu adamın soyledıklerıne muhalefet edıyorsunuzda haksızmı yanı,gotunuzde donunuz yok neymıs bız turkmusuz (evvelallah oyleyızde)ıkıde bırde dılınıze dolamıssınız çanakkale osmanlı falan konusup duruyorsunuz unutun sız o gunlerı unutmayın gercek delıkanlılar çanakkalede öldü siz kaçanların torunusunuz.

farzedelım savastayız

pilot     -komutanım abd ucagı ates acıyor

kule     -sakın ısabet alma ulan zaten yedek parca da yok topu topu da uc bes ucagımız var zaten

pılot     -esheduenla ilahe illallah 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    ne kadar teknoloji olursa olsun elbet  kara savaşına iş düşücektir o zaman görücekler.. herşey teknoloji değildir. bırakın siyasisini politkini Atatürk ne demeiş dışa bagımlı olmadan kendimiz büyümeliyiz Ekonomimiz Abd ye baglı ise çekiceksin resti  sokma Turkiyeye ABd mallarını o borcu kendi paramızla öderiz.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 18870 Toplam Mesaj: 122