ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------sadece Sakarya, Gelibolu, Kocatepe, Malazgirt ve Dumlupınar dan haberin varmi bunlarin birinin artik olmadiindan haberin varmi?bunlar mevkii isimleri diil tr nin elinde bulunan yeni nesil atom bombalari.hadi birak ustun yetenekli dunyaca kabul gormus hava kuvvetlerimizi, yurek ve azim ile birlesmiş ozel birliklerimizi,gerilla harkatı yapabilen tek kara gucune sahip olmamizi,ordumuzun m.ö 220 lerde kurulmus ve devlet geleneginizimiz kadar eski olusumuzu bunlarin hepsini birak bu milletin jeton tamam biraz gec dusuyo ama rahat değilsek te rahatsiz edioruz bu bir gercek.
-----------------------------
çok bilgili sayın mavibere. adını verdiğin atom bombaları yazar Emin Arı nın bilim kurgu hikayesinden alınmış isimler olup gerçekle hiçbir alakası yoktur, hiçbir kitapta yazmaz. Türkiyenin atom bombası falan yok, ne yazıkki...zumsuk e laf atıpta Türkiyeyi ve Türkleri yerlere göklere sığdıramayan arkadaşlar. bir Türk dünyaya bedel lafını arkanıza alıpta kabadayılık yapmayınız. zumsuk emin olun sadece gerçekleri söylüyor. bazı şeyler eskide kaldı. evet türkler hala dünyada en güçlü millet olarak görülür. evet belki bi Türk askeri bir Amerikan askerini yok edebilir. ama o atom bombası icat olmadan önceydi. bir atom bombası, bin türk ü un ufak edebilir.
osmanlının tarihte yaptıklarıyla övünün, övünmeyin demiyorum, ama biz hala öyleyiz sanmayın, öyle olmaya çalışın. neymiş bizde iman gücü varmış hiç bişe yapamazlarmış, o eskide kaldı arkadaşım. kusura bakmayın kimse gocunmasın ama bana gelipte bizde iman gücü var demeyin. gençlerimizin çoğunun aklı fırlamalıktan başka bişeye çalışmıyo, bir genç çıkıpta ben namaz kılacam dese gerici gözüyle bakılıyo hangi iman gücü?
böyle klavyenin arkasında amerikayı sikerim diyenlerin kaçtanesi savaş anında hiç düşünmeden cepheye koşabilecek acaba çok merak ediyorum.
burda ben ne ordumuzu ne milletimizi küçümsüyorum, ama biraz objektif olmak lazım. evet türk askeri eğitimde bir numaradır. Türk askerindeki eğitim ve disiplin hiç birinde yoktur, pilotlarımız gene öyle. ama bu sadece askerle olacak iş deil amerikanın silahları bizden kat kat üstün. bunlarıda görmemiz lazım. amerikayı küçümseyeceğinize ondan güçlü olmaya çalışın.
-
bizimde ordumuz namı değerdir geleceği varsa göreceğide var derim her türlü bu vatan için canımı seve seve vermeye hazırım
-
ulan herkes siyasetçi kesildi başımıza bee.millet ne çok şey biliyo anasını satıyım.oğlum bu ülke eğitimle yola gelir.bırakın elalemle uğraşmayı da okuyun okutun az.
-
ABD ekonomisi hem savaşta hem barışta büyüyen bir ekonomi. Savaş açarsa petrolün varil fiatı yükselir, altının ons fiyatı yükselir, dolar yükselir, abd kazanır. Daha savaşın başında.
-
yazım vardı fakat silnmiş.Demek istediğimi kısaca özetliyeyim.
Amerika aya kaç tane adam yollanmış bir ülkedir.Türkiye ise televizyon uydularını bile amerikan araçlarınla atan bir ülkedir.Bırak aya adam yollamayı, daha aya araç yollayamadığımız ülkedir.Demek istediğim hava savaşında çok atıpta öyle amerikayı alt ederiz asarız keseriz moduna girememniz iyidir.
Ayrıca şu var ben Türk milletini, ordusunu falan küçümseyip amerika bizi mahfeder diyen biri dğeilim.Bana kalkıp zumsuk otur biz sikeriz ayağı yapmayın.Var bir kaç sayfa önce yazılmış.Benim dedemin abileri bulgaristanda belene kampında sırf isimleri levent ken leved olmasın yani bulgar ismi olamsın diye 2.5 sene işkence görüp orda ölen kişiler şimdi kaç kişi yapar bunu burda sikeriz diyenlerden merak ediyorum.
Türk ordusu çok sğalam.Komandoları özel harekat timleri yada dünyada A1 yani subaylar kategorisinde 1. olan 5 dakikalık operasyonla ırakta pkk başlarını avlayan bordo berelileri bir kenara bırakın erleri bile bir çok amerikan askerinin fişini çeker.Fakat benim bahsettiğim hava gücü.
İŞin özü şudur Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır..ama savaşta ama barışta fark etmez.
Ayrıca düşmanını basit gören daha savaşın başında kaybetmiş demektir.bunuda unutmamanız temennim olup burda benimle ilgili olaylara nokta koymak istiyorum.Ayrıca lcfr mi ne çanakkalede kaçanlaırn torunlarıyız gibi bir laf etmiş.Gördüğün gibi çanakkalede olmasada 2.5 yıl işkencede ölenlerin torunuyum belirtmekte isterim.
-
kardesim cok guzel bi konu acmıssın...
ilk basta dusunmemiz gereken onumuzdeki secimler bence...zaten akp basa geldiğinden beri bir abd askerleri "cekic guc" adında 8000 askerini ulkenin guneydogusuna konuslandırmıstı...aynı abd helikopterlerle teroristlere yardım maddesi atarken goruntulendi ve bu resmi ceken gazeteci bir trafik kazasında oldu...
demek istedigim abd bizimle savasmaz cunku zaten abd'nin malı olmus durumdayız...
org. ozkok zamanları geride kalsa da, buyukanıt gibi dogru dusuncelere sahip bir general bile bu bataktan cıkmamıza yardım edemez artık...
tabi su secenek de var...ben kuzey ırak'a girme taraftarıyım...cunku abd'nin arkasında oldugu barzani denen iblis ve yandasları aynı sekilde o.ç. abd pkk için gerekli maddi ve manevi her turlu yardımı yapıyor.aynı barzani en son silah cekme olayında barısla halledelim gibin bir tırsaklık ornei gosterdi.cunku abd direk terore destek verdigini barzaniye yardım ederek gostermek istemez.ve arksasında o.ç.larının olmadıgı bir kurt ordusu da bize emin olun ki karsı koyamaz.
akp'ye donelim...bu serefsizler de pkk'nın doguyu kurtlestırme operasyonlerından buyuk cıkar saglamaktadır.ve sadece akp deil mhp'nin bir vekili dahi bir mitingde kurtce konusmustur.sakın kurtlere bir garezim oldugunu sanmayın.sadece kurtlerin duygularıyla oynayıp ulkeyi ne kadar pahalıya satarız dusuncesindeki ibnelere inanmamalarıdır dilegim...
lutfen bu duruma uyanın ve devrim için harekete gecelim...
saygılarımlara
-
bütün arkadaşlar kendi fikrini yazmış ama bu konular gerçekten derin konular abd ıraga ilk denemede giremedi senelr sonra girdi neden adamlar ırak üzerinde bi sürü oyun oynadı ırakta tek bir millet yaşamıyo bunun kürdü türkmeni şii si var hepsini farklı inançları ve yaşantıları var hepsini bir birine düşürdü önce içten içe parçalara ayırdı sonra girdi yerle bir etti Türkiyeyi ele geçirmek için de elinden geleni yapıyolar ama zor bu ülkenin büyük bölümü Türk ve müslüman parçalamk kolay degil abd Türkiye şu koşullarda kesinlikle savaş açmaz abd açarmı zor Türkiyeye savaş açmanın sonu olacagını bilir ben artık abd eskisi kadar güçlü olduna inanmıyorum dünyaya bi bakın rusya kore iran çin falan artık abd teknolojisini zorluyor ve abd nin elinde enerji kaynaklarından ve zamanın da diger ülkelere verdigi borçlardan başka kozu yok enerjisi elbet tükenecek bu borçlu ülkelerde zaten bi şekilde borcunu ödeyecek abd sap gibi ortada kalacak bunun için gözü ıragın petrolünde ve başta bor madeni olak üzere Türkiyenin madenlerinde topraklarımız üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor ve bu oyunlara bazıları yardım ediyor kendi ceplerini doldurmak için abd yardım ediyo ama hepsi hüsrana ugrayacak eger olurda abd ile bi savaşa girersek rusya çin kore bizim müttefikimiz olacak bundan eminim
-
türkiyenın stratejık konumu bakımından böyle bır aptal cesaretını kımse sergıleyemez ki varsa gözü yiyen gelsın boyunun ölçüsünü verelim ki bircok bayrak sahıbı bunu bılırkı biz at üstünde kazanmısız onlar gıbı masada vermemısız :D
bızım manevıyatımız onların topuna yeter bu en buyuk silahtır yemişim onların teknolojısını onlar ancak ızlemeyı gozlemeyı sapık gıbı dinlemeyı bılır gelsın bızım bayragı ındırsın ındırebılıyolarsa basarabılırlerse bunu bende adam degılım ...
bizim sehıt kanıyla sulanmıs bır topragımız ve bunu sembolu olan bır bayragımız var onların neyı var ?
-
Çektim esrarı gözlerim kanlı mikerim amarigalıyı.:D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
etc.etc.etc.etc.
-----------------------------sen bi koşu bi intihar edip gelsene hacım.
bu psikoloji ile dewam edersen savaş senin için başlamadan biter.
burda hadi hobarey gibi meydan muhaberesi olmayacaktır muhtemelentaktiksel saldırılar olacaktır.
sokmuşum amerikanın havasını gücüne :D
madem hava gücü o kadar muazzam(!)
neden ırakta hala adam gibi bi bombalama eylemine kalkışmadı?
gözünde büyütme : ))