ABD Türkiyeye Savaş Açar Mı ?
-
Yaw ABD neresi Türkiye neresi, dünyanın bir ucundan diğer ucu..O hatayı bi kez Irak'ta yaptılar bi daha yapmazlar..Kaldı ki;
Bir savaş anında, ABD Türkiye sınırına gelmeden, Türkiye ABD sınırlarına girer..
Türk ordusunun gözü kara, kendilerine çok güveniyorlar, bu güvenin arkasında bir şey vardır merak etmeyin, yalandan yere meydan okumazlar dünyaya..Ayrıca zumsuk ve ve LCFR siz rahat olun, biz s*keriz Amerikayı da Barzaniyi de..
pilot -komutanım abd ucagı ates acıyor
kule -sakın ısabet alma ulan zaten yedek parca da yok topu topu da uc bes ucagımız var zaten
pılot -esheduenla ilahe illallah
bunu yazarak ne kadar cahil olduğunu göstermişsin, hiç mi orduyla ilgili araştırma yapmadın, hava kuvvetlerimiz dünyada ikinci..ABD'de dahil büyük ülkelerde eğitim veriyoruz, Kaldı ki Türk yıldızlarını bir kaç kez izleyerek hava sektöründe ne kadar ileride olduğumuzu görebilirsin..Bu boş konuşmalar, "ben mantıklıyım" tripleri senden başkasına zarar vermez, senden başkası miklemez..
-
LCFR bunu yazdı:
-----------------------------unutun sız o gunlerı unutmayın gercek delıkanlılar çanakkalede öldü siz kaçanların torunusunuz.
-----------------------------
dedenle dedemizi karıştırma güzel kardeşim.muritlerinde ağzını bozdurmucak şekilde cümleler kur. -
bakın arkadaşlar özellikle Türk ordusunu bişeye benzetemeyen arkadaşlar.eğer abd bize savaş açsa ki g.tü yemez. neden derseniz adamlar Türkiye yi para borcuna düşürüp,pkk ya yardım edip,içişlerimizi karıştırıp alcaz diye uğraşıyolar bu güzel vatanımızı. madem bizden daha iyiler savaşta bizimki gibi suyu bol,yeraltı kaynakları bol,stratejik açıdan önemli olan ülkemize hala neden savaş açıpta alamadı o abd denilen süper güç bozması. ayrıca Türk ordusunun elinde silahta,uçakta var ama gizliyorlar.düşmana bizde şu var bu var dediğimiz silahlar elimizdekinin yarısı bile değil. savaşta böyle stratejiler önemlidir.uzun lafın kısası eğer savaş çıkarsa biz korkak gibi ülkemizi teslimmi edicez.hayır çünkü bizim hiç bir dedemiz çanakkale den ya da malazgirt savaşından kaçmamışlardır bizde o şerefli atalarımız gibi ölümüne çapışırız.
-
LCFR bunu yazdı:
-----------------------------unutun sız o gunlerı unutmayın gercek delıkanlılar çanakkalede öldü siz kaçanların torunusunuz.
-----------------------------ya sen kimsin?
-
sonra rene gleir derki küfür etmyin banlanırsınız gelde küfür etme a.q buna gelde etme a. q
-
ya bu yaziyi baska bir grup indexlerde kullanio ama sonucta onlar yazmadi onlar sahiplenmesin buraya c/p yapmak istiyorum hosuma gidio gercekten,topicede uygun.
Ben Bir TÜRKÜM !...
Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK'üm !
Ben; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üm !
Ben; Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm !
Ben; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil'at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt'ada Gezdiren TÜRK'üm !
Ben; Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK'üm !
Ben; Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK'üm !
Ben; Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK'üm !
Ben; Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa İliklerime Kadar
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !..
Ya Siz Kimsiniz ?
-
sanırım en güzel cevabı MaviBere verdi.bu da kendi dedeleri delikanlı olmayıp savaştan kaçan ve bizim dedelerimizi de öyle zanneden (burda bişey diyecektim ya neyse ban yemiyeyim şimdi) şahıslara kapak olsun.
-
Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır!!!
Eskişehirde hava üssünde yazıyor.
Peki siz görevinizi gerçekten iyi yapıyor musunuz?
Siz adam gibi adam mısınız, siz sağlam seçmen misiniz?Siz işlerinize pislik karıştırmadan mı yaşıyorsunuz gibi bir çok örnek verebilirim.
Şu an baştakilerin, yasaların şunların bunların kötü olmasındaki tek suç milletindir, benzine su koyan yada başka pisliklere bulaşan varsa bu milletin içindedir.Bugun para çalan, benzine su katıp , bilmem napıp milletini kazıklamaya çalışan, baştaki adamlarda seçilcek kimse yok deyip kötünün iyisini seçmek gerekir deyip evde oturan milettir.Söyleyin bana siz kalkıp savaşta ilk sırada gitseniz ne olur?
Bir türlü anlatamadım size savaşta direk milleti en önde göndermeyecekler.Onun dışında binlerce asker şehit olacak wikipediadan araştırın şu an 19 milyon asker çıkara bilen bir ülkeyiz peki ameirka bizi bombaladığında, biyolojik füzeler yolladığında hala 19 milyon kişi çıkıp savaşa bilecek mi?
Çok dik kafalısınız bir yerde duydum bugun hatta tamhatırlamıyorum aynen şunu diyordu "Düşmanını küçümseyen savaşın başında yenilmiştir" böyle bir salaklık asla ama asla yapmayın.Düşmanınızı en ufak hatanızda sizi öldürecek bir rakip olarak görün böylece hata yapmamaya çalışın.
Koyu harflerle yazıyorum birileri demiş zumsuk biz amerikayı sikeriz vs.. şunu diyorum bana klavye başında ben savaşıyım ben milliyetçiyim zumsuk sen olmasanda sikeriz gibi laflar yapmayın.Kim nedir Allah biliyor merak etmeyin.ÖYle milleyetçilik savaşta zafer isteyi şu bu düşmanı aşşağılıyarak küçük görerek olmaz.ırağa girebilirsiniz ama amerikayla ırağı bir tutup amerikayı sikeriz demek aptal olduğunuzdan başka hiç birşeyi göstermez.
lcfr şunu demk istiyorum sanada benim burda Türk milleti ve ordusu güçsüz amerika bizi mahfeder şu bu gibi birşey hiç bir yazımda yok.Benim atalarım Türk tü dedem bulgaristan göçmeni dedemin abileri belene kampında 2.5 sene işkence gördüler sırf isimleri bulgar olmasın diye.Levent ken bir harf çevirip levend olmasınlar diye..Bu yüzden karşıma geçip bana milliyetçiyim ayağı okumayın her gün domuz pisliği yiyip ağır işkencelere katlanmak bunu sadece isim için yapmak kolay değildir.
Aramızdaki bir çok adamda direk değiştirir adım gibi eminim.İşte bu tür salak milliyetçilik duygularına yatmayın.Benim dedemin abisi 2.5 sene dile kolay işkence gördü ve orda öldüler siz kime milliyet çilik taslıyorsunuz siz kimsiniz?Daha şurda amerikanın kıçını yalayanlara destek verenler var aramızda.Amerikaya şuna buna boyun eğenler.Savaşta burdan kaçacaklar.İşte bu adamlar kalkıp bana amerikayı sikeriz diyorsa aldırmam şunu bunu diyorsa hiç okumam mesjalarını.
Size bir türlü anlatamadığım olay amerika hava gücümüzü yok eder.ADamlarda hava indirme birimi diye bir birim var.Sadece özel bir birim.Bu admalar bunları keyfinden yapmıyor.HAva gücü iyi.Atalarımızın bayrakları diye filmi izlerseniz adamların ucaklar+gemiler ile adayı nasıl bombardımana tuttuğunu göreceksiniz.
Ameirka tek başına gelip Türkiye yi alamaz.Şu berbat ırakta bile hüsrana uğradı.Türkiyede 50 kat fazlasını görür.Fakat adamlar bombalamada iyi üzerimize tonlarca bomba yağarken, özellikle 1. üs olan Eskişehire savaşta ilk bomba yağacakken herhangi bir şehirden ötmesi kolay.
Aklınıza gelmiyor mu bu adamlar barajları patlatacak, her taraf su, insanlar kötü bir duruma düşecek, ekonomi zor olacak.Savunma rolunu üstlenicez savunma saldırıdanda zordur.Ameirka saldırır başka topraklarda en fazla ekonominin aqoyulur, bir kaç bin askeri ölür.
Peki Türkiye zaten borç batağında olan ülke birde bir köprüleri, barajları şunları bunları patlarsa ne olur?Geçim kaynağı olan santraller vs.. patlarsa ne olacak hiç düşündünüz mü?ister kabul edin ister etmeyin amerika hava gücünde çok iyi Türk ucakları gidip amerikayı vurmak istese o zaman adamlar görün nasıl indiriyor.Burdada hava gücü olarak direniş gösteririz fakat boş versenize biz amerikadan iyiyiz dimi hava gücünde
Zaten aya adam gönderdik, marsa bir sürü araç yollaya biliyoruz..Daha şurda aya boş araç bile gönderemiyoruz siz kimi kandırıyorsuznu siz ne diyorsunuz ne saçmalıyorsunuz???
Uzun bir yazı oldu fakat oturup okumanızı rica ediyorum.Böylece bir kaç kendini bilmezin ağzını bir nebze tıkarım ve beni sanki Türk değil, millete ona buna laf sokmaya çalışan, laf söyleeye çalışıp TSK yı hiçe sayan biri olarak görenlerede gerekli cevabı yazdım.
Oturup biz güçlüyüz ayağına yatmayın bir düşünün amerika marsa araç gönderip, aya bir çok astronod yollarken Türkiye olarak biz ne yapabiliyoruz ki amerikadan daha iyi hava gücümüz olsun??Birazcık gerçekçi olun.Türkiyeyi görmek istediğiniz şekilde buraya asarız keseriz havasına girmeyin.Savaş kolay değildir.İStediğimiz kadar savaşçı toplum olalım teknoloji herşeydir.
X ordusu kılıçla savaşıyorken y ordusu tüfeği bulduysa x ordusu istediği kadar sıksın y ordusu top tüfeği bulduğunda x ordusunun işi bitecektir.Allahtan TSK akıllıda aptal devletimize bağlı değilde teknoloji geliştirmesi yapıyor.Öyle bir yerlere gelmek için uğraşıyor.Fakat hava gücünde kendi ucağımızı yapmadığımız sürece amerikadan sağlam olamayız.
-
yuh baya uzun yazmışımda üşenmeden okuyun.Artık zumsuk içindekileri yeterince böğürdü daha kısa yazılarla gelecek. :)
-
zumsuk demiş;
Atalarımızın bayrakları diye filmi izlerseniz adamların ucaklar+gemiler ile adayı nasıl bombardımana tuttuğunu göreceksiniz.iwo jima savasından bahsediyorsun. iwo jima savasında japon donanması zaten yok olmustu. kalan butun japon hava gucude ana karayı savunmak icin ana karaya cekilmişti. geriye kalan ise sadece heybeli ada kadar bir boyuta sahip olan iwo jima adasıydı. adada 20bin japon askeri vardı. boylesine bombos bir adaya tabikide gemilerle ve ucaklarla bomba yagdırırcaklar. ama sonuc komik. gunlerce suren bombardımandan sonra adadaki japon askeri sayısında azalma olmadı. savasın sonunda ise 20bin japon askeride öldü ancak 22bin amerikan askerinide yanlarında goturduler. buda adayı savunmakla hukumlu general tadamichi kurubayashi nin dehası sayesinde olmustur. yani ordunun savasma becerisi teknolojiyi yenmistir. adaya attıkları butun bombalar abd ye para kaybından baska birsey degildi. hicbir ise yaramadı.
gelelim esas konuya. adamların hava gucu bizim hava kuvvetlerini ancak tatlı ruyalarında parcalar. Türk Hava Kuvvetleri dunyanın en buyuk 2. avcı ucak filosuna sahip hava kuvvetidir. 1.si ise abd. 1 ve 2 nin kapısmasında 1 in galip gelmesi için elindeki butun filoyu buraya getirmesi gerekir ki buda imkansızdır. getirebilecegi sayı ise burada solda 0 kalır. burası ne ırak nede vietnam. burası türkiye ve muazzam bir hava gucune sahip. hava kuvvetleri olmayan ulkeleri bombalamak marifetmi? abd nezaman tam anlamıyla donanımlı bir ordu ile savasmıstır. daha dogrusu ordusu olan bir ulkeyle ne zaman savasmıstır. vietnam desen yok ırak desen yok somali desen yok. bunların hangisinde galip gelmiştir? hiçbirinde. birde bunun ustune kalkıp hava gucunde dunyada 2. sırada olan kara gucunde kimsenin daha iyi olamayacagı türkiye ye girecek birde ustune yenecek oylemi. siz cok amerikan filmi izliyosunuz. adamlarda şu var bu var demekle olmuyor. o şunların bunların bi yerden bi yere gitmesi demek maliyet demek. goturdugun yerde kaybediceklerinin yerine yenisini yapmak demek maliyet demek. türkiyeye savas acmak inanılmaz bir lojistik gerektirir. vede aynı buyuklukte butce. ve dunya uzerindeki hiçbir ulke türkiyede kaybedicegi şeylerin yerine yenisini koyacak ekonomiye sahip degildir. türkiyeye acılabilecek tek savas politik arenada olandır.