Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
@ G-Turk;
Türkiyenin dünyaya rezil olmadığından bahsetmişsin.
akp nin korkaklığı,ezikliği,basiretsizliği,ve bilimum mal ötesi özelliklerinden dolayı ırakta başımıza göstere göstere çuval geçirdiler, hiç bi sikim de diyemedik.
Bir Türk ün başına çuval geçirmeye, hele ki sadece Türk değil Türk Askeri ne bunu yapmaya ne zaman cesaret edebildi ddiğer ırklar 7000 yıldan beri?
yanlızca akp zamanında böyle rezilliğe sahne oldu bu ulus.
Fransada ermeni tasarısı geçirilirken, Türkler için "merak etmeyin konuşur konuşur susarlar" dendi, neden dendi peki bu? akp nin ne kadar yumuşak,korkak, her hareketiyle götünü öptükleri araplar kadar karaktersiz oldukları için.
arap özentisi gerici o.çocukları oldukları için!
-
Sabah bu sayfaya bi yorum atmıştım ama baktımda siLinMiş demiştim ki bu tür konuLar ve Bizkaçkişiyiz oLuşumu akp yandaşLarını yani yobazLarı hedef aLmaz direk hükümeti eLeştirir..
Birde demiştim ki bundan sonra akepe aLeyhine bi konu açıLdımı İnsan gibi tartışaLım birşeyLeri Hayvan! gibi yazmayaLım Çnkü bizLer insanız..
Uzun Lafın kısası Birbirimize hakaret etmeyeLim konu akp aLeyhineyse savunun tartışın ama kişiye yöneLik kötü söz hakaret vs. oLmasın..
-
hersey ortada sömürenler Belli acı cekenler Belli :)
-
evet acı çekenler bizleriz yani halk,sömürenler ve vatanı satanlarda belli mevcut iktidar
-
Yaw bırakın bu işleri Bİ gozunuzu acın biraz....
Ecevit zamanında adam öksürse enfilasyon güm...
1 gün bayram tatili 5 gun yapıp milleti sevindirip sonra hemen ardından zamOn binlerce esnaf kepek kapattı
Kimisi dicek benzin ozaman 200 bilmem kac binliraydı şimdi kac binlira yaww adamlar kepenk kapatmamak için arabasını satıyodu benzini napsın
Yatırımcı diye bişey yoktu ortada yatırımcı kelimesi türkçeden kalkacaktı nerdeyse...
Ecevit donemine bkaarsak cok cok iyiyiz kimse banA yok soyle yok boyle demesin...
Özelleştirmelere gelince devlet bunyesinde ki mekanlarda mekanların kurtları işi kapıp kendi cebine para attıkların hep zarar gorunuyodu bu da devlete patlıyodu...
Ne kadar denetimleri sıklastırsada denetciler para yiyodu bu seferde. Özelleştirmelerle hem binlerce çalısanın yükü sırtından kalktı hemde bu kurumlar daha iyi hizmet vermeye başladı....
Irak da neler oldu oluyor!!
Amerikanın buraya girecegi yeri geldiginde pkk denilen kopekleri hem karsısına hem yanına alacagı belliydi bu piçleri basımıza sallanlarda onlar neden Türkiye bi buyuse ortadogu elinde ortadogu egemenligi demek nerdeyse tum dunyanın egemenligine esit neyse bunları biliyosunuz zaten. Gelelim asıl konuya
Baykal kıcını yırttı operasyon operaasyon diye hükümet izinleri alıp yaptı operasyonu bu seferde baykal efendi operasyon gec oldu.. yaw sen nerden bileceksin askerin işini sanane be adam... Orgeneral acıklama yaptı kıs sartlarını goz onunde bulundurup en uygun zaman saldırdık sonuc aldık diye...
Evet çok şehit verdik Ailelerine baş saglıgı diliyorum ama bu vatan aten şehit kanlarıyla kurulmadımı turku hala bir arada tutan en onemli nedenlerden biride bu sehitlerimizin kanları degilmi Onlar uzerlerine dusen vazifeyi en iyi şekilde yaptı mekanları da cennet sevdiklerine dua ediyolar.. Bende askere gidecem nasibimde varsa sehitlik seve seve...
Şimdi bir cogunuza ters dusen kısımlarolcak yazıda fikriniz degişmicek elbette de SON Bİ KELİME SOYLEYEYİM
BİZ BURDA HUKUMET SOYLE MUHALEFET BOYLE DERKEN YABANCI ŞEREFSİZLER HALA BİZİ BATIRMANIN PLANINI YAPIYOR TARTIŞMAK YERİNE HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ DAHA İYİSİNİ YPSIN Kİ şU ŞEREFSİZLERİN HADDİNİ BİLDİRELİM....
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
ekonomik sıkıntı sadece akp hükümeti zamanında vardı diye kimse bişi demiyo,yazar kasalar atıldı dediğin dönemde vatan toprağı satılmıyodu hayvan,o zamanın başbakanı aziz şehitlerimize kelle demiyodu hayvan,ozamanın başbaknı hem laik hem müslüman olunmaz,demokrasi ama ç değildir araçtır demiyodu hayvan,daha önce türktelekom petkim vs satılmamıştı hayvan,daha önce köylüye ananıda al git dememişti kimse hayvan,şimdi gelip te bana akp nin ve tayyip in avukatlığını yapacak kişiler önce bi vicdanlarını yoklasınlar,yazık bu vatan çok yazık,eğer şimdi biz harekete geçmessek evde çocuklarımızın şehit haberlerini bekliyo olacağız
Tayyibin allah mı olması gerekiyor?Hiç mi hata yapamaz?
İki kere dili sürçtü adamın vatan haini ilan ettiniz :| Lafa değil icraatine bakın.
Sanki akp'den önce şehit hiç yoktu. PKK ve kürtler neden akp'den nefret ediyor?
At gözlüğüyle bakma olaya... Adamı lekeliyecek icraati olmayınca dolaylı yollardan adamı söyledikleriyle lekeliyosun. İnadına akp... Siz böyle yaptıkça ben bu adamın daha da haklı olduğuna inanıyorum.
-----------------------------neyini lekeleyelim kendi kendini lekelio zaten.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
ulan hayvan türkiye istatistik kurumu bile bağımsız deil artık sen neyden bahsedion,eğer ergenekondan olursak sen başka bi konuyda paslaşalım,seni her konuda alt ederim hç kafanı yorma hayvaaaaannnnnnn
:D Her konuda alt ederim diyor.Senin yaşın kaç? Söylediklerimi anlamıyorsun sen. Türkçe yazmayı öğren sen. Yazıya bak: bahsetceksek :D
TİS değil dünya ekonomi dergileride bunları yazıyor biliyor : )
Tövbe ya...
Neyse... Sen beni alt etmeye devam et.
Cankus bunu yazdı:
-----------------------------benzinin litresi 3.5 ytlyi geçti yaz sonu 4.5 ytlyi görürse hiç şaşırmayın başkada bişe demem...
İspanyada benzin fiyatı arttı diye Kamyoncular savaş çıkarıyor. Varili 100 doları aşıyor. Türkiyede aşmaması lazım fiyatının :D Türkiye cennet çünkü :D
-----------------------------millet afedersin kaşarlandığı için zamlara tepki veremiyo artık Türkiye'de.
-
drakan bunu yazdı:
-----------------------------Yaw bırakın bu işleri Bİ gozunuzu acın biraz....
1 gün bayram tatili 5 gun yapıp milleti sevindirip sonra hemen ardından zamOn binlerce esnaf kepek kapattı
Kimisi dicek benzin ozaman 200 bilmem kac binliraydı şimdi kac binlira yaww adamlar kepenk kapatmamak için arabasını satıyodu benzini napsın
Yatırımcı diye bişey yoktu ortada yatırımcı kelimesi türkçeden kalkacaktı nerdeyse...
Ecevit donemine bkaarsak cok cok iyiyiz kimse banA yok soyle yok boyle demesin...
Özelleştirmelere gelince devlet bunyesinde ki mekanlarda mekanların kurtları işi kapıp kendi cebine para attıkların hep zarar gorunuyodu bu da devlete patlıyodu...
Ne kadar denetimleri sıklastırsada denetciler para yiyodu bu seferde. Özelleştirmelerle hem binlerce çalısanın yükü sırtından kalktı hemde bu kurumlar daha iyi hizmet vermeye başladı....
Amerikanın buraya girecegi yeri geldiginde pkk denilen kopekleri hem karsısına hem yanına alacagı belliydi bu piçleri basımıza sallanlarda onlar neden Türkiye bi buyuse ortadogu elinde ortadogu egemenligi demek nerdeyse tum dunyanın egemenligine esit neyse bunları biliyosunuz zaten. Gelelim asıl konuya
Baykal kıcını yırttı operasyon operaasyon diye hükümet izinleri alıp yaptı operasyonu bu seferde baykal efendi operasyon gec oldu.. yaw sen nerden bileceksin askerin işini sanane be adam... Orgeneral acıklama yaptı kıs sartlarını goz onunde bulundurup en uygun zaman saldırdık sonuc aldık diye...
Evet çok şehit verdik Ailelerine baş saglıgı diliyorum ama bu vatan aten şehit kanlarıyla kurulmadımı turku hala bir arada tutan en onemli nedenlerden biride bu sehitlerimizin kanları degilmi Onlar uzerlerine dusen vazifeyi en iyi şekilde yaptı mekanları da cennet sevdiklerine dua ediyolar.. Bende askere gidecem nasibimde varsa sehitlik seve seve...
Şimdi bir cogunuza ters dusen kısımlarolcak yazıda fikriniz degişmicek elbette de SON Bİ KELİME SOYLEYEYİM
BİZ BURDA HUKUMET SOYLE MUHALEFET BOYLE DERKEN YABANCI ŞEREFSİZLER HALA BİZİ BATIRMANIN PLANINI YAPIYOR TARTIŞMAK YERİNE HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ DAHA İYİSİNİ YPSIN Kİ şU ŞEREFSİZLERİN HADDİNİ BİLDİRELİM....
-----------------------------ecevit tek başına deildi koalisyon wardı sadece başbakandı.Ecevit döneminde krizlerin yaşanmasının tek sebebi ABD dir.ABD'nin her geri çevrilen isteği Türkiye'ye kriz olarak yansıdı.ünlü para babaları Türkiye'den parayı çektikleri anda kriz başlıodu.Keza Kıbrıs Barış Harekatı'nın ayrıntılarını öğreniniz.
-
drakan bunu yazdı:
-----------------------------Yaw bırakın bu işleri Bİ gozunuzu acın biraz....
-----------------------------hoca ecevit dönemi bitti,şuan akp nin tek başına iktidar olduğu bi dönemdeyiz,ecevit zamanında da ekonomik sıkıntılar olduğu konusunda sana tamamen katılıuyoruım,ancak ecevit zamanında türktelekom 2 yıllık karına sattımadı,tamam özelleştirmeler BELLİ BİR DERECEDE olduğu zaman olumlu bir şeydir ama belli derecede olduğunda.şuan ki gibi en önemli milli varlıklarımızın yok yere ve peşkeş çekilmek amaçlı satılmasını hazmedemiyorum
-
bi kere sen haberleşmeyi ulaşımı satarsan gün gelir .... Allah korusun diyorum ama Allah'ta bi yere kadar koruyacak gibime geliyo.