Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------zuraka bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------haber:
Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.
devamı: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=146976&interstitial=true
önümüzdeki arastırmalara bakacağız ahahaha
-----------------------------
hay allahım:D:D petrol tüm dünyada almış baısını gidiyo hocam uyanda balığa gidelim
sen oraya kitlenmicem %21 zammı az bulmalarına kitleniceksin.konuyu saptırmada hangi hükümette böyle bir zam görülüpte az bulunmus gör diye koydum bu haberi.artık anlayıs biçimine göre değişim göstericek.
%21 zammı tayyip yaptı ama ptroldeki zammı tayyip yapmadı hocam aradaki farkı ve anlayabiliyomusun hocam
sen anlaman gerekeni anladın o pertol konu içersinde bile yok elektirik olayına bakcaksın.anlaman gerekeni anladın ama şimdi olayı petrole cekiorsun istediğini söyleyebilrsin nede olsa DÜNYANIN EN PAHALI PETROLU BİZDE!!
simdi değil bizde hep petrol pahalıydı ama 50 yıllık anlaşmalarla yer altı kaynaklarını boğazları satanlarıda yazın hocamrus gasprom şirketinden doğal gazı 3 misli fiyatına halka gecirten hükümetide yazsaydınız ben sizin tarafsız olduğunuza inanırdım ama siz olanları gömüyor sadece söylenenlere bakıyorsunuz
fark ettiysen ben tarafsızım demedim dememde.ben taraflıyım ben ATATURK çüyüm böyle bir HÜKÜMETE karsıda TARAF tutarım arkadasım.hala petrole cekiorsun sen bir aşağılama girişinde bulundun bende kanıtımı koydum hala ne konusuyorsun ben anlamadım? -
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Ecevit'i falan tartısmıyoruz nerden cıktı o.Tayyip zamanından örnek ver konuyu dagıtma lütfen.
:neyse hocam anlayan anladı sen 50 yıldır ülkenin sorununu tayyip yapmış gibi anlatırsan bende tabiki gecmişten örnek veririmneyse bir birimizi yazarak anlayamayız inş bir gün burda kendini cok bilen sana inansanlarla yüzyüze gelme şansımız olur
konusarak burda yazılmayan seyleride konsuuruz ozaman bir birimizi çok iyi anlayacağımıza eminin
herkese iyi geceler sevgiyle kalın
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------haber:
Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.
devamı: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=146976&interstitial=true
önümüzdeki arastırmalara bakacağız ahahaha
hay allahım:D:D petrol tüm dünyada almış baısını gidiyo hocam uyanda balığa gidelim
sen oraya kitlenmicem %21 zammı az bulmalarına kitleniceksin.konuyu saptırmada hangi hükümette böyle bir zam görülüpte az bulunmus gör diye koydum bu haberi.artık anlayıs biçimine göre değişim göstericek.
%21 zammı tayyip yaptı ama ptroldeki zammı tayyip yapmadı hocam aradaki farkı ve anlayabiliyomusun hocam
sen anlaman gerekeni anladın o pertol konu içersinde bile yok elektirik olayına bakcaksın.anlaman gerekeni anladın ama şimdi olayı petrole cekiorsun istediğini söyleyebilrsin nede olsa DÜNYANIN EN PAHALI PETROLU BİZDE!!
simdi değil bizde hep petrol pahalıydı ama 50 yıllık anlaşmalarla yer altı kaynaklarını boğazları satanlarıda yazın hocamrus gasprom şirketinden doğal gazı 3 misli fiyatına halka gecirten hükümetide yazsaydınız ben sizin tarafsız olduğunuza inanırdım ama siz olanları gömüyor sadece söylenenlere bakıyorsunuz
Arkadasım mazot un fiyatı ne kadar ciftci ne yapıcak Ekmek ne kadar oldu Gariban ne yapıcak en basiti dünyada en pahalı internet Erisimi turkiyede. yeni bi kanun cıktı kimsenin haberi yok ben bi iş yerinde 20 sene calışıcam patronum çıkışımı vericek 1 kuruş bile tazminat vermicek neden yıpratma kanunu kalktı onun yerine 50 ytl ye yakın aylık para veriyor Sence adilmidir ? kısaca sen Asgari ücret ile evini geecindirirmisin yada kendi karnını doyururmusun ? -
Bak önceki hükümet zamanlarını baska yerde konusuruz.Simdi tayyip hakkında konusuyoruz.Sen sanki önceki hükümetler yapmadı mı cinsindn konusuyorsun.Hem biz öncekileri onun üzerine atmıyoruz.Onun basta oldugu süreci konusuyoruz.Eger dedigin gibi öncekilerden böyle falan dersek osmanlıya kadar gideriz.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Bak önceki hükümet zamanlarını baska yerde konusuruz.Simdi tayyip hakkında konusuyoruz.Sen sanki önceki hükümetler yapmadı mı cinsindn konusuyorsun.Hem biz öncekileri onun üzerine atmıyoruz.Onun basta oldugu süreci konusuyoruz.Eger dedigin gibi öncekilerden böyle falan dersek osmanlıya kadar gideriz.
Arkadaşım hepsi Aynı bok onune GeLen Halkın sırtına bindi Halki ezdi sömürdü bırakıp gitti tayyipden sonra gelende aynı olucaktr eminim buna kısaca biz halk olarak mikilmeye mahkumuz ... -
Hangi bi kaybettiğimizi yazalım ki ? Adamlar anlamıyo sanki çok şey kazanmışız gibi boş boş savunmalara kalkıyorlar..
Sanki öncekiler yapmadı.. Ya yaptı diyelim bu Akp ye yapma hakkımı tanır yoksa aptalca işlerinin haklılığınımı ispatlar ?
Adamlar 75 yılda ulaşılan borca 5 yılda bi o kadar eklediler.. Daha ne olsun gerisi fasa fiso diyelim. Ülkemizdeki yabancı şirket sayısı 3’e katlandı.
Borçlu vatandaşlarımızın sayısı 4,4 kat arttı. Çok başarılılar hakikaten :l
Git Google ye yaz akp icraatları diye elbet bi ton çıkar. iyisi kötüsü ne varsa bulabilirsin. Olmadı kendinde idrak edebilirsin zaten iyiyemi gittik yoksa dahada battıkmı ? -
Ben bu siyasetçilerle bir yere varılacagına inanmıyorum zaten.İyi bir siyasetçi olsa bile amerika basa geçittirmez.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------mndlna bunu yazdı:
-----------------------------gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...
ben burda neler kazandıgımızı anlatsam ne olur anlatmasam ne olur...
-----------------------------sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken
sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını
insan yerine konuşmayacağını biliyomusun??
-----------------------------helal hocam sen nerden biliyosun bunları geleceği görebiliyomusun yoksa:)
yoksa kendi kendinize kurduğunuz hüsnü kuruntularınızmı
-----------------------------hüsnü kuruntuyla alakası yok şeriat rejimiyle yönetilen ülkeleri göz önüne almak yeterli
suudi arabistan kadınları sokağa çıkamıyo doğru düzgün (para içinde kendilerini amerikalılara sattılar)
iran (aynı şekilde kadınlar yürüyemiyo bile sokakta mal gözüyle bakıyolar nükkleer programı nedeniyle amreikaya kafa tutuyo gbi görünüyo ama unutmamalısınki ırakta tutmuştu ve bu iki devlet 8 sene savaştı biiliomusun?)
vs.vs.
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...
-----------------------------sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken
sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını
-----------------------------ya kım ınsan yerıne konulmuyo allah askına...ne kadar sacma...ıstedıgımız ne serıat mı? serıatsa bıle ıslam dını kadınları ıkıncı plana mı ıtıyo, sen buna ınanıyo musun gercekten....peygamber efendımızın veda hutbesını oku ıstersen bı, hadı kuran mealını okumak zor gelıyosa...orda gorursun aslında kadının ne kadar degerlı oldugunu...bırakın artık kadınların ustunden sıyaset yapmayı yaa...sızın korumanız altına gırecek kadar acız degılız emın ol...
-----------------------------hiç bi zaman din hakkında tartışmaya girmedim çünkü o kadar büyük bi konuki kendimi insanlırın %95 i kadar fetva verecek düzeyde görmedim
bende müslümanım dinsiz değilim Qin'e de yazdığım gibi şeriatla yönetilen ülkelere bakmalısın
senin dediğin ıraktada demokrasi vardı saddam döneminde o şekilde yönetilelim demekle aynı farkındamısın??
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------ya kım ınsan yerıne konulmuyo allah askına...ne kadar sacma...ıstedıgımız ne serıat mı? serıatsa bıle ıslam dını kadınları ıkıncı plana mı ıtıyo, sen buna ınanıyo musun gercekten....peygamber efendımızın veda hutbesını oku ıstersen bı, hadı kuran mealını okumak zor gelıyosa...orda gorursun aslında kadının ne kadar degerlı oldugunu...bırakın artık kadınların ustunden sıyaset yapmayı yaa...sızın korumanız altına gırecek kadar acız degılız emın ol...
-----------------------------hiç bi zaman din hakkında tartışmaya girmedim çünkü o kadar büyük bi konuki kendimi insanlırın %95 i kadar fetva verecek düzeyde görmedim
bende müslümanım dinsiz değilim Qin'e de yazdığım gibi şeriatla yönetilen ülkelere bakmalısın
senin dediğin ıraktada demokrasi vardı saddam döneminde o şekilde yönetilelim demekle aynı farkındamısın??
-----------------------------bak kardesım, ben ve benım gıbı dusunen ınsanların demokrasıyle ya da cumhurıyette bı alıp veremedıgı yok, bız bu yonetım seklı ıcınde yasamaktan elestırdıgımız seyler olsa da yasamaktan gayet mutlluyuz...
allahın gonderdıgı kıtabı anlasalardı o serıatla yonetılen ulkeler gercekten anlasalardı, kadınlarını bas tacı etmek zorunda olduklarını gorurlerdı...onların cehaletlerı ıslama yuklenemez...dogru bılıp anlamadan uygulanan seyler ıslamın dııl onu yasamaya calısan ınsanların cahıllıgıdır...
dıosunuz kı tayyıp erdoganın amacı serıatı getırmek, serıat da kadınları adam yerıne koymaz...emıne erdogana bakın, her yerde kocasının yanında...tayyıp erdoganın dusunce tarzı senın dusundugun gıbı olsaydı eger esını sokaga cıkarmaz, her yerde yanında buyuk bı gururla tasımaz, esınızı sevıyo musunuz sorusuna da ona sevgım mutlaktır gıbı, karısını yuceltıcı ve degerını bellı edıcı sozler soylemezdı...
o yuzden gerceklerı olcup bıcıp ona gore yprum yapın...