folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuraka
    zuraka's avatar
    Erkek

haber:

Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.

devamı:
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=146976&interstitial=true

önümüzdeki arastırmalara bakacağız ahahaha

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Tamam hadi kar ettik diyelim ya ilerde ne yapacagız?Özellestirmeler bir bakıma kapitülasyondur.Savas anında ne olacak?

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

Qin bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar  ne güzel demiş tayyip baba

ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler  bütün medya köpekleri  karalamaları kampanyalarını denedi   orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar

helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı

adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu

senin pipini yesin cekemeyenler:)))

ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))

yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.

yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemedi

adam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır

30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız  allah rahatlık versin

halkına saygısı olmayan adam dünyayı kurtarsa ne fayda adam köylüye aananıda al git diyor varmı böyle bir zihniyet ?

şimdi siz basbakanı robot sanıyor ve onca stresin içinde sinirlenmeyecek veya ani bir tepkisi olmayacak gibi görüyorsunuz oda bir insan sonuc itibariyle hata yapa bilir ve sizzin gibilerde hemen hatasını bekler  pireyi deve yaparak aylarca saldırır durursunuz hocam  söylemesini tasvip etmiyorum ama sonuc itibariyle oda bir insan sen hiç sinirlenipde sonradan hata olduğunu fark ettiğin bir cümle kurmadınmı ?

sonradan yaptığımın hata oldugunu öğrenseydım özür dilerdim ;) hata nın da bir boyutu var affedilebilir hatalar var affı olmayan hatalar var ;)

affedilmeyen hatalar nedir biliyomusun bir ananı al git demek değil

demirelleri koçları sabancıları uzanları çağlarların

ülkenin parasını yetimin parasını bunlara akıtanların hatasıdır bunların telafisi yok işte

3 itin bir araya gelipde vatan millet bayrak arkasına gizlenerek bunları kendine kalkan yaparak gzili gizli ülkenin anasını ağlatanların hatası affedilemez hocam

yoksa iki kelimedudakdan gökülen söz affedilir merak etme

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Qin :"3 itin bir araya gelipde vatan millet bayrak arkasına gizlenerek bunları kendine kalkan yaparak gzili gizli ülkenin anasını ağlatanların hatası affedilemez hocam."

Ya dinin arkasına gizlenerek bunları yapanlar ne olacak?

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

zuraka bunu yazdı:

git az haber olayına gir millet isyanlarda %18 elektirik %3 de doğal gaz zammı geldi adamlar hükümete dava açtı.

burda gelip boş boş savunmak kolay senin için.

emin ol parayı savurdu yoksa faizden gelen telekomu sattığında gelen parayı kullanıp neden oğluna gemicik alsınki.
    cok biliorsunda konusuyorsun hahahahaha.

5 yıldır zam yapılmazdı artık devletin müdahalesi dısında elektirik hocam sen o konuyu az araştır

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

G-Turk bunu yazdı:

Ben Tayip iyi kötü tartismalarina girmek istemiyorum ama
    bazilari diyorki, Türkiye'yi dis medyaya rezil ettiler.

Kendim yurt disindayim ve haberleri takip ederim ama daha bu
    zamana kadar Türkiyenin rezil oldugunu cok sükür görmedim.

Bunu birisi bana aciklayabilirse memnun olurum,
    ilk satirda da dedigim gibi tartismaya girmek istemiyorum.

Tek kelime türkiye ye Gel 2 3 ay yaşa yada biyerde çalışmaya basla tabi şl bulursan :) bulsan bile Asgari ücret bulursun sigara parana yetmez :)

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuraka
    zuraka's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:

Qin :"3 itin bir araya gelipde vatan millet bayrak arkasına gizlenerek bunları kendine kalkan yaparak gzili gizli ülkenin anasını ağlatanların hatası affedilemez hocam."

adamın yaptığı iş belli.

Hem Laik hem Müslüman olunmazmıs.

bu hareket Laik insanları Allahsız durumuna düşürmekten başka acıklaması olan bir hareketmidir?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

zuraka bunu yazdı:

haber:

Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.

devamı:
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=146976&interstitial=true

önümüzdeki arastırmalara bakacağız ahahaha

hay allahım:D:D petrol tüm dünyada almış baısını gidiyo hocam uyanda balığa gidelim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:

dini kendi emelleri için kullanan itlere sözüm var tabiki onlarda ittir hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Tamam ama ben onu kast etmiyorumki.
    Türkiye'yi disari rezil etti diyenler var.

Nasil ve ne türde rezil olduk, onu ariyorum.
    Gel calis demissin, sanirim benden daha cok kimse Türkiye ye gelip calismak istemez
    burada odun gibi yasamaktansa asgari ücret ve saglam arkadaslarimla yasarim bence daha iyi.

Buralarda ne dostluk yerinde nede baska birsey, tamam ekonomik yönden durumlar biraz farkli olabilir
    ama hersey para degil.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
Toplam Hit: 18779 Toplam Mesaj: 144