Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------hacılar tbt'yi siyaset meydanına çevirdiniz akp ile hergün iki konu muhakkak açılıyo bence şunu bilmelisinizki artık böyle yaparak bişey kazanılmaz klişe bi laf olabilir ama siyaset mecliste yapılır ben ne akp karşıtıyım ne de yanlısı çok şükür siyasi kaygım yok bence önemli olan insanların gördükleriyle tecrübe kazanması zaten büyük çoğunlukta bu yolla hükümeti seçiyor diyecek fazla bişey yok beyler daha yararlı şeylerle uğraşın sizi düşündüğüm için bunu soyluyorum zamanında siyasete çok girmiştim ama getirisi yok boş ve zaman kaybı sadece
-----------------------------
Nabza göre şerbet veriyoruz. -
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------işçiyi ezmedi mi ulan ha ?
5 yıl elektriğe zam yapmadı diye sevinirken 1 yılda elektriğe % 50 zam yapmadı mı lan?
bankaların çoğu yabancıya satılmadı mı lan ?
en önemli ihtiyacımız telekom satılmadımı lan ?
şerefimiz 2 paralık olmadı mı lan ?
sokakta yürürken gençlerine ağzına her bir boktan küfür girmedi mi lan ? hani ilim hani bilgi çağındaydık ?
işçiye % 2 zam yaparken koyduğu % 100 zamlarla Türk insanının artık kafası çalışmaz hale gelmedi mi lan ?
400 ytl ev geçindireceğinizi mi sanıyorsunuz lan ?
Allahtan korkun be vicdanınız sızlamıyor mu lan ?
Yüce Dinimiz İslamı kullanmadı mı lan ?
yeter be.
-----------------------------yürü lan kim tutar seni lan :D
-
yeter bea Hepsinin a.q ! koltuga oturan haklı mikti sömürdü gelende aynı gidende !
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin
-----------------------------halkına saygısı olmayan adam dünyayı kurtarsa ne fayda adam köylüye aananıda al git diyor varmı böyle bir zihniyet ?
şimdi siz basbakanı robot sanıyor ve onca stresin içinde sinirlenmeyecek veya ani bir tepkisi olmayacak gibi görüyorsunuz oda bir insan sonuc itibariyle hata yapa bilir ve sizzin gibilerde hemen hatasını bekler pireyi deve yaparak aylarca saldırır durursunuz hocam söylemesini tasvip etmiyorum ama sonuc itibariyle oda bir insan sen hiç sinirlenipde sonradan hata olduğunu fark ettiğin bir cümle kurmadınmı ? -
Qin bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin
-----------------------------halkına saygısı olmayan adam dünyayı kurtarsa ne fayda adam köylüye aananıda al git diyor varmı böyle bir zihniyet ?
şimdi siz basbakanı robot sanıyor ve onca stresin içinde sinirlenmeyecek veya ani bir tepkisi olmayacak gibi görüyorsunuz oda bir insan sonuc itibariyle hata yapa bilir ve sizzin gibilerde hemen hatasını bekler pireyi deve yaparak aylarca saldırır durursunuz hocam söylemesini tasvip etmiyorum ama sonuc itibariyle oda bir insan sen hiç sinirlenipde sonradan hata olduğunu fark ettiğin bir cümle kurmadınmı ?
-----------------------------sonradan yaptığımın hata oldugunu öğrenseydım özür dilerdim ;) hata nın da bir boyutu var affedilebilir hatalar var affı olmayan hatalar var ;)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------hacılar tbt'yi siyaset meydanına çevirdiniz akp ile hergün iki konu muhakkak açılıyo bence şunu bilmelisinizki artık böyle yaparak bişey kazanılmaz klişe bi laf olabilir ama siyaset mecliste yapılır ben ne akp karşıtıyım ne de yanlısı çok şükür siyasi kaygım yok bence önemli olan insanların gördükleriyle tecrübe kazanması zaten büyük çoğunlukta bu yolla hükümeti seçiyor diyecek fazla bişey yok beyler daha yararlı şeylerle uğraşın sizi düşündüğüm için bunu soyluyorum zamanında siyasete çok girmiştim ama getirisi yok boş ve zaman kaybı sadece
Nabza göre şerbet veriyoruz.
biliyorum işte bende onu soyluyorum kendine iyilik yapmıyosun zaman kaybından baska bişey değil evet tartışmak güzel ne geldi ne gitti bunları bilmek iyi ama değinmek istediğim şu yeter be hacılar akp akp akp dediğim gibi karşıtıda değilim yanlısıda ama bu konulardan bıktım sadece -
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Vatan bizde namustur.Bu vatan toprakları içinde bir yer satılması Türkiyenin adının lekelenmesidir.Ben rumum deyip secimler yaklastıgında Türk'üm demekle Türklügün adını lekeledi.Zaten hapse neden girmişti?İste orada da Türklüğün adını lekeledi.Atatürk'ün adını basa gecmekle lekeledi en bastan.
alaka ya maydanoz vur basına kazmayıvatan herkesn namusudur hocam sadece size değil ne alaka vatanla konunun
-----------------------------Özellestirmeler ne hocam.Bak okullar özellesecekmiş verimli arsalardaki.Bunlar ne hocam?Toprak degil mi?
özelleştiğinde konusuruz mişlerle olmuyo hocam özelleşenlere sıra gelincethy tcdd ve bir cok devlete ait kuruluş yıllardır zarar gösterip zararını devlletten karılardı nedne simdi bir anda kar yapmaya basladı bu firmalar
özelleştirmek satmak demek değildir hocam kiraya vermek demekdir
bügün bir halk bankasına gidin ve bir iş bankasına veya yapı krediye gidin
aradaki farkı görceksiniz devlete ait kurumlar artık hizmet vermez olmus vatandasa aradaki farkı anlarsınız
-
git az haber olayına gir millet isyanlarda %18 elektirik %3 de doğal gaz zammı geldi adamlar hükümete dava açtı.
burda gelip boş boş savunmak kolay senin için.
emin ol parayı savurdu yoksa faizden gelen telekomu sattığında gelen parayı kullanıp neden oğluna gemicik alsınki.
cok biliorsunda konusuyorsun hahahahaha. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.
demireller gibi bankamı boşaltıyılmazlar gibi ihalelerede mafyaylamı anlaştı
çillerler gibi villalarmı aldı
sallaın bol keseden alan geniş destekciniz fazla yalanı at havaya yere düşmez destekci dolu biri yakalar
-----------------------------it gibi vatanı sattı, özelleştirmelerden sorna verrgi ile milletten para toplayıp milletin huzurunun içine etti.Millet parasızlıktan benzil oldu!Parasızlıktan piskopat oldu..
eh her gün muhtra her gün bi sasyasyon cıkmasa hocam ekonomideki gelişmeler vatabdaşa yansıycakdı ama bunu bile bile halk uyanmasın diye bilincli yapılan ve ülkemizden giden paraları neden hiç göremiyorsunuz bügün borsa rekor üstüne rekor kırdı keyfinden bu rekor kırmadı dimi ama ekonomideki gelişmelerin tabana yayılması biraz zaman alabilir yani vatan kurtaranlarımız serbest bıraksa biraz daha hızlı tabana yayılcak ama saolsunlar ülkede kaos ve belirsizlik yaratmak için hersey yapılıyor ama merak etmeyin zamanı gelince ve saldıranların mermisi bitince herkes görücek ve hangi hkümet zamanında millette para vardı :) -
Ben Tayip iyi kötü tartismalarina girmek istemiyorum ama
bazilari diyorki, Türkiye'yi dis medyaya rezil ettiler.Kendim yurt disindayim ve haberleri takip ederim ama daha bu
zamana kadar Türkiyenin rezil oldugunu cok sükür görmedim.
Bunu birisi bana aciklayabilirse memnun olurum,
ilk satirda da dedigim gibi tartismaya girmek istemiyorum.