Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
-----------------------------
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin
-----------------------------inan şimdikinden daha fazla düzmemişlerdi.Özellikle ABD, satılan tüm devlet kurumları yabancıların elinde.Yerli sermayeye destek olmayan devlet devlet değildir.Sözde Maliye bakanı soyunu sopunu da satsa da kurtulsak.hatta soyunu satsın promosyon olarakta AKP versin.
-
Aksine ineklerine aşı yaptı Tayyip.
Özelleşince çok daha sağlıklı verim almaya başladı Tayyip. Hem tayyip hem halk.
Keşke ziraat bankası filanda özelleşsede insan gibi muamele görsek diyorum ben .
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Aksine ineklerine aşı yaptı Tayyip.
Keşke ziraat bankası filanda özelleşsede insan gibi muamele görsek diyorum ben .
-----------------------------adam gibi birisi yazsın demiştin ben yazdım musketin postunun üstünde ne çabuk okudun ??
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.
demireller gibi bankamı boşaltıyılmazlar gibi ihalelerede mafyaylamı anlaştı
çillerler gibi villalarmı aldı
sallaın bol keseden alan geniş destekciniz fazla yalanı at havaya yere düşmez destekci dolu biri yakalar
-----------------------------demireller gibi banka boşaltmadı direkt olarak bankayı aldı.BKNZ:CitiBank
yılmazlar gibi mafyayla anlaşmadı tarikatlara çalıştı.BKNZ:Şeyh'in ayaklarını öpen başbakan ve cumhurbaşkanı.
çillerler gibi villalar almadı kaçak villaları nasıl yaptıysa tapuladı.BKNZ:Sözde maliye bakanının villaları.+Erdoğan gemiciği(promosyon olaraktan)
sallamaya gerek yok nereye elimizi atsak altından bok çıkıo.AKP boku.milletin üstüne de sıçtı ekonominin üstüne de devletin üstüne de artık sıçacak yer kalmadı.Haa 2 yer daha war mezarlıklar ve HAPİSHANE muhtemelen F Tipi.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Aksine ineklerine aşı yaptı Tayyip.
-----------------------------Peki.
O yüzden "BAŞKENT HASTANESİ"
Batıyor.
Çünkü devlet ödeme yapmıyor.
O yüzden barajlarımıza kadar yok ettiler.
O yüzden Cem Uzan yok edildi.
Aşı yapmak için : )
Parayı Türkiye için harcayan adamı harcıyorlar.
Muhalefet yapanı harcıyorlar.
Görürsünüz,
Mehmet Haberal da Cem Uzan gibi yok edilcek.
Çünkü hem mualefet hem yatırım yapıyor.
Ve merakla bekliyorum o günü,
BEN DEMİŞTİM !
Demek için.
-
akp sayesinde Atatürk,Cumhuriyet,Vatan,Millet,Bağımsızlık sevgisi kazandım..
şunu anladım ki birileri gelip de kişinin değerlerine saldırmazsa, o kişi o değerlere kolay kolay sahip çıkmıyor.
kaybettirdiklerine gelince, Yüce Türk Ulusunun 7000 yıllık itibarı, bir de üstüne dedelerimizin döktüğü kanlarla alınan şu güzel vatan..
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------zuraka bunu yazdı:
-----------------------------hmm şimdi başlayalım.öncelikle böyle bir konu açtığınız için tsk ederim.fikir özgürlüğümüzü kullanmamız için elverişli bir ortam.
kazandıklarımız:
eski otobüsler restore edeilip metrobüs die yutturuldu bizde metrobüs hizmeti kazandık.
göya sınır koruması için dağlara cıkıldı savaşlar yapıldı.bu ülke o yönden bircok SEHİT kazandı.
anayasa değişitirilmeye çalısıldı.Gzl bir Halk Arası Bölünme kazandık.
Avrupa birliğine girilecek diye amerikanın 1 sözü ile onca SEHİT i hiçe sayıp savaştan cekildiler.Gzl bir sekilde Demokrasi Kaybı yaşadık.
aklıma gelen başka birşey yok.
ha bu arada telekomu kaybetitk ama erdoğanın oğlu GEMİCİK kazandı!
kaybettiklerimiz:
Askerlerimiz.
halk arası birlik
telekomun 2 senelik gelirine satılması.
%21lik bir zam oranı ile ailelerin maddi durumu.
ekonomik kriz ile gelen bankadaki kur değişimleri.
ÖTV ve KDV nin artısı ile gelen ticaret anlayısı.
daha birşey yazmaya gerek durmuyorum.
sınır ötesi diy diye yırtınan kimdi hocam dağlara cıkıldı operasyon yapıldı yapmasamıydıotobüsü rrestore edip yenilemiş ve tekrar hizmete sunmusa bravo demekki ülkenin parasını har vurup harman savuurmamış yoksa yenilerini getirip showda yapabilirdi sizinkiler gibi: )
genel kurmay bile çekiilmemizin abd ile alakası yok derken sen alakası var dip kendi ordunu yalancı sınıfına sokuyosun cok biliyosun dimi sen
%21 lik zam demişsin ülke hangi hükümet tarihinde %21 lik zammı gördü?
dğer yazdıklarına cevaba bile gerek yok saçmalamışsın o kısımda saygılar
-----------------------------sınırötesi operasyonu yapıp kandile sıkıştırılan it soyunu kurutmadan askeri çeken hükümetimi kastediodun?!!!
Haa evet otobüsler.Onları restore edip yeni alınması gereken otobüslerin kalan parasıyla kendilerine ve yandaş devlet memurlarına(BKNZ:Çanakkale Valisi:makam aracı olarak 1 adet mercedes 2007 model ve Range Rover 2008 model kullanıo 400 metre asfalt yol için lazım tabi adamı hor görmemek lazım.)
War mı dicek ABD bitarafınızı s*keriz dedi biz de ondan çıktık mı dicek?Hele ki İran'a askeri müdahale arefesinde pjak'ında konuşlandığı yere sence sokar mı abd?
Zam olayına gelirsek.Muhtemelen fatura ödemiyosun.(BKNZ:Elektrik zammı:%21)
-
Cem Uzan halk kahramanı sanki : )
Adam memleketi önce bölecek sonra satacaktı. Motorola bile adamın peşinde. Kene gibi sömürdü bizi. Evini aradıkları günü hatırlıyorum.
50 yıllık 100 yıllık şişesi 10 bin dolarlarla değer biçilen şaraplar. Bilmem ne kontörler : )
Abi sende öyle bir diyosun ya,
Sanki barajları akp buharlaştırdı?
Tamam o zaman şu anki durumumuzdan daha parlak bir dönem göster; (türkiye tarihinde) bende senin elini öpeyim...
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin
-----------------------------halkına saygısı olmayan adam dünyayı kurtarsa ne fayda adam köylüye aananıda al git diyor varmı böyle bir zihniyet ?
şimdi siz basbakanı robot sanıyor ve onca stresin içinde sinirlenmeyecek veya ani bir tepkisi olmayacak gibi görüyorsunuz oda bir insan sonuc itibariyle hata yapa bilir ve sizzin gibilerde hemen hatasını bekler pireyi deve yaparak aylarca saldırır durursunuz hocam söylemesini tasvip etmiyorum ama sonuc itibariyle oda bir insan sen hiç sinirlenipde sonradan hata olduğunu fark ettiğin bir cümle kurmadınmı ?
-----------------------------tabi ya yazık adama.Öbür liderler hiç strese girmiyodu özellikle Ecevit adamın her iktidara gelişinde bi savaş bi kriz oluşuodu acaba neden bazıları ABD'nin işi dio ama ben hiç inanmıom.Bak RTE'ye ABD'nin sözünü 2 etmio.bi işte içerden rhatsız eden oluo onu da halledio zten ABD.Bizim askerde cudi de gabar da zapsu da sınır da yan gelip yattığı için, adamın işi zor tabi.Bu gece neremden **ktirsem die strese giriyo.
-
bikere bu adam TÜRK değil şu bilinen bir grçektirki tayip yahudi soyundandır alın size bi ilngç bilgi daha yapılan araştırmalara göre karısıda süryanidir.. böle bi adamın iktidara gelipte vatanı kurtarmasını nasıl beklersiniz kalkmış diyosunuzki bu adam ekonomiyi düzeltti lan adam donumuza kadar sattı üç gün bu ekonomi elbet iyi olcak ama sonrası yabancılar bie kendi ülkemizde yabancı muamelesi yapcak lozanla sevrle alamadıklarını bugün birer birer alıyolar ozaman savaşla alamadılar bu gün iç sermayemiz haberleşmemiz üretimimiz tüketimimiz onların eline geçti bir bir.evet bu ülkeden yıllarca çaldılar ama kim diyoki bu adamlar çalmıyo bu adamn neyi vardı hani simitçiydi hani ceza evine düşmüştü bu adam bu gün gelip başnakan oluyosa ben diyorumki bu adamın elinden tutan birileri var siz buna kim derseniz deyin ondan tbiki istiyolar bu elinden tutup kaldırmanın karşılığında ve oda seve seve yapıyo bunları siz biz kimsenin umrunda değiliz kimse kimseyi düşnmez bu ülkede bu gün kaç genç vatanını milletini düşünüyo.. kaç kişinin bi davası var kaç kişini bi dava şuuru var ..biz bu halde oldukça soyanda ..ikende çok olurkardeşler bnu boş yere tartışmanın bi anlamı yok bence...