folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

zuraka bunu yazdı:
    -----------------------------

sagukn bunu yazdı:

Qin :"3 itin bir araya gelipde vatan millet bayrak arkasına gizlenerek bunları kendine kalkan yaparak gzili gizli ülkenin anasını ağlatanların hatası affedilemez hocam."

Ya dinin arkasına gizlenerek bunları yapanlar ne olacak?

adamın yaptığı iş belli.

Hem Laik hem Müslüman olunmazmıs.

bu hareket Laik insanları Allahsız durumuna düşürmekten başka acıklaması olan bir hareketmidir?

o kısmı iice batırdılar zaten nerdeyse dinle laikliği aynı sınıfa sokcaklar orası baslı basına muamma oldu çözülemiyor:

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuraka
    zuraka's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

haber:

Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.

devamı:
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=146976&interstitial=true

önümüzdeki arastırmalara bakacağız ahahaha

hay allahım:D:D petrol tüm dünyada almış baısını gidiyo hocam uyanda balığa gidelim

sen oraya kitlenmicem %21 zammı az  bulmalarına kitleniceksin.konuyu saptırmada hangi hükümette böyle bir zam görülüpte az bulunmus gör diye koydum bu haberi.artık anlayıs biçimine göre değişim göstericek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Maliye bakanı bile savunmuor elektrik zammını resmen taşak geçio tasarruf için yaptık dio,nasılsa giren çıkan yok.Millet savunuyor zam yapılmadı daha önce yapılmadı die,nasıl işse artık..Halk inandıktan sonra,isyan etmedikten sonra tüm zamlar,bindirmeler caiz bize..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Akp nasıl bu kadar oyla basa gecebildi bana bunu anlatırmısın?Dini sence hiç sömürmedi mi?Oraya buraya kömür falan dagıtmadı mı?

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

G-Turk bunu yazdı:

Tamam ama ben onu kast etmiyorumki.
    Türkiye'yi disari rezil etti diyenler var.

Nasil ve ne türde rezil olduk, onu ariyorum.
    Gel calis demissin, sanirim benden daha cok kimse Türkiye ye gelip calismak istemez
    burada odun gibi yasamaktansa asgari ücret ve saglam arkadaslarimla yasarim bence daha iyi.

Buralarda ne dostluk yerinde nede baska birsey, tamam ekonomik yönden durumlar biraz farkli olabilir
    ama hersey para degil.

arkadasım hersey oara Degil ama Adam karısının cocugunun karnını doyuramıyorsa aldıgı maaş düsükse ne yapıcak bu adam gidip banka soydumu yada hırsızlık yaptımı bu adamdan Kötüsü olmaz degilmi.

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

zuraka bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

haber:

Konut elektriğine yüzde 21 olarak belirlenen zammı çok fazla bulmadığını da belirten Bakan Güler, petrol fiyatlarının yüzde 100 arttığını hatırlattı.

devamı:

hay allahım:D:D petrol tüm dünyada almış baısını gidiyo hocam uyanda balığa gidelim

sen oraya kitlenmicem %21 zammı az  bulmalarına kitleniceksin.konuyu saptırmada hangi hükümette böyle bir zam görülüpte az bulunmus gör diye koydum bu haberi.artık anlayıs biçimine göre değişim göstericek.

%21 zammı tayyip yaptı ama ptroldeki zammı tayyip yapmadı hocam aradaki farkı ve  anlayabiliyomusun hocam

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuraka
    zuraka's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

haber:

devamı:

%21 zammı tayyip yaptı ama ptroldeki zammı tayyip yapmadı hocam aradaki farkı ve  anlayabiliyomusun hocam

sen anlaman gerekeni anladın o pertol konu içersinde bile yok elektirik olayına bakcaksın.anlaman gerekeni anladın ama şimdi olayı petrole cekiorsun istediğini söyleyebilrsin nede olsa DÜNYANIN EN PAHALI PETROLU BİZDE!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

caves bunu yazdı:

G-Turk bunu yazdı:

Tamam ama ben onu kast etmiyorumki.
    Türkiye'yi disari rezil etti diyenler var.

Nasil ve ne türde rezil olduk, onu ariyorum.
    Gel calis demissin, sanirim benden daha cok kimse Türkiye ye gelip calismak istemez
    burada odun gibi yasamaktansa asgari ücret ve saglam arkadaslarimla yasarim bence daha iyi.

Buralarda ne dostluk yerinde nede baska birsey, tamam ekonomik yönden durumlar biraz farkli olabilir
    ama hersey para degil.

arkadasım hersey oara Degil ama Adam karısının cocugunun karnını doyuramıyorsa aldıgı maaş düsükse ne yapıcak bu adam gidip banka soydumu yada hırsızlık yaptımı bu adamdan Kötüsü olmaz degilmi.

sence maaş düşüklüğü ve gecim sıkıntısı türkiyede kronik hastalık gibi değilmidir bütün hükümetlerde bu sorun yaşanmamışmıdır neden orda bağırmıyordunuzda tayyipde bağırıyosunuz

neden bırakın ülkenin önünü açılsın diyorlar işte bu kronik hastalklara careler üretilsin  ekonomi bi hava alsın

bir ana yasa atıldı diye ülke kaç milyar dolar kaybetti farkındamısın? kimden gittti bu paralar

secimi iki ay daha bekleselerdi kaç milyar dolar  dolar cebimizde kalcakdı ve giden paralar kimin parasıydı biliyomusun

bir muhtra bize nelre mal oldu ve cebimizden nekadar cıktı farkındamısın  olduda ne değişti

ecevit döneminde merkez bankası baskanı devilasyon yok dip ve gizlice tüm parasını akrabalarının parasını dövüze vcevirtip

iki gün sonra devülasyon oldu kimlerin anası ağladı farkındamısını nedn ebunları hiç anlatmıyorsun

tutturmusunuz aman tayyip ananı demiş aman ttayip bizi rezil etmiş kal tadı veriyo hocam birazda siz uyanın bize uyanın derken

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

zuraka bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

zuraka bunu yazdı:

haber:

devamı:

sen anlaman gerekeni anladın o pertol konu içersinde bile yok elektirik olayına bakcaksın.anlaman gerekeni anladın ama şimdi olayı petrole cekiorsun istediğini söyleyebilrsin nede olsa DÜNYANIN EN PAHALI PETROLU BİZDE!!

simdi değil bizde hep petrol pahalıydı ama 50 yıllık anlaşmalarla yer altı kaynaklarını boğazları satanlarıda yazın hocam

rus gasprom şirketinden  doğal gazı 3 misli fiyatına halka gecirten hükümetide yazsaydınız ben sizin tarafsız olduğunuza inanırdım ama siz olanları gömüyor sadece söylenenlere bakıyorsunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Ecevit'i falan tartısmıyoruz nerden cıktı o.Tayyip zamanından örnek ver konuyu dagıtma lütfen.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
Toplam Hit: 18784 Toplam Mesaj: 144