Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
Neyimiz varsa kaybettik:| Ama küfür haznemize çok fazla şey kattık,başkada bişey kazandırmadılar saolsunlar
-
en buyuk kazancımız daha hafif pantolonlar ve içi boş binlerce cep ;)
-
Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.
-
kazandıgımız : ABD ye kolelik ama kara Sarsaf altında
kaybettigimiz : Turkiye Cumhuriyeti İlkeleri .
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.
-----------------------------
demireller gibi bankamı boşaltıyılmazlar gibi ihalelerede mafyaylamı anlaştı
çillerler gibi villalarmı aldı
sallaın bol keseden alan geniş destekciniz fazla yalanı at havaya yere düşmez destekci dolu biri yakalar
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...
ben burda neler kazandıgımızı anlatsam ne olur anlatmasam ne olur...
-----------------------------sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken
sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını
insan yerine konuşmayacağını biliyomusun??
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------mndlna bunu yazdı:
-----------------------------gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...
ben burda neler kazandıgımızı anlatsam ne olur anlatmasam ne olur...
-----------------------------sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken
sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını
insan yerine konuşmayacağını biliyomusun??
-----------------------------helal hocam sen nerden biliyosun bunları geleceği görebiliyomusun yoksa:)
yoksa kendi kendinize kurduğunuz hüsnü kuruntularınızmı
-
Vatan bizde namustur.Bu vatan toprakları içinde bir yer satılması Türkiyenin adının lekelenmesidir.Ben rumum deyip secimler yaklastıgında Türk'üm demekle Türklügün adını lekeledi.Zaten hapse neden girmişti?İste orada da Türklüğün adını lekeledi.Atatürk'ün adını basa gecmekle lekeledi en bastan.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
-----------------------------
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin