folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Neyimiz varsa kaybettik:| Ama küfür haznemize çok fazla şey kattık,başkada bişey kazandırmadılar saolsunlar

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

en buyuk kazancımız daha hafif pantolonlar ve içi boş binlerce cep ;)

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kazandıgımız : ABD ye kolelik ama kara Sarsaf altında

kaybettigimiz : Turkiye Cumhuriyeti İlkeleri .

www.tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------

Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.

demireller gibi bankamı boşaltı

yılmazlar gibi ihalelerede mafyaylamı anlaştı

çillerler gibi villalarmı aldı

sallaın bol keseden alan geniş destekciniz fazla yalanı at havaya yere düşmez destekci dolu biri yakalar

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mndlna bunu yazdı:

gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...

ben burda neler kazandıgımızı anlatsam ne olur anlatmasam ne olur...

sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken

sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını

insan yerine konuşmayacağını biliyomusun??

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar  ne güzel demiş tayyip baba

ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler  bütün medya köpekleri  karalamaları kampanyalarını denedi   orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar

helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı

adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu

senin pipini yesin cekemeyenler:)))

ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))

yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

mndlna bunu yazdı:

gecen gun bı konu actım, ak partıyle kazandıklarımız hakkında...okunamadan sılındı, kufredenlerın hakaret edenlerın anasına bacısına sovenlerın yazıları hala duruyo...

ben burda neler kazandıgımızı anlatsam ne olur anlatmasam ne olur...

sizler bu demokratik ortamdan faydalanıp yapmak istediklerinizi demokrasi adı altında yapmaya açılışırken

sen bi bayan olarak eğer istedikleriniz yapılırsa sokağa dahi çıkıp yürümekte zorlanacağını

insan yerine konuşmayacağını biliyomusun??

helal hocam sen nerden biliyosun bunları geleceği görebiliyomusun yoksa:)

yoksa kendi kendinize kurduğunuz hüsnü kuruntularınızmı

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Vatan bizde namustur.Bu vatan toprakları içinde bir yer satılması Türkiyenin adının lekelenmesidir.Ben rumum deyip secimler yaklastıgında Türk'üm demekle Türklügün adını lekeledi.Zaten hapse neden girmişti?İste orada da Türklüğün adını lekeledi.Atatürk'ün adını basa gecmekle lekeledi en bastan.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar  ne güzel demiş tayyip baba

ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler  bütün medya köpekleri  karalamaları kampanyalarını denedi   orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar

helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı

adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu

senin pipini yesin cekemeyenler:)))

ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))

yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.

yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemedi

adam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır

30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız  allah rahatlık versin

Toplam Hit: 18771 Toplam Mesaj: 144