folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    HAXION bunu yazdı:
    -----------------------------

@zumsuz

Daha önce BOP akkında cevap yazmıştım..  3 veya 4 üncü sayfada

---------------

Şunu açıklamak lazım.

AMERİKA HER GÜN VE HER ZAMAN YENİ BİR PROJE ÜRETİR.

Bu BOP olur MOP olur veya başka bir şey olur. 

Amerika günümüzün büyük devleti. Tabiiki dünyanın her yerine parmağını sokacak.

Biz nasıl "Zamanında Osmanlı İmparatorluğu 4 kıtaya yayılmıştı" diyerek övünüyorsak, ve o zamanki Osmanlı İmparatorluğunun politikalarını beğeniyorsak, şimdi aynısını amerika yapıyor.

Amerikan taraftarı mıyım ? Hayır.. Amerikayı hiç sevmem..

AMA BURADA ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR

Recep Tayyip Erdoğan ne dedi ?

Biz BOP Projesinin EŞ BAŞKANIYIZ demişti..

Eş Başkan ne demek..

Bu projeyi Amerika ile beraber yapıyoruz demek.

Bu da ne demek oluyor.

Türkiye isterse, hoşuna gitmeyen bazı şeyleri değiştirebilme gücüne sahip oluyor demektir.

Nasıl zamanında Fransa Kralı Osmanlı İmparatorluğu ile arayı sıcak tutuyordu.

Bizim de Amerika ile ve diğer tüm ülkelerle bağlantılı olmamız gerekiyor.

Türkiyenin Amerika nezdinde itibarının olması çok kötü bir şey mi ?

-----------

Walla şimdiye kadar hiç bir AKPARTİ linin "Türkiye Sınırları İçerisinde" bir kürdistan kurduracağız dediğini duymadım.

Türkiye sınırları dışında kurulaca bir ülke de beni pek ilgilendirmiyor.

Ama yine de beni ilgilendiren tek bir konu var, o da şu

Eğer herhangi bir ülke Türkiye den toprak talebinde bulunursa,

onun dilini keserim..

komik komik konuşma; türkiye'den toprak talebinde bulunanları sana ihbar edeyim git kes nasıl keseceksen? dtp'li oruspuçocukları istiyor git kes hadi !!!

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Haxion Kardeşim Yaş Kemale Ermiş Eğer Yaşın Gerçekse tabiki, Az Kalsın Baron Kardeşime Uraşma Daha Çocuk Öğrenir Bi gün Diyecektim. Bu Kadar Saf Olmamalı Bence ne dersin.?

Akp nin Bop Eş Başkanlığı ile Ve Mayınlı Arazinin İsraile Verilmesinin altından ne Tür Bir Çapanoğlu Çıkacağını Söylemek Vurgulamak Pek Saflık Olacaktır Kanaatindeyim. Kaldıki Kürtlerin Ülkede Rahat Etmesinin İsteminde Başı Çekenlerden Biri Olarak Diyorum... Bu Kürt Açılımı Pergel Gönyesini Fazla Açtı Gibime Geliyor.

Gelecek Yıllar için Hayırlı Sonuçlar Doğuracağından Şüphe ettiğim, Gelişmeleri içinde Barındırdığını Düşünüyorum. Resmen OrtaDoğunun Kalbi olan Bu Topraklarda Büyük Çaplı Yani Devasa Boyutlu Türk Kürt Savaşının Temellerinin Atılımı Gibi Hissetmekteyim..  Bilemeyecem Fikrime Göre Kürt Açılımı Bu Kadar Açılmamalıydı, Atatürk Böyle Yapmazdı... Ama Atatürk Döneminde Kimsede Kürdü Kötülemezdi... İsyan Çıkarmaya Zorlayan Devlet içindeki Kadrolar Olsun Diğer Halk Tarafındaki Kanı Bozuklar Olsun Hemen Önü Kesilirdi...

Fikirlerinizi Asarımlı Keserimli Vermezseniz Daha Güzel Tartışma Ortamı Daha Mantıklı Ve Aydınlatıcılı Fikir Şekilleri Oluşturabiliriz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

http://site.mynet.com/selma.bakaner/mynet_resimlerim/askerlik_yan_gelip_yatma_yeri_degil.jpg

kendi oğlu 20 gün bedelli yapıp yoluna devam ediyor tabi...

Askere gidiyorsan kurşunda yersin canınıda verirsin vatan için gidiyorsan çanakkalede deden nasıl canını kanını verdiyse sende canını verirsin.. 

Artık şehit istemiyoruz dedi bu halk; Kim istiyorki şehidi zaten ? Ama verilmesi gerekiyorsa verilecek ? Gene çanakkalede 5 sn. sonra öleceğini bile bile sipere koşan dedelerinizdendemi utanmıyorsunuz kardeşim.

İşte başbakana katılıyorum; Askerlik yan gelip yatma yeri değil istemesekte ; kanda akar,şehitte verilir.

Üffffff Küfür etmeyim küfür etmeyim diyorum zorla ettiriceksin.Bu adamın bu dedigini savunacak kadar angutmusunuz siz ya.Nasıl insansınız.ulan şunu bile kabullenmiyosunuz istediginiz yere cekiyosunuz. Bi boka yaramazsınız sik beyinliler.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

http://site.mynet.com/selma.bakaner/mynet_resimlerim/askerlik_yan_gelip_yatma_yeri_degil.jpg

Askere gidiyorsan kurşunda yersin canınıda verirsin vatan için gidiyorsan çanakkalede deden nasıl canını kanını verdiyse sende canını verirsin.. 

Artık şehit istemiyoruz dedi bu halk; Kim istiyorki şehidi zaten ? Ama verilmesi gerekiyorsa verilecek ? Gene çanakkalede 5 sn. sonra öleceğini bile bile sipere koşan dedelerinizdendemi utanmıyorsunuz kardeşim.

İşte başbakana katılıyorum; Askerlik yan gelip yatma yeri değil istemesekte ; kanda akar,şehitte verilir.

Hoca meclis yan gelip yatma yeri değildir esas..

Hele başbakanlık makamı ülke satma makamı hiç değildir.Umarım anlamışsındır.

Bu ülkede kan akıtılacaksa başbakan ve onun sülalesi gibi şerefsizler hemen kaçacaktır savaş anında.Bu söz ona kalmadı.Geriye kalan yine gariban aileleri ve bu ülkeyi cidden seven insanlar olacaktır.Yani başbakanın bu sözü söylemeye hakkı yok.sülalesi daha savaş çıkmadan amerikada yaşayacak be.

edit: facebookun varsa bak

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1190573198017&ref=nf

yada star haberde al sana açılım diye çıktı.Size ölmeyi emrediyorum araştır.

Bakın bakalım askerlik yan gelip yatma yerimi.Mecliste şehirleri öldürenlerin elini sıkarken tekrar düşün askerlik mi meclis mi yan gelip yatma yeri,

Askerde aldıkları düşük maaş ve can güvenliği tehlikedeyken tekrar düşün askerlik mi meclis mi?

Millet vekilleri 8 bin civarında para alırken tekrar düşün, meclisin %48 i hakkında suç duyurusu varken, pkknın ardındaki ermenilerle, yunanlılarla, amerikalılarla, ruslarla el sıkışırken teşrar düşünün TEKRAR DÜŞÜNÜN

Askerlik mi yoksa meclis mi yan gelip yatma yeri ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

akp nin gelişine bakalım Türban eyw olsun heryer özelleşti evet ekonomi niye düzelmedi ? insanımız hmn kanıyor gectimiz seçimlerde akp oy kaybetti rte naptı elinde 2 koz vardı

1-iktidarda kalmak için ya terör bitecek (kürt sorunu)

2-ekonomi düzelecek

akp nin tercihine bakıyoruz kolay ve provakasyon yüklü 1 şık peki neden ??+ meslek liselerindeki puan meselesi(bu güzel)

halbuki ekonomi ve eğitim özellikle ünivlerdeki her sehre bi üniv de değil marifet ünivler de icat bulus vsre olmalı

sözün özü dini kullanıp kendilerini iyi gösteriyorlar ve halkta bunu yiyor ki tam halk aklı basına gelmişti kemer sıkmaktan türbanla özelleştirmeyle ekonomideki rakam safsatasını taipten ekonomi bakanından dinlemenin tesirinin olmadığına

yeni bir fikir soktu insanlara kürt açılımı (demokratik açılım ) evet oy oranı artacaktır pkk sempatizanlarını yanlarına alıp saten aklı başında bir kürt de Türk te durumun farkında dır açılım filan hikaye gerçek problem ekonomi ve uyuyan uyutulan Türkiye, nerde Üretkenliğimiz ?? sözün özü akp benım gözümde 0 dır diceklerdirki ekonomik kriz dünyayı etkiledi bizde etkilendik evet doğrudur dıştan bakıldında tersini düşünürsek abd ekonomik savaşla dünyayı 10 yıl geri atmakla kalmayıp kendine borçlandırmıştır şirketlerin abd şirketlerin batması filan hikayedir dolu cebini diğerine aktardı hepsi bu

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter. +, memleketteki düzelmeyi göremeyenler gözlük taksın.

şirket vs lerin satımına gelince; özelleştirme, şirket içindeki adam kayırma olayını hemen hemen sıfırlar. böylece daha verimli şirketler olur. 

Bozzkurt bunu yazdı:
    Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler

sana derler... 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı:

ben Müslman ım, adamlar Müslüman(AKP). bu bana yeter.

Senin dediğinden şunu çıkarıyorum ben kafama kese kağıdı geçirir her müslüman adama g.tümü dönerim..Müslüman olsun yeter.

Devamm et o zaman :)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    BURAK_X bunu yazdı:

Senin dediğinden şunu çıkarıyorum ben kafama kese kağıdı geçirir her müslüman adama g.tümü dönerim..

chp gibi İslam ile dalga geçenlerdense Müslüman insanların iktidara gelmesi tercihimdir.

+

sen ne çıkarırsan çıkart ama önce terbiyeni takın! 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı:

Scofield bunu yazdı:
    BURAK_X bunu yazdı:

Senin dediğinden şunu çıkarıyorum ben kafama kese kağıdı geçirir her müslüman adama g.tümü dönerim..

chp gibi İslam ile dalga geçenlerdense Müslüman insanların iktidara gelmesi tercihimdir.

+

sen ne çıkarırsan çıkart ama önce terbiyeni takın! 

Saadet,mhp vb partiler bunlar müslüman değilmi sadece müslüman olmasını o partiyi seçmendeki karara bağlıyosan :)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

şimdi senin söylediğin çanakkale alakaya maydonoz, askerliğin yangelip yatma yeri olmadığını zaten herkes biliyor. ama kalkıp bunu söyliyemez bunu söyliyebilmesi için kendisinin veya ailesininde doğuda çatışan mehmetcik gibi görev yapması lazımdı öyle 4 ay kantin subaylığı yapıp ufak oğluna prostattan çürük raporu aldırıp büyük oğluna 20 gün askerlik yaptıran birisi kalkmış askerlik şöyle yapılır böyle yapılır diye ahkam kesiyor..

o zaman eleştiri bu düzeyde olacak oğlu adam gibi askerlik yapmadığı için bu lafı eleştiriyorum diyeceksin,herkez doğrudan lafa takılmış.O lafo başkası söylese tepki çekmezdi birisine kıl olunca yolda yürüyüşü bile insana batar.

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 22266 Toplam Mesaj: 188