Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------Burada AKPARTİ yi övmekten ziyade, fikirlerimi söylüyorum..
1 - Bir taraf DİNCİ AKPARTİ diyor LAİKLİK ELDEN GİDİYOR diyor, başka tarafdan adamların YAHUDİ olduğu iddia ediliyor.
Sırf Recep Tayyip ERDOĞAN ve Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah GÜL'ün eşlerinin başı örtülü diye bunların ÇANKAYA YA ÇIKMASI engellenmek istendi.
Recep Tayyip ERDOĞAn ve Sn. Abdullah GÜL hakkında MUSANIN GÜLÜ diye kitaplar yazıldı.
Yani ne İSA ya ne MUSA ya yaranamadılar. Yani müslümanız deseler İRTİCACI oldular, yabancıların Türkiyeye yatırım yapmalarını isteseler YAHUDİ ilan edildiler..
-----------------------------Yazının bu kısmına cevap vermek istedim ama büyük ihtimalle kafanın almayacağı için susma hakkımı kullanıyorum :)
-
hops. BOP eşbaşkanı değil mi ? Amerikanın 100 yıllık ortadoğu planına uyacak...
duygu sömürüsü yaparak yurttaşların vicdanlarıyla oynayarak ağlayarak olur böyle şeyler fazla kafaya takma :)
2003de kökden dinci parti AB ile nasılda kökten mandacı oldu bunu sorgulayın bir.
offs. ne kadar anlatırsanız anlatın beyinler körpeyken yıkanmış zihinler uyutulmuş.
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------HAXION bunu yazdı:
-----------------------------Burada AKPARTİ yi övmekten ziyade, fikirlerimi söylüyorum..
1 - Bir taraf DİNCİ AKPARTİ diyor LAİKLİK ELDEN GİDİYOR diyor, başka tarafdan adamların YAHUDİ olduğu iddia ediliyor.
Sırf Recep Tayyip ERDOĞAN ve Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah GÜL'ün eşlerinin başı örtülü diye bunların ÇANKAYA YA ÇIKMASI engellenmek istendi.
Recep Tayyip ERDOĞAn ve Sn. Abdullah GÜL hakkında MUSANIN GÜLÜ diye kitaplar yazıldı.
Yani ne İSA ya ne MUSA ya yaranamadılar. Yani müslümanız deseler İRTİCACI oldular, yabancıların Türkiyeye yatırım yapmalarını isteseler YAHUDİ ilan edildiler..
-----------------------------Yazının bu kısmına cevap vermek istedim ama büyük ihtimalle kafanın almayacağı için susma hakkımı kullanıyorum :)
-----------------------------Ha ha ha!
Sen anlat, alıp almama problemi kafama ait..
Sen dert etme...
-
Konuda Seyirci Kalmayı Tercih Ediyorum, Zira Partiler Konusunda Kafam Fevkalade Karışık...
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------HAXION bunu yazdı:
-----------------------------Ha ha ha!
Sen anlat, alıp almama problemi kafama ait..
Sen dert etme...
-----------------------------Pekala sen kaşındın ...
Birincisi yahudi olmasalar bile bahsi geçen kişilerin profesyonel(1) olduğundan şüphem oyk :)
[ Hafifletilmiştir . Bazı arkadaşlar çok rahatsız oldu :)]
İkincisi Türkiye gibi bir ülkede iktidar olmak istiyorsan dini kullanmaktan başka yolun yok.
Yani çıkıp yahudiyiz dese oy alabilecek miydi ... Sanmıyorum ?!?
Peki sen bu yazdığımı anlayabilecek misin ? Ondan da emin değilim açıkçası . Çünkü gözlerin kör ... Yazık.
-
(1)'in Kanıtı:
Başbakan'ın Danışmanı ÖMER ÇELİK' in verdiği AKŞAM gazetesine 'yol haritası' açıklamasından bir kesit.
" FIRSAT: ABD BÖLGEDE İSTİKRAR İSTİYOR "
Bu kısım iyice gözüne gözüne girsin diye kalın yazdım bak iyi oku belki anlarsın ...
-
Bu adamlar irticaci, bölücü, vatanı satmışlar hala nasıl duruyorlar hayret.
Tamam herkes mal, gerizekalı.
Ordu da mi mal?
Yani adamlar kürdistanı bile kurdular.
Elde kalan anadolu topraklarına şeriat getirecekler.
Ama Türk milleti uyuyor. O da yemezmiş gibi ordu da uyuyor.
Hadi Hilmi özkök neyse.
Yaşar büyükanıt, İlker başbuğ da mı maldı.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------doğru konuş lan.onaylamasam da dedemler ve diğer aile büyükleri de oy veriyor.adam 60 yıl din eksenli bir hayat yaşamış.değiştirmesi de çok zor.mal mal konuşmayın.yüzde 47'nin içinde elbette sizinde dedeleriniz,amcalarınız vardır.sırf siyasi görüşü yüzünden böcek muamelesi yapıyorsan hayatta bi baltaya sap olamazsın.
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler
-----------------------------Bak arkadasım.Eger benim dedem amcam vs. veriyorsa bu söz onlar içinde geçerli.Ayrıca Elhamdülillah Bende Müslümanım.Ama bunlar gibi kendi çıkarlarıma kullananlardan değil.Bu birincisi.
İkinci mesele ise Bu sözü ben söylemiyorum.Nihat Genç söylüyor.Doğru söylüyor.
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------hakaret yok hoca hakaret yok
HAKARET EDENİN SİTEDEN UZAKLAŞTIRILMASI İÇİN BİZZAT ADMİNLERE NİCKİNİZİ VE KONUNUN LİNKİNİ VERECEĞİM BU YÜZDEN SAYGI İLE TARTIŞIN
-
ziyadesiyle bu başlıktan uzak duruyorum.kişisel gelişimini tamamlayamamış veletlerin artisliklerine cevap verecek kadar alçalmaya niyetim yok.siz takılın
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------hakaret yok hoca hakaret yok
HAKARET EDENİN SİTEDEN UZAKLAŞTIRILMASI İÇİN BİZZAT ADMİNLERE NİCKİNİZİ VE KONUNUN LİNKİNİ VERECEĞİM BU YÜZDEN SAYGI İLE TARTIŞIN
-----------------------------Katılıyorum Sizlere Göre Yanlış fikri Savunanlarıda Dinlemezseniz Doğruyu Yada Doğru olan Noktada Nasıl Uzlaşma sağlayabilirsinizki.... Hakaret Bir Tartışmayı Çıkılmaz Hale Getirir ve Kimsede Bişey Anlamaz... Ayrıca Kimsede Böcek Olabilecek Değildir. Böcek yakıştırması Çok Ayıp Kişi Olana. Adam Gibi Adama yakışmaz.