folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk bunu yazdı:

Fili tuzak kurup çukura düşürürlermiş.Sonra siyah giyip bir güzel döverlermiş.Ardından beyaz giyip gelip fili kurtarırlarmış.Filde kurtardığı için beyaz kıyafetlilerin peşinden gidermiş. Halbukituzağı kuranda, dövende, kurtaranda aynı kişi ;)

Filde kurtardığı için beyaz kıyafetlilere oy verirmiş :D

mantık tamamen aynı.Tabi döven, tuzak kuran akp değil onu oynatan el olan abd :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Naps bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:

biz iktidarda değilken türkiyede 1 milyon fukara var idiyse, biz iktidara geldik bu sayıyı 20 milyon yaptık.

gittik bulduk kömürlerini verdik, erzak verdik, para verdik, harçlık verdik bayram harçlığı verdik,

çocuklara okusunlar diye aylık 20-30 lira verdik,

memura 150 lira seçimlerden önce ek ücret verdik,

hastaneleri güzelleştirdik, 20 milyon kişiye yeşil kart verdik.

10 bin polis aldık, binlerce memur aldık, sözleşmelilieri kadrolu yaptık.

düşünemeyen insanların yatak odasına bile karıştık, üç çocuk dedik planlama yaptık.

bazı kurumları sattık dış borcu ödedik.

son olarak da kürt kardeşlerimizin gönlünü alacaz :P

------------------------------

okudukça yazası gelir insanın :)

geçen sene 500 bin kişiye ramazan yardımı yapıyorduk bu sene 2 milyon kişiye yardım dağıtıyoruz:) 1-5 milyon artmış

http://web.akparti.org.tr/media/www/html/gelirgider/gelir_gider.htm

kriz dememişler 7 ay boyunca 93 trilyon parti harcaması yapmışlar :)

bu konu uzar gider. 50 sayfa yazılsa yine yazılır.

edit: demişki medrese eğitimi demiş al burdan yak işte :) bunlara birileri anlatıyor beyinlerine yerleştiriyorlar. bu yerleştirenlerde belli sahte dinci feytullahcılardır genelde. genç nesilleri ulu orta kaparlar kendi himayelerine alırlar beyinlerini yıkarlar. aradan epey zaman geçer sonra meydana çıkarlar Atatürk düşmanıyız derler. Atatürkten nefret ederler. yaptığı devrimlere düşman kesilirler.

Atatürk medrese mi yoksa Köy Enstütüleri mi kurdu ? haa köy enstütüleri komünizme yol açıyor dediler kapattılar.eğer köy enstitüleri hala olsaydı bilimde en ön saflarda olacağımıza eminim.

Eğitimin yozlaştırıldığını izleyin bakalım neler yapmışlar;

http://www.facebook.com/group.php?gid=30361887113#/video/video.php?v=54855758885&oid=30361887113

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bu konuyu okuyan ve cevap vermek isteyen ak forum kullanıcıları olacaktır.

aralarından bilgin (baya bi bilgin) birini cevap vermesi için temsilci seçsinler burada kefili ben olurum. : ) duyurulur. 

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

okudukça yazası gelir insanın :)

geçen sene 500 bin kişiye ramazan yardımı yapıyorduk bu sene 2 milyon kişiye yardım dağıtıyoruz:) 1-5 milyon artmış

http://web.akparti.org.tr/media/www/html/gelirgider/gelir_gider.htm

kriz dememişler 7 ay boyunca 93 trilyon parti harcaması yapmışlar :)

bu konu uzar gider. 50 sayfa yazılsa yine yazılır.

enteresan mevzular , bu paralar nereye gidiyor ?

07-Teşkilata Yardımlar      17.465.513,21      28,8 

14-Seçim Giderleri      32.661.851,47      53,8

bunlar giderler , gelirler ise

9-Devletçe Yapılan Yardımlar      88.489.059,00      95,9

durum bu..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Şu kadar söyleyim şu anda mecliste bulunan partilerin hiç birine oy vermek istemem. Ama burada insanların partizanlık taslaması veya o role sokulması beni rahatsız ediyor. Son yıllarda Ak Parti'nin aldığı oylardan ötürü olsa gerek bütün siyaset AKP ve AntiAKP'den dışarı çıkamıyor buna da ülkem adına üzülüyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    Şu kadar söyleyim şu anda mecliste bulunan partilerin hiç birine oy vermek istemem. Ama burada insanların partizanlık taslaması veya o role sokulması beni rahatsız ediyor. Son yıllarda Ak Parti'nin aldığı oylardan ötürü olsa gerek bütün siyaset AKP ve AntiAKP'den dışarı çıkamıyor buna da ülkem adına üzülüyorum.

diğer partilerinde arkasında tarikatler ve amerika olsa onlarda akp kadar oy alır.Burda sorun insanlar hangi partinin ne anlama geldiğini, kimlerin olduğunu bilmiyor.Sadece bir taraftarlık.Tabi partiler hakkında üdşünceleride onlara ait değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@minerval,konpicyus

şeriat istiyorsunuz öyle mi ? peki bu düşüncenizle Atatürk'ü sevip saydığınız, düşüncelerine değer verdiğinizi de söyleyebilir misiniz ? ikisi zıt şeyler çünkü. sen kalkıp cumhuriyet gibi bi rejim yerine şeriatla yönetilmek istiyorsan, şeriat ile yönetilen ülkelere gidersin. yaşadığın ülke düzenini değiştirmeye çalışmazsın. üniversiteler kapansın medreseler açılsın ?? ben dinimi rahat yaşamak istiyorum diyosun. şu an yaşayamıyor musun ? hadi hepsini geçtim, 8 sayfa mesaj yazılmış. konudaki özelleştirmelere bütün cevaplar ve hepsi asılsız. diğerlerine neden cevap vermiyorsunuz ? tekrar söylüyorum, işinize gelen mesajlara cevap vermeyin. hepsine verinki bizde sizin bildiklerinizi öğrenelim, bakarsınız belki ikna oluruzda akp yanlısı oluruz hı ? :)))))) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ya ben şunu anlamıyorum;

önceden abdullah gülle tayibin cumhuriyet karşıtı söylentileri yokmu bunlarda mı yalan el kaide türkiye liderinin elinin altında oturmuyomuydu tayip bu adamlarn niyeti belli zaten hep gömlek cıkardık diyo ama düşüncelerinin değişmedigini anlamıyolarmı ya da göremiyolarmı zamanındada erbakan trilyonları yemedimi ceza almadımı hep söylediklerinde müslümanız biz diyolar başkalarının müslümanlıgına karısıyolar ama kendileri daha kötü işler yapıyolar işte onları destekleyenler bunları hiçbir zaman göremicekler çünkü onlara göre sadece onların düşünceleri doğrudur!!! 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    hacı boşver dinleme onlar klaftan anlamazlar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Burda atlanmış olan önemli bir nokta var. Bu AKPli lafı ters biraz. Biz ak partinin yaptıklarını ak parti olduğu için değil bizim benimsediğimiz yolda ilerlediği için oy veriyoruz. Yoksa benim ak partide çalışan bi tanıdğım falan yok bi menfaatim yok.

Ayrıca hocam şeri rejimi istediğimi de nerden çıkardınız anlaymadım? Ha şu da var cumhuriyet rejimini düzgün yürütemiyorsunuz ondan sonra şeriate düşman kesiliyorsunuz. Aklı başında hiç kimse kadrolaşmayı derin işleri inkar edemez. Bunlar da olunca işte sıkıntı. Baykal herşeye muhalefet olmaktan başka ne yaptı? Bu mu demokrasi? Tek iktidar siz olsanız demokrasi demezsiniz ama. Tek partili dönemleri de biliyorz ;)

Ne rejime düşmanım ne de mollayım. Sadece hizmet görüyorum devletten. İyi gidiyorlar. Bütün mesele bu. Yoksa 'AKP' li değilim Ak partiyi destekliyorum.

+ Ben de eğlenen gezen biriyim yani örümcek kafalı gerici tesbihli sakallı falan değilim. Bu sitede zıt görüşte birçok arkadaşla muhabbetim var gezmiş dolaşmışlığımız var :)

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 22277 Toplam Mesaj: 188