Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
Esselamun Aleykum.
Zümsük ;
Vay be zümsük helal olsun ..
Seni daha akıllı adam zannederdim vesselam.
1-) İnsanlar neden karşıt görüştekilerinin yaptıkları şeyleri göz önüne bile almıyor, Sen bir kişiyi eleştirirken objektif olacaksın ki sana inanayım ! Sen objektif değilsin ve duygularınla hareket ediyorsun.
2-) İnsanların aklına din girilmesi sana göre beyin yıkaması bana göre değil. Marxın bir lafı var insanlar inançsız yaşayamazslar ve inanç din ile sağlanır. Şimdi sana bana Atatürkün ilkeleri yetmez zümsük Dinde olucak ilkelerde olacak. Bana yetiyor diceksin lakin.. Yetmez .
3-) Ben orda Kürdistan kurulmayacağını ülkemizden 1 m2 bile alınmayacağını iddaa ediyorum. Eğerki 1 m2 alınsın toprağımdan bende tam karşısına geçerim ki bu ülkede o zaman karşısına geçer.
4-) Gül Neden Bopu desteklediğini söylüyor dengelerden dolayı şuan orda kim olsa bunu söyleyecektir. Ülkenin bekası için
Çünkü karşında Amerika gibi bir sürü ülke var.
5-)Diceksin ki Amerika olsun resti çekelim der isen ülkenin geleceğinin düşünmüyorsun derim. Şimdi sana söylüyorum Zümsük Şimdi sana söylüyorum varmı baş kaldırcak gücün Biliyorumki Türküz biliyorumki yerimizde duramayız. Bunlara göz yumamayız Lakin Herşey Türkiyenin geleceği için !
6-)Bir Papa onlar için Halife niteliğinde senin Ülkende Halifen ölse Halife olsa onlarda indirirdi.
7-)Ya zümsük aklın alıyor mu adamlar niye yıldız şeklinde yapsın senin dediğin gibi bu kadar profesyonellerse bunu niye belli etsinler. İki mason yıldızı olmasa bile yahudi yaparsınız ya ...
8-)Bak bu ülkede bütün dinleri yaşatırsan bütün dinler sana oy verir Tabiki yaşatacaksın bütün dinleri Ermeniyide yahudiyide sırpıda çeçenide Sen Osmanlının Torunusun.
9-)Bak zümsük dengeleri sende az çok biliyorsun. Askeriye her zaman en güçlü konumdadır ve Bunun için kaç sene Türkiye geriye gitti ,darbelerden olsun siyaset yapamama olsun..
10-)Tayyip Erdoğanın kurduğu strateji belli Savcılara yargıçları beslicekki onlar yanında olsun eskiden bir albayı aldırtamazdın yerinden şimdi Orgenaral uykusundan kaldırılıyor. Bu sayede Askeriye kafasına eseni yapamıyacak. Bu şekilde düzgün siyaset olucak.
11-) Şu iç dış borcun iki katına çıktığını iddaa ediyorsun ya belge istiyorum zümsük belgesiz iddaa etme.
12-) Ülkenin Satılması ;
Bak zümsük sen bir devlet dairesine mi gitsen hizmeti iyi alırsın yoksa özelimi bu vatandaş için iyi birşey bunu geçtim.
Sen devlet olarak işletiyorsun buraları her sene torpille olsun öyle böyle olsun kişiler giriyor ve çalışmıyolar bile muhabbet cart curt bütün gün. Benim Babam anlatıyor yıl 80ler felan diyorki Milli eğitim bakanlığındayım kimse çalışmıyor baktım yanyana bir sürü masa muhabbet bazıları bazıları oya nakış.
Şimdi Zümsük senin devlet dairen yahut çalıştığın yer boşlanıp çalışamıyorsa hepte zarar ediyosa bunu satsan nolur. Ülke kara geçer
Hadi Sattın savaş durumunda bu yerler senin değil mi ? Sadece Kiralamış olduğunu gösterir bu satmak değil.
Diceksin ki devlet bunu sağlasın devlet daireleri adam gibi çalışsın o kadar güzel bi sistem gidiyoki oralarda adamlar atılma yok çalışma yok hepsi yaşlı maaşları elden su gölden.
Sattın para kazandın faaliyet yaptın diceksinki sadece iki yol yaptılar. Bana zaten böyle geliceksen konuşmamak daha doğrudur.
-
Adam akıllı bazı cevaplar vereyim dedim, ondan sonra tüm tahribat hurra üzerime çullandı... Hepsi de AKPARTİ karşıtları binbir türlü komplo teorisini bana söylüyorla.
Yok köprüyü geçene kadar halka şirin görünüyorlarmış sonra herşeyi saman altında yürüterek istediklerini elde edeceklermiş, sonra şeriat getireceklermiş falan filan.
BAKIN ARKADAŞLAR
Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları HER 4 YILDA BİR sandığa gidip mecliste bizi temsil edecek milletvekillerini seçiyor muyuz ? Evet Seçiyoruz..
Bu da ne demektir ? Bir parti iktidara getiririz, beğenmezsek 4 sene sonra onları meclis dışına gönderir, beğendiğimiz birilerini iktidara getiririz.
Şimdi sizin şeriatı getireceklerini söylediğiniz AKPARTİ hiç seçim yasasını değiştirmeye kalkıştı mı ?
Evet aslında kalkıştı, daha önceleri her 5 yılda bir yapılan seçimleri AKPARTİ bir yasa değişikliği ile her 4 yılda bir yapılmasını sağladı.
Eğer mesela AKPARTİ şöyle deseydi, kardeşim bulmuşum 367 yi, değiştiriyorum anasayası, ömür boyu biz başbakanız deseydi, o zaman sizler haklıydınız.
O zaman AKPARTİ bu ülkeye şeriatı da getirir di krallığı da.
AKPARTİ hiç bir zaman ömür boyu iktidarda biz varız demedi ki. Bakın seçimleri bile 4 yılda 1 e indirdiler..
Şimdi ben bir soru sorayım.
AKPARTİ harici bu ülke sevdalısı görünen diğer partilerin, başa gelince kendi ceplerinin sevdalısı olmayacaklarının garantisini nasıl verebilirsiniz ?
AMERİKA İSRAİL SEVDASI DİYE BİR ŞEY YOKTUR
Bakın, Türkiye olarak teknolojik olarak çok gerilerdeyiz.
BU yüzden büyük teknoloji üreten hem Amerika, hem de İsrail ile arayı sıcak tutmalıyız.
Almanyanın zamanında doğudaki terörü bahane ederek Türkiye ye 1 adet bile leopar tankı vermediğini belki sizler bilmezsiniz.
Ama şimdi Allaha çok şükür ALTAY projemiz var. Gidin de AKPARTİ sayesinde başlanan bu projenin detaylarını internette araştırın.
Ülkemizde sanayileşme çok az. Bu yüzden yerli yabancı tüm yatırımcıların önünü açmalıyız.
Madem yabancıların ülkemizde sanayi fabrikaları kurmasını istemiyorsunuz, gidin de paralarını faize yatıran Türk Girişimcilerin yakalarına yapışın.
Vatandaşın birisi AKPARTİ özelleştirme yoluyla vatan toprağını satıyor demiş.
Bakın özelleştirmenin faydalarıın saysam buraya sığmaz.
Mesela Erdemir i OYAK Grubu aldı. Bilmem kaç milyar dolara. Sonra da gitti o fabrikayı MODERNİZE etmek için satın aldığı fiyat kadar bir daha harcama yaptı.
5 milyar dolar 10 milyar dolar büyük paralardır. Devlet bir fabrika için 5 milyar dolar harcayana kadar gider ülkenin hastane görmemiş yerlerine hastane yapar.
Devletin asıl görevi eğitim, adalet, güvenlik ve sağlıktır.
Devlet bu 4 alanda yer almalı. Diğer taraflardan elini çekmeli.
Bizim devletimiz TEKEL vasıtasıyla içki üretir, sigara üretir. Bizim devletimiz SÜMERBANK vasıtasıyla kumaş üretir, halı üretir, ayakkabı üretir.
Bizim devletimiz SEKA vasıtasıyla kağıt ve kağıt ürünleri üretir.
Zamanında Kemal UNAKITAN, bizim devletin bir tek berber dükkanı işletmedği kalmış demişti. Aslında doğru söylüyor..
Bizim tahribat.com daki bazı vatandaşlar, devletin içki, sigara, kumaş, ayakkabı, kağıt gibi sektörlerden el çekmesini vatan hainliği ile eş değerde görüyor.
Madem HERŞEYİ DEVLET ÜRETSİN istiyonuz o zaman ben de DEVLETİMİZİN TÜKENMEZ KALEM ÜRETMESİNİ İSTİYORUM, mümkünse STEADLER kalitesinde olsun.
Bu arada ramazan dolayısı ile sayamadığım bazı malzemeleri de devlet üretsin istiyorum.Bunu da sizin hayal gücünüze bırakıyorum.
Burada AKPARTİ karşıtı olduğunu belirten vatandaşlar o zaman NİYE DEVLET BİLGİSAYAR ÜRETSİN demiyor ?
Çünkü bir bilgisayarın hangi parçalardan oluştuğunu ve nasıl üretildiğini biliyoruz hepimiz. Bir bilgisayar fabrikası kurmak TÜRKİYE DEVLETİ için sorun değil ki.
Ama asıl sorun, yeni bir mikroişlemci türü üretildiğinde koskoca fabrikanın tepeden tırnağa değiştirilmesini gerektiriyor.
Bu da ne demektir ? Sorun FABRİKA KURMAKTA DEĞİL, FABRİKAYI HER DAİM MODERNİZE etmekte, yani TEKNOLOJİYİ HER ZAMAN TAKİP EDEREK SÜREKLİ FABRİKANA YATIRIM YAPMAKTA.
Bir fabrikaya sürekli para yatıracam diye devlet HASTANE YAPAMAZ, YOL YAPAMAZ, SİZE OKUL YAPAMAZ..
Ama ben başbakan olursam tahribat ailesine söz veriyorum.
Devlet adına bir fabrika kurduracağım. Ve tüm tahribat ailesini bu fabrikada işe alacağım.
Kuracağım fabrikayı merak ettiniz değil mi ?
DEVLET AY VE KABAK ÇEKİRDEĞİ ÜRETİM TESİSLERİ
Hepinizi de ay ve kabak çekirdeği kalite kontrol şefi yaptım.
Sabahtan akşama kadar 3 er kilo çekirdek çitleyerek malların kalitesini kontrol edeceksiniz..
Şaka bir yana böyle bir fabrika kurabilir mi devlet ? kurabilir ama devlet ASLİ GÖREVLERİ OLAN eğitim, adalet, güvenlik ve sağlık dan dışarı çıktığı için gereksiz iş yapmış olur.
EDİT : Cümleleri biraz düzenledim..
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------Bak zümsük sen bir devlet dairesine mi gitsen hizmeti iyi alırsın yoksa özelimi bu vatandaş için iyi birşey bunu geçtim.
Sen devlet olarak işletiyorsun buraları her sene torpille olsun öyle böyle olsun kişiler giriyor ve çalışmıyolar bile muhabbet cart curt bütün gün. Benim Babam anlatıyor yıl 80ler felan diyorki Milli eğitim bakanlığındayım kimse çalışmıyor baktım yanyana bir sürü masa muhabbet bazıları bazıları oya nakış.
Şimdi Zümsük senin devlet dairen yahut çalıştığın yer boşlanıp çalışamıyorsa hepte zarar ediyosa bunu satsan nolur. Ülke kara geçer
Hadi Sattın savaş durumunda bu yerler senin değil mi ? Sadece Kiralamış olduğunu gösterir bu satmak değil.
Diceksin ki devlet bunu sağlasın devlet daireleri adam gibi çalışsın o kadar güzel bi sistem gidiyoki oralarda adamlar atılma yok çalışma yok hepsi yaşlı maaşları elden su gölden.
Sattın para kazandın faaliyet yaptın diceksinki sadece iki yol yaptılar. Bana zaten böyle geliceksen konuşmamak daha doğrudur.
-----------------------------ozaman heryeri satsınlar senin mantığınla ? hatta kendi makamlarını da satsınlar özel olursa torpil olmaz, torpilin ağababasını kendileri yapıyor çünkü. nede olsa savaş durumunda bizim demi.
savaş durumu olmazsa nolacak ülkenin parası yabancılara gitsin amk. nolacak ki, biz inek gibi çalışalım köle hayatı yaşayalım onlar gelip yönetsin bizi. he para da amerikalılarda var gelip versinler bize dolar, bizde paralarla kıçımızı sileriz.
adamları en önemli kurumlara getirelim, bi savaş olunca da ceketini alıp giderler zaten. nah giderler
Türkiyede savaş durumu olsa ben en gerekli savaş aracı olan iletişim araçlarımızı kullanabileceğimiz konusunda şüpheliyim.
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler
-----------------------------Ağır ol Hödük!
-
ozaman heryeri satsınlar senin mantığınla ? hatta kendi makamlarını da satsınlar özel olursa torpil olmaz, torpilin ağababasını kendileri yapıyor çünkü. nede olsa savaş durumunda bizim demi.
savaş durumu olmazsa nolacak ülkenin parası yabancılara gitsin amk. nolacak ki, biz inek gibi çalışalım köle hayatı yaşayalım onlar gelip yönetsin bizi. he para da amerikalılarda var gelip versinler bize dolar, bizde paralarla kıçımızı sileriz.
adamları en önemli kurumlara getirelim, bi savaş olunca da ceketini alıp giderler zaten. nah giderler
Türkiyede savaş durumu olsa ben en gerekli savaş aracı olan iletişim araçlarımızı kullanabileceğimiz konusunda şüpheliyim.
-----------------------------Küçük düşünme baron ve üslubunu değiştir. Sen bu üslupla hiç kimseye bir laf anlatamazsın.
Torpilin ağababasını kendileri nasıl yapcak özel kurumda ?.
Bak doğru düzgün okumuyorsun , Ülkenin parası marası yabancı ülkelere gitmicek bize belirli bir para veriyolar senelik bu paralarla faaliyetler oluşuyo biz eğer bu kurumu özelleştirmezsek zarara gidiyoruz ve geriliyoruz düz mantık düşün.
Sen inek gibi yani çok çalış gerçekten buna kendin inan sonra köle hayatı yaşamıyacağına garanti veririm.
Her hangi bir savaş durumunda adamlar hiç birşey yapamazlar.
İletişimi kullandırmıcaklarınımı zannediyosun komik olma :)
-
uykuda uyuyorsunuz masallar alemindesiniz.
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler
-----------------------------Ağır ol Hödük!
-----------------------------Ulan mesajımın üstüne kaç post geçmiş öyle olmanıza rağmen yapılan eleştirilere cevap vermedim ortam gerilmesin diye.Sus Hödük !
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------Ulan mesajımın üstüne kaç post geçmiş öyle olmanıza rağmen yapılan eleştirilere cevap vermedim ortam gerilmesin diye.Sus Hödük !
-----------------------------Sen ortam gerilmesin diye değil, verecek cevap bulamadığın için mesj yazamıyorsun.
Sana 2 gün önce bir soru sormuştum, hala onun cevabını bekliyorum.
Sen kendi beyninle düşünmeyi beceremediğin için mi Nihat GENÇ in laflarını cevap olarak kullandın?
Bir de ne zaman kendi beynini kullanmayı öğrenebileceksin ?
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------ozaman heryeri satsınlar senin mantığınla ? hatta kendi makamlarını da satsınlar özel olursa torpil olmaz, torpilin ağababasını kendileri yapıyor çünkü. nede olsa savaş durumunda bizim demi.
-----------------------------Küçük düşünme baron ve üslubunu değiştir. Sen bu üslupla hiç kimseye bir laf anlatamazsın.
Torpilin ağababasını kendileri nasıl yapcak özel kurumda ?.
Bak doğru düzgün okumuyorsun , Ülkenin parası marası yabancı ülkelere gitmicek bize belirli bir para veriyolar senelik bu paralarla faaliyetler oluşuyo biz eğer bu kurumu özelleştirmezsek zarara gidiyoruz ve geriliyoruz düz mantık düşün.
Sen inek gibi yani çok çalış gerçekten buna kendin inan sonra köle hayatı yaşamıyacağına garanti veririm.
Her hangi bir savaş durumunda adamlar hiç birşey yapamazlar.
İletişimi kullandırmıcaklarınımı zannediyosun komik olma :)
-----------------------------sen dreamtinsin büyük düşün !!! o zaman :)
benim üslubumda ne varmış, zoruna gidecek ne söyledim acaba merak ettim neyse,
heryeri satıp bize belli bir kısım versinler onlar bizi yönetsin, biz hissemize düşeni alıp kafamızı eyelim diyorsun.
sen kimsin ki bana garanti veriyorsun ?
torpil konusunda benim gördüğüm kadar görmemişsindir, onun için bilmeden attığını varsayıyorum :)
bişey yapamazlar, komik olma, gibi sözlerle kendini haklı çıkarmaya çalışma, nedenini anlat ? kamu kurumlarını özelleştirmek yerine orayı kar edebilir hale getirme becerisi yok mu akp'de mantık; sat - kurtul mu?
yabancı adam veya özel şirket kamu kurumlarından kar elde etmese alır mı hiç, ee demekki kar edebiliyorlarmış bunu kendimiz niye yapmıyoruz.
işte özelleştirmenin bahanesi de bu... "kar etmiyor" :S ee tayyibin oğlunun gemileri kar ediyor ama :) e ver oğlanları kurumların başına kar ettirsin :)
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------Sen ortam gerilmesin diye değil, verecek cevap bulamadığın için mesj yazamıyorsun.
Sana 2 gün önce bir soru sormuştum, hala onun cevabını bekliyorum.
Sen kendi beyninle düşünmeyi beceremediğin için mi Nihat GENÇ in laflarını cevap olarak kullandın?
Bir de ne zaman kendi beynini kullanmayı öğrenebileceksin ?
-----------------------------Ortada bi beyin var ve ben onu kullanabiliyorum.Ama sende ne kendi beynini nede başkalarının beynini kullanma yeteneği olmadığı için gidip A.kodumn.Partisi'ne oy veriyosun.Umarım daha iyi anlamışsındır demek isterdim ama akpye oy veren adamda beyin ne arasın neyle anlasın.. ; )