folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Vay anasına ülkeyi kurtardık lan :D Çok yararlı bir konu oldu şunu gördük ki kimsenin fikri değişmiyor sağolun var olun :)

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    Vay anasına ülkeyi kurtardık lan :D Çok yararlı bir konu oldu şunu gördük ki kimsenin fikri değişmiyor sağolun var olun :)

değüişmiyor değil, propaganda ile burdaki en koyu akpciyi chpli yaparsın 3 sen ver, gereken şey sürekli propaganda.Tarikatçiler ve akp yandaşı medya bunu yapmıyor mu ?

Fakat bu kadar kısa sürede değiştirilmiyor. 3 günde.Zaten öyle bi adam paso oynaktır her eyre gider.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

sen dreamtinsin büyük düşün !!! o zaman :)

benim üslubumda ne varmış, zoruna gidecek ne söyledim acaba merak ettim neyse,

heryeri satıp bize belli bir kısım versinler onlar bizi yönetsin, biz hissemize düşeni alıp kafamızı eyelim diyorsun.

sen kimsin ki bana garanti veriyorsun ?

torpil konusunda benim gördüğüm kadar görmemişsindir, onun için bilmeden attığını varsayıyorum :)

bişey yapamazlar, komik olma, gibi sözlerle kendini haklı çıkarmaya çalışma, nedenini anlat ? kamu kurumlarını özelleştirmek yerine orayı kar edebilir hale getirme becerisi yok mu akp'de mantık; sat - kurtul mu?

yabancı adam veya özel şirket kamu kurumlarından kar elde etmese alır mı hiç, ee demekki kar edebiliyorlarmış bunu kendimiz niye yapmıyoruz.

işte özelleştirmenin bahanesi de bu... "kar etmiyor" :S   ee tayyibin oğlunun gemileri kar ediyor ama :) e ver oğlanları kurumların başına kar ettirsin :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Baron üslubunun ne kadar hoş olduğunu anlattım. Sen anlamazsın başkaları anlar merak etme uslubunu...

Kafanı eymek midir para kazanmak ilerlemek , Doğru senin için para kaybetmek geriye gitmek kafanı kaldırmaktır...

Neyse ben bir vatandaşım görevini yapmaya çalışan.

Torpil konusunda çok şey gördük ;) sen bana örnekler verde biraz daha anlayayım..

Orayı karlı hale getirmek demek çok büyük bir iş.. Devlet dairesini özel şirket gibi çalıştıramazsın.

Siyaset nedir biliyormusun ilk önce kişisel menfaat sonra vatana menfaat hiç bir insan aç olup giysisi başı olmadan siyaset yapamaz bu yüzdendir ki ilk kendine bakıcaksın. kendin iyi durumda olcaksınki vatanını bir yerlere getiresin.

Peki herşeyi geçtim..

Bana başka bir alternatif parti bul .

ilk zamanlarında herkes gibi bende akp yi iyi bir parti olarak görüyordum. B.Ecevit'in yaşlılığı nedeniyle ülkemi temsil edemediğini düşünüyordum, akpnin içindeki menfaatçi insanların çoğunlukta ve günden güne işin pisliğine kaçtıklarını gördükçe nefret ettim. birçok insanda aynısını söylüyor. adamlar siyasete girdiler iyi hoş ama öğrendikçe sahiplendikçe devleti kendilerinin sandılar her parti gibi, kendi adamlarını yerleştiriyorlar, kendi adamlarına ihale veriyorlar vs. bilindik şeyler. örnekler çok.

ama sat-kurtul mantığı da bana göre yanlış bunu anlatmak istiyorum. böyle devam edilirse kamu kurumu diye bişey kalmaz demi.
      ha bi alternatif göster diyorsun = ne yazık ki yok...

belki diğerleri de ağzının suyu aka aka başa gelmeyi bekliyodur gelince daha kötüsünü yapacaktır bilemiyorum.

kendi desteklediğim değil ama: şu an en yakın alternatif saadet olabilir. o da erbakanı mitinglere getirmedikleri zaman olabilir. eski kafayla giderlerse onlar da zor.. ama Türkiyede sol partisinin başa gelebileceğini de düşünmüyorum. olursa sağdan. 

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    eselcuker bunu yazdı:
    THT2005 bunu yazdı:

Satılmayan Bir Tek Bumu Kaldı.

yakında onu da çeker alır altımızdan syn. başbakanımız  bu da kalmaz...

benim vatandaşım 3 çocuktan sonra lastikli don giyecek ('rte' :D) ve bidaha kısır olacak çocuk yapamayacak ... :D

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Bana başka bir alternatif parti bul .

----------------------------

bakınız seçim pusulasında geçen seçimde akp hariç 16 parti vardı

emin olunuz bunlardan 10 kadar tanesi sayısı binealen alternatiftir

diğer 6sı ise alternatif midir değil midir tartışılır

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

yazılanların bir çoğunu okudum. arkadaşlar anafikir olarak çıkardığım sonuç,

muhalefet hiç bir zaman yapılanları görmüyor ve görmek istemiyor. iktidar ise her yaptığını doğru sanıyor.

bu ikilemi vatandaş olarak öncelikle bizlerin aşması lazım. birisi diyorki akp hep kötü, diğeride hep iyi. her iktidar bir şeyler yapmak için gelir. yaptığı icraatların içinde doğru olarak karar aldığı ancak yanlış sonuçlar çıkan icraatları örtbas etmesi ne kadar gayriahlaki ise , yapılan güzel şeyleride inkar etmek o kadar gayriahlakidir. ben siyasetin içinde büyüdüm siyasetle hayat yaşadım.

T.C. de en baba bir partinin ömrü 10 yıldır. sonrası kan kaybıdır. kan kaybıda nerde başlar? iktidar elindeki nimetleri yandaşlarına peşkeş çekmeye başladığı ve bunu legal hale getirmeye başladığı zamandır.neden hep avukatlar siyasete girer düşünün. siyasi olmayan avukat nerdeyse yoktur. kendilerini reklam etmek içindir.kendi siyasi yandaş oluşturup bolcana müşteri toplamaktır. resmi dairelerin avukatlığını almaktır gayeleri .vr çokta başarılııdırlar. en çok malı götüren bunlardır.

Ülkemizde, sırasıyla chp,dp, dyp,anap,akp zenginleri zamanın iktidarlarında türemiştir. yani ülkemizde siyaset maalesef yandaşlık ve yandaşları zengin ederek güçlü yandaş elde etmeyi hedefler.Buda toplumsal adaletsizliği çıkarır ve gelir dağılımını etkiler. şimdi siz diyelimki bir hırdavatcı dükkanınız var ve belediyede X partisine var gücünüzle çalıştınız. ve kazandı. Belediye hırdavat ihtiyacını sizden başka yerden almadığı gibi sizdende abartılı faturlarla alır. işte bu yüzden siyaset anlayışı ülkemizde zengişleşmek ,onu bunu işe sokmak şeklinde anlaşıldığından hangi parti olursa olsun yandaşlarıda bu huyundan asla vazgeçmez. ve bizlerde hayatta adam olmayız.

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zigana

ne şiş yansın ne kebap tarzı bi yazı yazmışsın be

ben muhalefetim (o ya da bu partili değil - muhalefet)

ve diyorum ki vatanın içine ediyolar kendi ceplerini dolduruyolar

bunun altında "yapılanları görmek istememek" kadar basit bir felsefe yatabilir mi sence?

zigana bunu yazdı:
    ----------------------------

Ülkemizde, sırasıyla chp,dp, dyp,anap,akp zenginleri zamanın iktidarlarında türemiştir. yani ülkemizde siyaset maalesef yandaşlık ve yandaşları zengin ederek güçlü yandaş elde etmeyi hedefler.

bugünkü chp hiç iktidar olmadı bilginize

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

''Meclislerle yönetilen ülkelerde, en öldürücü taraf, bazı milletvekillerinin yabancılar ad ve hesabına çalınmış ve satın alınmış olmalarıdır. Millet meclisine kadar girmek yolunu bulabilen vatansızlara rastlamak uzak bir olasılık değildir'' MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

işte bir kez daha Atatürke hayran kaldım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

elevator bunu yazdı:

yıllardır resmi sitede şu yazı var. Eti bor işletmeciliği özelleştirme dışındadır .

yani satacaklardıda halkı dinlediler öylemi?

satılan diğer yerlerde neden dinlemediler ?

yoksa halk azmı ayaklandı satılan yerlerde?

mesela örnek verdiğin mayın tarlasında veya konu başında yazdığın işletmelerde ?

ne demişti unakıtan? yeterki müşteri çıksın saate bakmam satarım. kısacası satılacak olsa satarlardı diğer yerler gibi.

o yıllardır dediğin şey halkın ayaklanmasından sonra olmasın sakın ?=

Bor hakkında direkt kulaktan doğma bilgilerle, akp yandaşı sitelerde verilen akp yandaşı yazı ve belgelerle bir yere varamazsın.

Git mühendislerle konuş, git halkı dinle

saçma saçma konuşmaktan başka birşey yaptığın yok .

akp yandaşı demişsin car curt demişsin kısacası saçmalamışsın.

özelleştirme kanununları çerçevesinde özelleştirilmeyecek yerler bellidir .bunlar arasında eti maden işletmeciliğide vardı .

özelleştirme kanununu okumadığın için herkesi kulaktan dolma bilgilerle konuşmakla itham ediyorsun.

git mühendislerle konuş git halkı dinle demişsin.

hem mühendisim hem halkım sen gel ben sana anlatayım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

MEYBUZ A.Ş.

bu ne alaka hacı mebuz dediğin devletle alaksı olmayan dandirikten bi şirket

Toplam Hit: 22280 Toplam Mesaj: 188