Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------saçma saçma konuşmaktan başka birşey yaptığın yok .
akp yandaşı demişsin car curt demişsin kısacası saçmalamışsın.
özelleştirme kanununları çerçevesinde özelleştirilmeyecek yerler bellidir .bunlar arasında eti maden işletmeciliğide vardı .
özelleştirme kanununu okumadığın için herkesi kulaktan dolma bilgilerle konuşmakla itham ediyorsun.
git mühendislerle konuş git halkı dinle demişsin.
hem mühendisim hem halkım sen gel ben sana anlatayım.
-----------------------------vay yazık Türkiyedeki mühendislerin hali bu mu ?
daha ne dediğimi anlayamıyorlar.
Normal abi şeriatta normal herşeyde normal
------------
Yıllar önce japonya kendini dünyaya kapatmıştı.Sonra amerikan dayatmaları falan.. sonunda sindiremdiler daha sonra başbakan ve bakan olacak 2 adam gitti ve batıyı gezdiler.Tabi osmanlı bu arada batıya daha dönüktü.Yani japonyadan daha yakındık.Bu sırada japonya gitti medeni kanun, yasalar bir sürü şeyi aldı getirdi kendi ülkelrine.Önce Padişahın değrini halka kazandırdılar daha sonra meclis kurdular devamında bir çok kişiyi eğittiler, seçmen sayısı eğitim ve okullar arttıkça arttı.
Ayaklanmalar oldu bir çoğu kanlı bir şekilde bitmiştir.Ne içinde ayaklanma ? Batının medeniyetine karşıydı.Yani insanların özgür , demokrasi yanlısı olmasına karşı.
Sonunda japonya gelişti.Peki bizim elçilerimiz ne yapmıştı bu dönemlerde ? Diğer ülkelre gidip bir sürü kişinin önünde namaz kılmıştı.Düşüncelri şuydu " vay be herkezin önünde namaz kıldım, namazı öğrettim"
İşte batıya bakış açısı.Siz bunların devamında geln bir soysunuz.Ne Atatürk'ün batıya bakın onlardan daha uygar olun, çağdar oln fikir akımlarını anlarsınız ne laikliği ne özgürlüğü nede birşeyi
Suç tek bir kişide oda Atatürktedir.Bütün suç onda sizin gibi zihniyeti kaldıramadı hala ona saygısızlık yapıyorsunuz.
Tabi ki bunda etmen tarihçi H.G Wells in şu sözleri şok etkilidir;
"Bir topluma danışma hakkından önce , eğitim verilmelidir.Seçmen oy vermeden önce bilgilenmelidir.Oy klübelerinden önce okullar kurulmalıdır.Yeteri kadar eğitim görmeyenin elinde oy pusulası yalnız faydasız değil , tehlikelidir de"
İşte bu herkese ders olmalıydı.Türkiyedeki insanlar eğitilemedi.Cahil, ülkesinden önce ben karnımı doyurayım ülke nolursa olsun diyen vurdum duymaz insanlar oluştu.Hala devam ediyor.
Üniversite mezunlarından %86 lık oyun chpye gitmesi, akpnin az bir oy almasına buna en net örnektir.
Sizin kafalarınız din ile yıkanmaya devam etsin, siz parti seçrkende, ekmek almak için bakkal seçerkende gidip dinci adamları tutun ülke böyle gelişir..
Bu yüzden akplierin fikri değişmez.Ön yargıyı kırmak atoma parçalamaktan zordun demiş Einstein.Siz hayatınızı dine göre yaşıyorsunuz dininiz bunu emrediyor.Buraya kadar sorun yok.İŞte bu hayatın dışında devlet seçimleride dine alet olunca sorun burada çıkıyor.Size göre çok normal hayatınızı din idaresine göre yaşamalısınız.
Siz özgürlükten, demokrasiden, insanların rahatlığından, gelişmeden bi habersiniz.Akp iyiye götürüyor.Götürüyor götürüryor.Tonla parada götürüyor, ülkenin yarısınıda götürüyor.
bu gidişte kemirilmiş Türkiyede yaşıyacağız.Ankaradan sonrası kürdistan olacak.Biz tanımayacağız.
"Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz."
diyen bir dini lideridr fetullah gülen.Onun arkasından gitmeye, akpye oy vermeye devam edin.Kesin olan şu ki hiç bir bürokrat, aklı başında, bilinçli adam, okumuş insan akpye oy vermeyck.Ancak kenar mahallelerden, cahil kesimden toplasın akp oyu.
İşte Atam demokrasinin araç olarak kullanılmasını isteyen bir başbakana verilen oylar bunlardır.Demokrasinin açıklarından faydalandılar.Bu faşist bir yönetim sergileyip herkezi okutmadığın için senin suçun, biz senin emanetine sahip çıkamadığımız için bizim suçumuz.
Türkiyenin bu hale gelmesinin tek suçlusu ise akp yandaşları başka kimse değildir.Biz laf anlattıkça diğer kulaklarından girip savunma moduna geçecekler.Bu gün ülkede medya akp yandaşı, tarikat desteği var.İstanbulu bu günde ellerinde tuttukları için tarikate mütiş paralar akıyor.Zaten senelrdir tarikat istanbuldan besleniyor, kan emiyor.
Her toplum hak ettiği gibi yaşar.Bu yüzden her iki Türk ten biri, bağımlı, aç, cahil ama DİNİ BÜTÜN bir şekilde yaşamayı hak ediyor ve o tarafa doğru sürükleniyor.Akp bir 10 sene daha devam etsin Türkiyeyi mümkünse dediğimiz noktalara getirsin, getirecekte.O zaman hepinize döneceğim diyeceğim ki
Bu sizin suçunuz bizim değil
bakalım o zamanda hala öyle birşey yok diye ötebilecek kadar kendinizden emin olabilecek misiniz.
-
hoca bu nasıl bir anlayıştır ? kendin okuyup yazıp çiziyorsun ..
ben ne diyorum sen ne diyorsun?
beni konu değil konunun Eti maden işletmeciliği ile ilgili olan kısmı ilgilendirdi ve bunu yorum yaptım.
dedimki özelleştirilmeyecek yerler dışında tutuldu eti sen hala ne anlatıyorsun?
halkla alakası yok yani, özelleştirmenin başlangıcından beri özelleştirme dışındaydı eti.
konuyu getirip israile abd ye yalakalığa dayamaya gerek yok.
şu önyargınıda aş akpli de değilim ergenekoncuda değilim.
tayyipin efendisinin önünde diz çökmüş halini sindiremeyenlerdensen bu beni ilgilendirmez.
ben yapılanlara bakarım .
bilmiyorsam susarım .
birkez daha söylüyorum Eti'nin özellştirilmesi hiçbir zaman uygun görülmedi ..
sadece internet efsanesi haline getirildi ..9 tirilyon dolarlık ati bor abd ye 300 milyona satılacak!!
oldu..
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------hoca bu nasıl bir anlayıştır ? kendin okuyup yazıp çiziyorsun ..
ben ne diyorum sen ne diyorsun?
beni konu değil konunun Eti maden işletmeciliği ile ilgili olan kısmı ilgilendirdi ve bunu yorum yaptım.
dedimki özelleştirilmeyecek yerler dışında tutuldu eti sen hala ne anlatıyorsun?
halkla alakası yok yani, özelleştirmenin başlangıcından beri özelleştirme dışındaydı eti.
konuyu getirip israile abd ye yalakalığa dayamaya gerek yok.
şu önyargınıda aş akpli de değilim ergenekoncuda değilim.
tayyipin efendisinin önünde diz çökmüş halini sindiremeyenlerdensen bu beni ilgilendirmez.
ben yapılanlara bakarım .
bilmiyorsam susarım .
birkez daha söylüyorum Eti'nin özellştirilmesi hiçbir zaman uygun görülmedi ..
sadece internet efsanesi haline getirildi ..9 tirilyon dolarlık ati bor abd ye 300 milyona satılacak!!
oldu..
-----------------------------http://www.tumgazeteler.com/?a=2379313
bencede aynen katılıyorum yukarıda koyu halde yazdığım noktaya.
Eğer amerikanın senelerdir (sadece akp değil onun öncesinde de ) boru almaya çalıştığını bilmiyorsan da sus, özelleştirme hakkında birşey bilmiyorsan yine sus.
-
harbiden kafa mı bulmaya çalışıyorsun zumsuk?
bukadar basitlik olmaz ..
verdiğin sıradan bir link hatta belkide yazardan daha akıllısındır.
..ben resmiyete bakarım.
o öyle demiş bu baskı yapmış kamuoyu şöyle görüş bildirmiş bunlar hava civa..
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------harbiden kafa mı bulmaya çalışıyorsun zumsuk?
bukadar basitlik olmaz ..
verdiğin sıradan bir link hatta belkide yazardan daha akıllısındır.
..ben resmiyete bakarım.
o öyle demiş bu baskı yapmış kamuoyu şöyle görüş bildirmiş bunlar hava civa..
-----------------------------http://www.boraxtr.com/boraxtr/Basin/ozeliptal.htm
tabi mümkünse gidip sen bana aksini kanıtlayan RESMİ bir belge getirsene.
Sizin gibi adamlar geleceği göremez, sizin gibi adamlar burunların ucunu bile göremez.Sizin gibi adamlar kürdistan kurulmadan, kürdistan alt yapısının atıldığını göremez.Bu yüzden tehlikelisiniz.
-
konuyla ilgili bir video...herşeyi özetliyor kim yapmışsa süper yapmış izleyin....
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=52284859333&ref=nf
-
abd nin bor rezervi kendisine yeterde artar bile 300 400 yıl..şimdiden kalkıp satınmı alacak.
bahsettiğin eti madenleri doğrudur gümüş bakır vs vs ..
ama bor hayır ama sen inatla anlamıyorsun................
bak resmi sitede ne diyiyor..böyle haberlere itibar etmeyin !! sen inatla itibar ediyorsun..
http://www.etimaden.gov.tr/tr/0_sayfa_ortakSayfa.asp?hangisayfa=11_sayfa_b_16
siz siz dediğin adam kim ya ? konuyu nerelere getirdin .bor hiçbir zaman özelleştirilmeyecekle kürdistanın alakası ne ?
alakası varsa onu yan gelip yatanlara söyle 16.5 ay -35 lerde sen rahat uyuyasın diye gezen birine değil....
ayrıca baştan söyledim bu konuya giriş amacım akpyi anlatmak değil sadece bor ile ilgili olan yorum için girdim.