folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

Akp Yandaşlarını Dinlemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

nocturnal_mortum bunu yazdı:

doğru konuş lan.onaylamasam da dedemler ve diğer aile büyükleri de oy veriyor.adam 60 yıl din eksenli bir hayat yaşamış.değiştirmesi de çok zor.mal mal konuşmayın.yüzde 47'nin içinde elbette sizinde dedeleriniz,amcalarınız vardır.sırf siyasi görüşü yüzünden böcek muamelesi yapıyorsan hayatta bi baltaya sap olamazsın.

Bozzkurt bunu yazdı:
    Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler

Bak arkadasım.Eger benim dedem amcam vs. veriyorsa bu söz onlar içinde geçerli.Ayrıca Elhamdülillah Bende Müslümanım.Ama bunlar gibi kendi çıkarlarıma kullananlardan değil.Bu birincisi.

İkinci mesele ise Bu sözü ben söylemiyorum.Nihat Genç söylüyor.Doğru söylüyor.

Sen senin çevrenden oy verenlere istediğini söyleyebilirsin. Bizi ilgilendirmez. Ama bütün oy verenlere hakaret edemezsin. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:

doğru konuş lan.onaylamasam da dedemler ve diğer aile büyükleri de oy veriyor.adam 60 yıl din eksenli bir hayat yaşamış.değiştirmesi de çok zor.mal mal konuşmayın.yüzde 47'nin içinde elbette sizinde dedeleriniz,amcalarınız vardır.sırf siyasi görüşü yüzünden böcek muamelesi yapıyorsan hayatta bi baltaya sap olamazsın.

Bozzkurt bunu yazdı:
    Akp'ye oy veren böcek sürüleri, omurgasız hödükler

Bak arkadasım.Eger benim dedem amcam vs. veriyorsa bu söz onlar içinde geçerli.Ayrıca Elhamdülillah Bende Müslümanım.Ama bunlar gibi kendi çıkarlarıma kullananlardan değil.Bu birincisi.

İkinci mesele ise Bu sözü ben söylemiyorum.Nihat Genç söylüyor.Doğru söylüyor.

HA HA HA! 

Bize böcek sürüsü omurgasız hödük diyen pek bilmiş vatandaş BAŞKALARININ BEYNİ İLE DÜŞÜNÜYORMUŞ BAKSANIZA...

Ben söylemiyorum, Nihat GENÇ söylüyormuş... 

Sen kendi beyninle düşünemez misin arkadaşım ?

Ha ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Haxion Konuya Devam edelim Lütfen, Tırmandırmanın Anlamı yok. Arkadaş Uyarıldı, Ve Uyarıyı Kaale Alacağından Eminim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:

Burada AKPARTİ yi övmekten ziyade, fikirlerimi söylüyorum..

1 - Bir taraf DİNCİ AKPARTİ diyor LAİKLİK ELDEN GİDİYOR diyor, başka tarafdan adamların YAHUDİ olduğu iddia ediliyor.

Sırf Recep Tayyip ERDOĞAN ve Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah GÜL'ün eşlerinin başı örtülü diye bunların ÇANKAYA YA ÇIKMASI engellenmek istendi.

Recep Tayyip ERDOĞAn ve Sn. Abdullah GÜL hakkında MUSANIN GÜLÜ diye kitaplar yazıldı.

Yani ne İSA ya ne MUSA ya yaranamadılar. Yani müslümanız deseler İRTİCACI oldular, yabancıların Türkiyeye yatırım yapmalarını isteseler YAHUDİ ilan edildiler.. 

2- Bakın VATAN TOPRAĞINI SATMAK ayrı bir şeydir bir KURULUŞU ÖZELLEŞTİRMEK ayrı bir şeydir.

ÖZELLEŞTİRME ve DEVLETLEŞTİRME Anayasamızda vardır, isteyen ilgili maddeyi bulup okur.

Vatandaş girmiş bir KİT e, bu KAMU İKTİSADİ KURULUŞLAR kendi bütçelerine sahip oldukları için kendi personeline iyi para verir.

Yani şu an normal bir memur 1,000 TL maaş alırken, bu KİT lerde çalışan personel 3,000 TL maaş alır.

Mesela Türk Telekom.. Herkes altın yumurtlayan tavuk diyor. Aslında öyle değil..

Oranın güvenlik görevlilerini bize gönderdiler. Orada güvenlikçi masa başında oturur 3,000 lira maaş alır.

Bizim memurlar dağ taş gezer 1,000 lira maaş alır.

Türk Telekom özelleştirilene kadar kaç para kar etmiş? bilen var mı? yok...  kendi personeline bol para vere vere özelleştirilecek duruma düşmüş. Zarar etse, nasılsa zararı DEVLET BÜTÇESİ ödüyor...

Mesela SEKA nın özelleştirilmesi.

SEKA kaliteli kağıt üretmiyordu ki. Pek kullanılmayan kağıtlaır üretiyordu. Siz hiç SEKA tarafından üretilmiş fotokopi kağıdı gördünüz mü ?

Mesela MOPAK var, o da kağıt fabrikası.. İlla herşeyi devlet üretecek diye bir şey yok..

3 - Sümer Holding miş...

Bu başlığı açan kişi (yani ZUMSUK) gidin evine bakın bakalım. Büyük ihtimal ya NIKE giyiyordur, ya ADIDAS ya da başka yabancı bir MARKA..

Sonra da gelmiş Sümerbank ayakkabı fabrikası satıldı diyo :)

Buradaki tüm özelleştirmelerin hepsine tek tek cevap verebilirim.. ama uzun sürer..

1- Yahudi demelerinin sebebi yukarıdadır.Şeriatçı demelerinin sebebi ise Akpnin dini kullanarak başa gelen bir hükümet olduğu konusunda sanırım seninde bir itirazın olamaz.Daha önceki söylemleri şeriatçı bir rejim istediği yönündedir.Videolarda mevcuttur.

Yahudi demelerinin sebebini tekrar anlatayım; Yahudilere normal bir müslümandan fazla değr veriyor.Bununda nedeni bop tabi ki.

2- Vatan toprağınıda sattı, kuruluşlarıda özelleştirdi.Peki ne zaman vatanı sattığına ikna oalcaksınız ? Türkiye tamamen elimizden çıktıktan, 3 il bize kaldıktan sonra mı ? Kürdistan için açılım gerçekleşiyor, bop destekçisiyiz diyor.Bop un bir kolu kürdistandır.Peki kürdistanı desteklemek vatan satmak dğeilde nedir ? Kaldı ki yabancılara toprak satıyorlar.Kürdistana gerek yok

3- Aynı eve beklerim seni.O evde Türkiye ile alakası olan vestel, casperlar falanda var.Önemli olan kimin ne giydiği değildir.Önemli olan devletin ne ürettiğidir.Devlet üretip adam gibi satamaz mı ? Anneannem sümerbankta çalışıyordu dedemde oranın koperatifinde.Gayet iyi anlatıyorlar.Problemleri neydi devletin ? Herşeyi özelleştirdiler.

Önemli olan cevap vermek değil mantıksızlığı görebilmek.Savunduğunuz nokta genlde şu zarar ediyor.Zarar eden herşeyi satmaya başlarsak bizim işimiz varNEden zarar ediyor ? İşçi fazla.Tamam o zaman bir fabrika aç yarısını oraya naklet.Azalt gerekli seviyeye.

Ham madde dışardan mı geliyor ? Daha iyi işsizliği önleyecek çözüm işte sana.Hammadde için fabrika aç, üretim tesisi aç.Doğuda da biraz açsan hem işsizlik, hem kürt çözümü hemde krize faydan olur.Bunları akıl edemeycek durumda mısınız ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:

Bu adamlar irticaci, bölücü, vatanı satmışlar hala nasıl duruyorlar hayret.

Tamam herkes mal, gerizekalı.

Ordu da mi mal? 

Yani adamlar kürdistanı bile kurdular. 

Elde kalan anadolu topraklarına şeriat getirecekler.

Ama Türk milleti uyuyor. O da yemezmiş gibi ordu da uyuyor. 

Hadi Hilmi özkök neyse.

Yaşar büyükanıt, İlker başbuğ da mı maldı.

hoca darbe girişimi Türkiyenin imajına olumsuz yönde etkiler.Dahası Miletin %50 si akp yandaşı iken darbe konumunda 

%50 akpliler, %20 darbe karşıtları, sözde aydınlar ettimi sana %70 lik ordu düşmanı kesim.Zaten ordu sevgisi yeterince sallatıda.Başka çözümler aramak gerekiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

HolygaN bunu yazdı:

Bu adamlar irticaci, bölücü, vatanı satmışlar hala nasıl duruyorlar hayret.

Tamam herkes mal, gerizekalı.

Ordu da mi mal? 

Yani adamlar kürdistanı bile kurdular. 

Elde kalan anadolu topraklarına şeriat getirecekler.

Ama Türk milleti uyuyor. O da yemezmiş gibi ordu da uyuyor. 

Hadi Hilmi özkök neyse.

Yaşar büyükanıt, İlker başbuğ da mı maldı.

hoca darbe girişimi Türkiyenin imajına olumsuz yönde etkiler.Dahası Miletin %50 si akp yandaşı iken darbe konumunda 

%50 akpliler, %20 darbe karşıtları, sözde aydınlar ettimi sana %70 lik ordu düşmanı kesim.Zaten ordu sevgisi yeterince sallatıda.Başka çözümler aramak gerekiyor

Üzülüyorum zumsuk kardeşim ülkemin haline ...

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Ben bu tartışmanın tarafı olmaktan çekiliyorum ...

Anlamazlar boşverin.

O da yok.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 video ekliyorum izlesinler uykudan uyanırlar diye;

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=77277842298&ref=mf

bide bu.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1162886028282&ref=mf

erbakanda aynı zihniyetti ya neyse. asıl burda rte nin bir dediği diğerini tutmadığını dini kullanarak insanları kandırdığı belli.tartışmanın hiç bi manası yok hacım. anlayana sivrisinek az anlamayana .........

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Dahası ;

Hadi onlar idda bunlar ? Bunlar tv kanallarında videolu yayınlardı, röpörtajları var.Şimdi silah zoruyla söyletildi diyemezsiniz

Gül konuştu => Bop için ABD ile birlikte harekt ediyoruz : http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295

Erdoğanın bop ile düşüncekleri mi ? Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım.”
    (15 Şubat 2004, Kanal D, Teke Tek Programı) 18.02.2004. Hürriyet Gazetesi, sayfa: 20.

Bunlar konusunda ne diyeceksiniz işte size Amerikan uşaklığının, ülkeyi satmanın, ülke bölücülüğü ve vatan hainliğinin en büyük kanıtı ..

--------

BOP => pakistandan fasa kadar tüm bölgedeki ülkeleri federal sisteme ve -özgürlüğe- kavuşturmayı amaçlayan projedir.24 tane müslüman ülkeyi kapsar.Amaçları kendi kukla hükümetlerini oluşturup şirketleri özelleştirecekler.TAbi özelleştirme lafın gelişi.Amerikanın idaresinde olacak.Büyün yer altı, yer üstü, doğal kaynakları tüketecekler.

Amerika bundan zengin olacak.Kısacası bop budur.İçinde ırak, Türkiye, iran, pakistan, filistin gibi bir çok ülke vardır.Sizce Erdoğanın ve akpnin bunu desteklemesi ülke iyiliği için mi? Yani erdoğan müslüman ülkelerine bunların yapılacağını bile bile destekliyoruz diyorlar o halde müslüman mı ? Yani din kardeşlerine bunu yaptırabilecek mi ?

Öte yandan geçtim müslüman ülkelerini Türkiye ? Kendi kaynaklarımızı kullanamamayı geçtim kürdistan destekçiliği ?? (kürdistan bir bop projesi koludur)

Bence kendinizi kandırmayın..Bu soruları ve gerçekleri atlatıp özelleştirmelere kayıyorsunuz.Problem özelleştirme değil.Özelleştirme olur devlet yeni birşey açar.Prblem özelleştirmenin altında yatan zihniyet ve nedenler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

ziyadesiyle bu başlıktan uzak duruyorum.kişisel gelişimini tamamlayamamış veletlerin artisliklerine cevap verecek kadar alçalmaya niyetim yok.siz takılın
    Bak sen? Kaldı ki o 'veletler'in de saygıdeğer bilgili ileri görüşlü siz sevgili büyüklerin cevaplarını istemeye de niyeti yok ;) biz takılıyoruz işte sen seviyeni düşürme.

haxion arkadaşımız güzel yazdı özelleştirmeler hakkında. Katılıyorum. Ayrıca zumsuk hocam tcdd devlette kaldı da ne oldu? Dökülüyor trenler. Gacır gucur ediyor. Mesela yani..

Amerikan kuklalığı da ayrı bir kargaşa. Neyin ne olduğu belli değil.

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 22271 Toplam Mesaj: 188