folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allahın Yaratılma Sebebi.?

Allahın Yaratılma Sebebi.?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    Newottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

kuranı okuyup inceleyip kafa yoran bi tane adam bile yoktur dinden cıkan sadce evin duvarında asılı  duruyosa ayrı tabi 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Er-SAH
    Er-SAH's avatar
    Erkek
    Newottoman bunu yazdı:

konuyu açan arkadaş sende mi kuranı okuyup inceliyp kafay yedin sonra daateist mi oldun..??xD

belli olmaz dicemde nerde onda okuma sevdası  normal yazılanları olusaydı bile anlardı bazı gerçekleri...xD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Er-SAH bunu yazdı:
    Newottoman bunu yazdı:

konuyu açan arkadaş sende mi kuranı okuyup inceliyp kafay yedin sonra daateist mi oldun..??xD

belli olmaz dicemde nerde onda okuma sevdası  normal yazılanları olusaydı bile anlardı bazı gerçekleri...xD

sittin sene inanmadığım bişiyi okumam.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

(Şeytan, "seni kim yarattı" diye vesvese verince, "Allah yarattı" denirse, "Onu kim yarattı" diye, vesvese verir.

Kendisine, böyle vesvese gelen kimse, “Ben Allah ve Resulüne iman ettim” desin.) [Buhari]

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

hocalar tbt de din konusu acmayin artik be sirf hit yapmak icin birbirlerinizi yemek icin bu halti yiyorsunuz ya

tamam dusunce ozgurlugu var ama baskalarina zarar vermeden aciklayin veya sorun veya arastirin ama baskalarin dinine veya inancina saygi gosterin

herhesin dini veya inanci kendine kardesim saygi duyariz onemli olan insan olmamiz ve birbirimize saygi gostermemiz 

yiyorsunuz birbirinizi din konusunda zamanindada sagci solcu diye yedirdiler simdide din dedinmi yiyorsunuz birbirinizi birak bu isleri lutfen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Bi Kitap Vardı İngiliz Casusunun İtirafları Diye Okuyan Varmı Bilmiyorum O Kitapta Hristiyanların İslamiyete Vesvese Vermek İçin Ajanlarını Müslüman ülkelere Gönderiyorlardı O Ajanlarda Gençlere Yönelip Dini Çarpıtmaya ÇAlışıyorlar Ve Yoldan Çıkarmaya Açlışıyorlardı Şimdi Aklıma 2 Şey Geliyor

Bu Zamanda İnt. Bunun İçin En İdeal Mekan Bu Şekilde Saldırıp İnsanları İkileme dşürmeye ÇAlışıyorlar Forumlar Bunlar İçin Çok Müsait

Bide İnanmayıp İnsanlarıda İnanmamaya Sevketmeye Çalışanlar Var Tamam Dinsiz Olabilirsin Ama Bu Sana Başkalarının Dinine Laf Atmanı Gerektirmez...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    Er-SAH bunu yazdı:
    Newottoman bunu yazdı:

sittin sene inanmadığım bişiyi okumam.

O zaman sittin sene inandıgın bişeyleri oku..

Bu arada inanmıyorum diyosunda Sehir olarak Cehennemin dibi yazmıssın :) kabul ediyosun yani cehennemin oldugunu..şimdiden alışmaya başlamısssın ^^

Allah size akıl fikir Nasib eylesin (HEpBeraber uşaklar AMİN..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

YARADANA İNANIRSAN NE KAYBEDERSİN İNANMAZSAN NE KAZANIRSIN???

bu soru öbeğini inanmayan arkadaslar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:

YARADANA İNANIRSAN NE KAYBEDERSİN İNANMAZSAN NE KAZANIRSIN???

bu soru öbeğini inanmayan arkadaslar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım

O soruyu şu şekilde değiştirip soruyuyorum.

TANRININ CENNETİ OLMASAYDI ONA İNANIRMIYDIN ?

Bu soru öbegini inanan arkadaşlar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım.

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kime inandıysam elim hep bo$ta kaldı :D artık inanmak yok :D ben kendimi bilirim :D cehennem varsa eğer :D orda patates kızartıp yerim :D takılın bana hayatınızı ya$ayın :D bu genç ya$ta solmayın :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 30127 Toplam Mesaj: 183