Allahın Yaratılma Sebebi.?
-
Newottoman bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kuranı okuyup inceleyip kafa yoran bi tane adam bile yoktur dinden cıkan sadce evin duvarında asılı duruyosa ayrı tabi
-
Newottoman bunu yazdı:
-----------------------------konuyu açan arkadaş sende mi kuranı okuyup inceliyp kafay yedin sonra daateist mi oldun..??xD
belli olmaz dicemde nerde onda okuma sevdası normal yazılanları olusaydı bile anlardı bazı gerçekleri...xD -
Er-SAH bunu yazdı:
Newottoman bunu yazdı:
-----------------------------konuyu açan arkadaş sende mi kuranı okuyup inceliyp kafay yedin sonra daateist mi oldun..??xD
belli olmaz dicemde nerde onda okuma sevdası normal yazılanları olusaydı bile anlardı bazı gerçekleri...xD
sittin sene inanmadığım bişiyi okumam. -
(Şeytan, "seni kim yarattı" diye vesvese verince, "Allah yarattı" denirse, "Onu kim yarattı" diye, vesvese verir.
Kendisine, böyle vesvese gelen kimse, “Ben Allah ve Resulüne iman ettim” desin.) [Buhari]
-
hocalar tbt de din konusu acmayin artik be sirf hit yapmak icin birbirlerinizi yemek icin bu halti yiyorsunuz ya
tamam dusunce ozgurlugu var ama baskalarina zarar vermeden aciklayin veya sorun veya arastirin ama baskalarin dinine veya inancina saygi gosterin
herhesin dini veya inanci kendine kardesim saygi duyariz onemli olan insan olmamiz ve birbirimize saygi gostermemiz
yiyorsunuz birbirinizi din konusunda zamanindada sagci solcu diye yedirdiler simdide din dedinmi yiyorsunuz birbirinizi birak bu isleri lutfen
-
Bi Kitap Vardı İngiliz Casusunun İtirafları Diye Okuyan Varmı Bilmiyorum O Kitapta Hristiyanların İslamiyete Vesvese Vermek İçin Ajanlarını Müslüman ülkelere Gönderiyorlardı O Ajanlarda Gençlere Yönelip Dini Çarpıtmaya ÇAlışıyorlar Ve Yoldan Çıkarmaya Açlışıyorlardı Şimdi Aklıma 2 Şey Geliyor
Bu Zamanda İnt. Bunun İçin En İdeal Mekan Bu Şekilde Saldırıp İnsanları İkileme dşürmeye ÇAlışıyorlar Forumlar Bunlar İçin Çok Müsait
Bide İnanmayıp İnsanlarıda İnanmamaya Sevketmeye Çalışanlar Var Tamam Dinsiz Olabilirsin Ama Bu Sana Başkalarının Dinine Laf Atmanı Gerektirmez...
-
PyramiD bunu yazdı:
Er-SAH bunu yazdı:
Newottoman bunu yazdı:
belli olmaz dicemde nerde onda okuma sevdası normal yazılanları olusaydı bile anlardı bazı gerçekleri...xD
sittin sene inanmadığım bişiyi okumam.
-----------------------------O zaman sittin sene inandıgın bişeyleri oku..
Bu arada inanmıyorum diyosunda Sehir olarak Cehennemin dibi yazmıssın :) kabul ediyosun yani cehennemin oldugunu..şimdiden alışmaya başlamısssın ^^
Allah size akıl fikir Nasib eylesin (HEpBeraber uşaklar AMİN..)
-
YARADANA İNANIRSAN NE KAYBEDERSİN İNANMAZSAN NE KAZANIRSIN???
bu soru öbeğini inanmayan arkadaslar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------YARADANA İNANIRSAN NE KAYBEDERSİN İNANMAZSAN NE KAZANIRSIN???
bu soru öbeğini inanmayan arkadaslar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım
-----------------------------O soruyu şu şekilde değiştirip soruyuyorum.
TANRININ CENNETİ OLMASAYDI ONA İNANIRMIYDIN ?
Bu soru öbegini inanan arkadaşlar cevaplarsa bende onlara bu hayatın inceliklerini anlatıyım.
-
kime inandıysam elim hep bo$ta kaldı :D artık inanmak yok :D ben kendimi bilirim :D cehennem varsa eğer :D orda patates kızartıp yerim :D takılın bana hayatınızı ya$ayın :D bu genç ya$ta solmayın :D