folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allahın Yaratılma Sebebi.?

Allahın Yaratılma Sebebi.?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Dessas bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiÇ bişe bilmiyorsunuz :D

evet bilmiyoz atıyoz kafamızdan , kafa yoruyoz bi miktar senaryo üretiyoz mesela dedim ki belki canlılarda zuhur ediyordur  -  kaynak: kıçım burada

@sivil padişah , niye kavga edelim hocam , kimse kimseye hakaret etmedikten sonra. tabi ki kimse ben haksızım demez kendi senaryosunun doğru olduğunu ispatlar ispat içinde gösterdiği kaynaklar ztn kafasındaki senaryoyu oluşturmuştur. kusura bakmayın ben kaynak gösteremiyecem, çünkü bu mevzuyu biliyorum diyende yalan söyler bilmiyorum diyende. lüzumsuz bir tartışma olması ,cevabını bulmaya ihtiyacımız olmadığı için gereksiz değil ,bir sonuca varılamayacak olmasından dolayı ki bu konuda bir deney yapma olanağımız da yok.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yaramazcadi bunu yazdı:
    Ya varsa?

ya yoksa , daha büyük facia olmaz mı ? bunca tartışma, savaş  boşuna ise , katrilyon tane gezegenden birinin üstünde paranoyalarıyla saçmalayıp duran gereksiz bir tür isek sadece ?  Ama varsa da kainatın öbür ucundaysa yaşamamız ölmemiz bakterinin yaşaması ölmesi kadar umrundaysa onun için, gezegendeki başka bir türü kulları olarak seçerde bizi yok eder adımıza da "lanetliler" derse?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 30089 Toplam Mesaj: 183