Artık Niye Herkes Rap Sölüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek

artık rock metal bitti.herkes rap sölüyor şu an mesela moda xl adamın albümü yok ama tek tek şarkı çıkardı ve şu an internette iyi yol alıyorlar-yani demek istediğim her önüne gelen albüm yada tek şarkı çıkarıyor ve internetlerde ve herkesin dileni düşüyor yani artık rock ve metal üstünlüğünü kaybetti artık yeni krallık (RAP) ta

http://garage.yforum.net Sitemi Tanıtıyorum Reklam Deil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    herkes rock müzik yapabilir herkes rap müzik yapabilir ama metal müziği herkes yapamaz..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    mode xl uzun zamandan beri yapıoduki bide biravuc insanlar kendi aralarında bölünmeye başladı gerizekalılar sagocu cezacı falan hahahha belli kesime dahil olma cabası içinde hepsi

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    -----------------------------
    herkes rock müzik yapabilir herkes rap müzik yapabilir ama metal müziği herkes yapamaz..
    tmm. bak sana şunu söliyim bi rap sitesine gir ve orda tanımadığın rapçılar çıkcak ceza deil sagopa deil sana cash flow

pit10 çıkcak ve bütün rap seven arkilere şunu söliyim rapın yeni kralı (pit10)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Her mikrofonu olan kendini mc görürse böyle olur , sırf bu yüzden takıldığım rap ortamını bıraktım...herkes kendini bişe sanıodu..pc de bi kayıt yapan hemen ceza ile feat. hayalleri kurmaya başlıodu .... a.q :))))

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    mode xl uzun zamandan beri yapıoduki bide biravuc insanlar kendi aralarında bölünmeye başladı gerizekalılar sagocu cezacı falan hahahha belli kesime dahil olma cabası içinde hepsi

evt doğru diyosun ama yani sen şunu mu demek istedin rock müziğinin nasıl ayrı bölümleri var rapta ayrı bölümlere bölünüyo mu diyosun eğer öle diyosan bende senin fikrindeyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

mode xl in 2 tane albümü var canım biri altın jack biri de serseri serbest stili diye! modexli, sen önüne gelen rap yapıyor kategorisine koyma lütfen o adamlar rapin kralı

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    değersiz şeylerden fazla vardırda ondan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:

mode xl in 2 tane albümü var canım biri altın jack biri de serseri serbest stili diye! modexli, sen önüne gelen rap yapıyor kategorisine koyma lütfen o adamlar rapin kralı

sana şunu söliyim bi canlı yayında ceza şunu sölüyo du önceden hiç kimse türkiyede rap tanımıyodu biz çıkardık biz  yaptıkca insanlar sevdi ve daha bir çok şu an tanımadığımız rapçılar çıkıyor herkes bana şunu diyor sen rap la değişik bi şey yapıyosun o da şöle cvp lamıştı herkesin kendine özgür bi rap söyleyişi vardır dedi tmm mı hocıa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

iyi olursa kalır kötü olursa gider.

Bence şuan piyasanın eniyisi norm şu erman-ender 

işte öyle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:

onların söyleyiş tarzları farklı ondan ayrılma oluyor 

ben......sen...
Toplam Hit: 10406 Toplam Mesaj: 108