Artık Niye Herkes Rap Sölüyor
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
R = Respect
A = And
p = Peace daha varm :)
:) yaradan allahim o zekani hep korusun :) peace. -
helal kardeşim süper ! :)
-
abi iyiki bu konuyu açmışım yani rock rap metal kavgasını çözdük herkes kendi ruhuna iyi gelen müziği dinler sonuç bu
-
rock metal ve rapin kavgasının çözülceğini sanmıyorum sadece burda konu kapandı bence....
-
LAik-Antilaik
Gs-Fß
Metal Rock-Rap bu meseleler hiç bi zmn kapanmaz :) sadece burda kapandı.
-
çözülmesini isterdim
-
tabi burda çözüldü ama bu sorun hiç bitmiycek
-
RAP için sese gerek yok. aslen metalciyim ama karamsar olmak dertlenmek istediğimde derdimi sagopa da ararım.rap e karşı değilim yani.
ama rap için gerçekten ses gerekmiyor.ses olursa harika oluyor(sago) ona bişi diyemem ama gel gör ki mesela erman ender de ses yok.ceza da ses yok.rap i bende yaparım ama metali yapamam.
metalin üstünlüğü hiçbir zaman bitmez.metalci adamda rap dinleyebilir(melankoli-pesimist rap).ama asla metalden vazgeçmez.dönüp dolaşacağı yer yine metal olur.
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------RAP için sese gerek yok. aslen metalciyim ama karamsar olmak dertlenmek istediğimde derdimi sagopa da ararım.rap e karşı değilim yani.
ama rap için gerçekten ses gerekmiyor.ses olursa harika oluyor(sago) ona bişi diyemem ama gel gör ki mesela erman ender de ses yok.ceza da ses yok.rap i bende yaparım ama metali yapamam.
metalin üstünlüğü hiçbir zaman bitmez.metalci adamda rap dinleyebilir(melankoli-pesimist rap).ama asla metalden vazgeçmez.dönüp dolaşacağı yer yine metal olur.
sana katılıyorum ben bu konuyu açarken şunu düşünüp açtım hani her tarafta rock rap üstünlüğü varya ben rapçıyım ben burda rock ve metalcilerinde bazı şeyleri kabul etmesi gerektiği için açtım -
'Ritmic.American.Poem' Rap'in açılımı budur ... Ritmik Amerikan Şiiri anlamındadır ..
RİP..ise Rap İn Peace...Rap'in sloganıdır rap in kardeşlik ve barış olduğuna dair bi söylemdir..