Artık Niye Herkes Rap Sölüyor
-
iptal007 ye b.s.g dedikten sonra prata gibisinden kullandığın kelimenin RAP değil REP diye telaffuz edildiğini söylemek isterim.
rapçı değil repçi :D
-
Bnde rap dinlerim ama rap i herkes yapar basittir ortalık malı oldu maalesefki:/ Arabesk $arkıları bile rap tarzı yapıolar :/
Ak Parti ßile Rap $arkıyla Reklam yapıor :) Bknz. => http://www.youtube.com/watch?v=vEFnlP5H7hs xD
-
rapmy bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
mode xl uzun zamandan beri yapıoduki bide biravuc insanlar kendi aralarında bölünmeye başladı gerizekalılar sagocu cezacı falan hahahha belli kesime dahil olma cabası içinde hepsi
evt doğru diyosun ama yani sen şunu mu demek istedin rock müziğinin nasıl ayrı bölümleri var rapta ayrı bölümlere bölünüyo mu diyosun eğer öle diyosan bende senin fikrindeyim
-----------------------------bölümleri var zaten rapin...bölünmeye başlayan insanlar birde ben ceza - sago sevmem ben yeraltıcıyım tripleri varki hiç sorma karı-kız-ortam ayagı hepsi bilinc altında yatan nedenler belli dikkat cekmek ilgi toplamak karşılıklı dialoglarda rapciyim ben diye böbürlenebilmektir
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Bnde rap dinlerim ama rap i herkes yapar basittir ortalık malı oldu maalesefki:/ Arabesk $arkıları bile rap tarzı yapıolar :/
Ak Parti ßile Rap $arkıyla Reklam yapıor :) Bknz. => http://www.youtube.com/watch?v=vEFnlP5H7hs xD
ya evt bende bunu diyorum arkadaşlar ya siz zahriyan elma şekeri dinlediniz mi adam şarkının başını nasıl yapmış türk sant müziği le başlıyo sonra hızlanıyo ben böle rap istemiyorum bunlar rapı yükseltmez alçaltır - rap yapan insanlar bunları anlr -
5. sınıfa giden kardşeim var o gün bi baktım ceza_yerli plaka dinlior dedim nerden bilion bu şarkıyı
bizim sınıfta herkes böle dinlıor diyor daha 5. sınıf çocuk işi oldu yawss
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------rapmy bunu yazdı:
morportakal bunu yazdı:
mode xl uzun zamandan beri yapıoduki bide biravuc insanlar kendi aralarında bölünmeye başladı gerizekalılar sagocu cezacı falan hahahha belli kesime dahil olma cabası içinde hepsi
evt doğru diyosun ama yani sen şunu mu demek istedin rock müziğinin nasıl ayrı bölümleri var rapta ayrı bölümlere bölünüyo mu diyosun eğer öle diyosan bende senin fikrindeyim
-----------------------------bölümleri var zaten rapin...bölünmeye başlayan insanlar birde ben ceza - sago sevmem ben yeraltıcıyım tripleri varki hiç sorma karı-kız-ortam ayagı hepsi bilinc altında yatan nedenler belli dikkat cekmek ilgi toplamak karşılıklı dialoglarda rapciyim ben diye böbürlenebilmektir
ben rapı koruyonlardan biriyim ama böle saçma rap şarkıları çıktığında insan dinlemek istemiyo yaw -bide morportakal sen yeraltıcıyım diye gruplar var diyosun doğru mesela bu grupların en büyüğü undergraund -
kim demiş internetteki rock metal müzik yapanlar yok diye sen şuan internetteki rock metal müzik yapan amatör grupların sayısını biliyomusun ? sana rahatlıkla 500 üstünde olduğunu söyleyebilirim.sen bana nerde olduğunu söyle sana orda amatör müzik yapan rock ve metal gruplarını söyliyim.aklının alamıyacağı kadr fazla grup var ve hepsinin de kalitesinin rap müzikten daha iyi olduğuna inanıyorum.
-
rapmy bunu yazdı:
ben rapı koruyonlardan biriyim ama böle saçma rap şarkıları çıktığında insan dinlemek istemiyo yaw -bide morportakal sen yeraltıcıyım diye gruplar var diyosun doğru mesela bu grupların en büyüğü undergraund
-----------------------------underground grup değil terim xD
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------5. sınıfa giden kardşeim var o gün bi baktım ceza_yerli plaka dinlior dedim nerden bilion bu şarkıyı
bizim sınıfta herkes böle dinlıor diyor daha 5. sınıf çocuk işi oldu yawss
işte bu her gün rock ölüyor rap çı çoğalıyor heyet ne diyor 5 sınıfa giden çocuk bile dinliyo tut ki bide büyüklere bak sen ama sen heyet bu lafı 5. sınıf çocuk işi oldu derken rapı çoğalıyor yani yükseliyor anlamındamı çocuklar bile bu saçma müziği dinliyormu diyosun-şimdi söle -
rap i tek kişiyle bile rahat rahat yaparsında ondan ortalık malı oldu...13-14 yaşındaki cocuk 2 kafiyeli söz yazıor,hemen birine laf atıyor oracıkta sonra tutulmaya başlanıor arkadaş cevresinde kendine isim veriyor mc zırtopoz die bidi bidi birsürü rapci oluyor ortalıkta...ha pit10 dur mt dir karacalidir modexl dir...bunnar kaliteli rapcilerdir,ama el ayak takımından uzak durmak lazım...ufak yaşta başlanabildigi icin ve tek başına rahatca yapılabildigi icin bukadar yaygın rap...
ama metal veya rock müziği tek başına yapman sıkar biras...yapanlar yok mu var,onnarda gercekten müzisyendir gözümde...baterisini saatlerce programlarda ayarlıor,2-3 müzik aleti calıor hepsini birleştirior fln...bence sağlam müzisyenlerdir bu tek başına metal albümü cıkaran adamlar...onun dışında müzisyen olmayıp müzik aletiyle birşeyler cıkarabilecen haşır neşir olucan,grup elemanlarını ayarlıcan aradaki bağlantıyı kurucan stüdyoda kayda giricen bu işler meşakatli oldugu icin daha az metal albümü var etrafta...ama kesinlikle daha kalitelilerdir bana göre...