Artık Niye Herkes Rap Sölüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:
    -----------------------------
    kim demiş internetteki rock metal müzik yapanlar yok diye sen şuan internetteki rock metal müzik yapan amatör grupların sayısını biliyomusun ? sana rahatlıkla 500 üstünde olduğunu söyleyebilirim.sen bana nerde olduğunu söyle sana orda amatör müzik yapan rock ve metal gruplarını söyliyim.aklının alamıyacağı kadr fazla grup var ve hepsinin de kalitesinin rap müzikten daha iyi olduğuna inanıyorum.
    ya sen rap la uraşıyom hocam işte kabul edin artık havanız bitti ceza nasıl kıraça küfür etti istersen yolluyayım sana olurmu rezil ol sende bitti artık RAP dostum yeni kral (rOCK) diyosun sana tam 500 grup amatör gösteririm bende sana sokakta bile atışma yani karşılıklı rap yapan tam 20 milyon tam çocuk sölerim dostum siz rock cılar saten gitar ddan başka şey bilmezsiniz EN BÜYÜK RAPPPP

http://garage.yforum.net Sitemi Tanıtıyorum Reklam Deil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    evet son yıllarda turkce rap baya gelişi ulkemizde herkes dinliyo artık hatta dinlemekle kalmıyolar soyluyolar  ortam yapıyolar falan underground en büyük graptur diyen arkadaşı gozlerinden opuyorum:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

rapmy

Rock bi gündemi ortaya çıkmışda bi günde yok olucak?kim demiş rock bitti?

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

rapmy anladgım kadaryla rap ten bi gıdım anlamıosun.. o dedgın grup moda xl deıl mode xl dır ayrıca grup olarak iki kişiler 2 tane bandrollu albumlerı var bunun yanı sıra 3. albumlerıde yolda.

Şimdi oratalarda cok fena türedi böle kolpa rapperlar zaten cogu bı anlık heves onların 3 sarkı yapıp bırakıolar bu arkadaslar genelde lısede oluolar(: ve coguda senın gıbı rapten bı haberler undergrounddan haberlerı yok :)

Demişsin pit10 yeni kral falan öle bişi yok çünkü adamın daha albumu yok var ama free (: elle tutulur bişiler olması için önce bi bandrollü albüm olması lazım ..

Bu arada sagopa rap yapmıo bunu kendıde soledi bi rprtajda..

Bide demişsinki kımse rock yapmıo falan fılan ..senin bence müzik piyasasından haberin yok :D

EDİT: yaşın 14 müş :D bak kardeşim sen önce rap hakkında rap terimleri hakkında bişiler ögrenmeye bak battle nedir underground nedemektr olmadı ac ingilizce sözlğünü:P  bazı konular hakkında bilgin yoksa laf olsun diye konu açma bence (:

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Trend diye iğrenç bir şey olduğu için herkes söylüyor.

Yaşasın anti-populizm yaşasın Thrash Metal.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    birde birkacının cıkıp "rap bizim kültürümüzde var eskiden atalarımız ozanlarımız yapardı" demelerine gıcığım...ozanlar gibi atışcaksan alırsın sazını eline giyersin şalvarını döktürürsün ne öle turntablellar, ses sistemleri falan birde uyuz uyuz zenci tavırları hadi gelir amerikanın bagrındaki zenci yapar kendi kültürü zaten ama sen kalk elin abdulrezzakı rap yap taklitcilikte sınır tanımıyoruz...

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    Valira bunu yazdı:

rapmy

ben şunu demek istiyorum rock artık nesli tükeniyo rap nesli başlıyo sana şunu söliyeyim 60 yaşında bi adam rap sölemeye çalışıyo  çünkü rap yaygın sölemek kolay yani rap hekesin azı alışık ama rock fazla duyulmadığı için bi 50 yaşında bile bi adam bağıramaz çünkü zor kimsenin azı alışık deil dostum anladınmı:D

http://garage.yforum.net Sitemi Tanıtıyorum Reklam Deil
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    rap ve rock gibi müzik türleri hakkında pek bi bilgin olmadığını düşünmeme sebep oldu yazdıkların @rapmy

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    rapmy bunu yazdı:
    Valira bunu yazdı:

rapmy

ben şunu demek istiyorum rock artık nesli tükeniyo rap nesli başlıyo sana şunu söliyeyim 60 yaşında bi adam rap sölemeye çalışıyo  çünkü rap yaygın sölemek kolay yani rap hekesin azı alışık ama rock fazla duyulmadığı için bi 50 yaşında bile bi adam bağıramaz çünkü zor kimsenin azı alışık deil dostum anladınmı:D
    rock müziğe bağırmak dedinya helal olsun sana =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Ağız alışkanlığı ha heheheh.
Toplam Hit: 10445 Toplam Mesaj: 108