Artık Niye Herkes Rap Sölüyor
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Ben black metal dinliyorum. Adam gibi dinliyen , tiki olmayan 40.000 kişiyi geçmez DÜNYADA. Biz bize yetiyoruz. Ayrıca Black metal gibi müzik türlerini herkes anlayamaz. Örneğin ben BURZUM başta olmak üzere bir çok grup dinliyorum. Bazı gruplaru 1000 kişi den fazlası bilmiyor benim dinlediğim. RAP piyasa bir müzik. Black metal anlamlı yüklü felsefesi olan bir müzik. Rap,pop vs dinleyen adamın 23-22 dak'lık şarkılara dayanabileceğini sanmam ve ummam zaten. Bizbize yetiyoruz dediğim gibi siz olun 9 milyar kişi isterseniz. umrumuzda değil.
-----------------------------
işte sende diyosun bende black müzik dinliyorum biz bu kdrız ama bide amerika türkiye fransa ingiltere burlarda rap yükseldi bu ülkelerde artık fazla rock dinlenmez oldu ama amerika birz şüpheli orası oraka şehir ama ordada galiba rap üstünlüğü var -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Ben black metal dinliyorum. Adam gibi dinliyen , tiki olmayan 40.000 kişiyi geçmez DÜNYADA. Biz bize yetiyoruz. Ayrıca Black metal gibi müzik türlerini herkes anlayamaz. Örneğin ben BURZUM başta olmak üzere bir çok grup dinliyorum. Bazı gruplaru 1000 kişi den fazlası bilmiyor benim dinlediğim. RAP piyasa bir müzik. Black metal anlamlı yüklü felsefesi olan bir müzik. Rap,pop vs dinleyen adamın 23-22 dak'lık şarkılara dayanabileceğini sanmam ve ummam zaten. Bizbize yetiyoruz dediğim gibi siz olun 9 milyar kişi isterseniz. umrumuzda değil.
-----------------------------Güzel dedin hacım.Metal A Headbangers of Journey'nin sonunu izletmek lazım buna.
-
olum rap amerıkada dogdu :) bundan haberın varmıydı ?..bak dıorum ya bişiler öğren ole konus daha fazla konusup rezil etme kendini(:
bak farkettik biz bişiler kabullendirme cabasındasın (: tmm kabullendık rep büyük repçiyiz oley herkez birgün repçi olucak herkez pislick giyecek oley oldumu:D
-
peki benım goruşlerimden birkac satır daha sunayım sana ohalde...
polemik yaratarak sükse yaptıgınıbahsetmeye calıştıgın rap ve metal müziklerinden pek de birşey anlamadıgını
rap e değil müziğe saygı göstericek olgunlukta olmadıgını
sempatizan kazandırmakta bir amacınızın olmadıgını
boş işlerle uğrasarak vaktini harcadıgını
düşünüyorum...benden sana bir abi tavsiyesi olsun bunnar,kulağına küpe yaparsın umarım...
-
RIPER bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Güzel dedin hacım.Metal A Headbangers of Journey'nin sonunu izletmek lazım buna.
rıper sen ne diyon ya ii öle olsun sen le rock rap kavgası yapamam birz varsa atışma yapcam dostum hadi gelsene bi rap sitesine üye ol ve orda atışma yap seni yerin dibine sokarlar sözleriyle tmm mı ...... -
rapmy bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
işte sende diyosun bende black müzik dinliyorum biz bu kdrız ama bide amerika türkiye fransa ingiltere burlarda rap yükseldi bu ülkelerde artık fazla rock dinlenmez oldu ama amerika birz şüpheli orası oraka şehir ama ordada galiba rap üstünlüğü var
-----------------------------Her zaman çok satan çok dinlenen şey en iyisimidir ? Senin bu hesabına göre, gerizekalı Britney Spears en iyi şarkıları yapan insan.
-
biri bu konuyu kitlesin ve üye alımı durdurulsun gözünüzü seveyim :(
-
rapmy bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
rıper sen ne diyon ya ii öle olsun sen le rock rap kavgası yapamam birz varsa atışma yapcam dostum hadi gelsene bi rap sitesine üye ol ve orda atışma yap seni yerin dibine sokarlar sözleriyle tmm mı ......
-----------------------------Ben yıkıcı değil yapıcıyım.Kendini iki dakikada özetledin bravo ;)
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------peki benım goruşlerimden birkac satır daha sunayım sana ohalde...
polemik yaratarak sükse yaptıgınıbahsetmeye calıştıgın rap ve metal müziklerinden pek de birşey anlamadıgını
rap e değil müziğe saygı göstericek olgunlukta olmadıgını
sempatizan kazandırmakta bir amacınızın olmadıgını
boş işlerle uğrasarak vaktini harcadıgını
düşünüyorum...benden sana bir abi tavsiyesi olsun bunnar,kulağına küpe yaparsın umarım...
abi tmm ben sana ne dedim herkesin kulağına hoş gelen bi müzik tütü vrdır senin metal senle sorunum yok benim adam diyo kibin sonunu izletelim diyo çıkıyo oraya birisi almış elektronik gitarı çıldırıyo bu ben sana saygı duyuyorum abi sen işine bak -
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------olum rap amerıkada dogdu :) bundan haberın varmıydı ?..bak dıorum ya bişiler öğren ole konus daha fazla konusup rezil etme kendini(:
bak farkettik biz bişiler kabullendirme cabasındasın (: tmm kabullendık rep büyük repçiyiz oley herkez birgün repçi olucak herkez pislick giyecek oley oldumu:D
ya sanki bilmiyodum amerikada doğdu tabi rap eminem 50 cent bunlar amerikanın büyük rap çı adamları dır