Artık Niye Herkes Rap Sölüyor
-
=) Çekilir çekilir Youtube de arat bulucaxsın.
-
Hiphop yaşayış biçimidir zaten. Rap hiphopun içinde. Rap müzik söylemek işte. graffiti duvarlara filan şekilli yazılar yazma. breakdance hiphopun dansı. dj lik ve mc likte müzik yapan. yani yaşayış biçiim olan Hiphop.
Sagopanın electro buggy dansına hastayım zaten :) adama herşey yakışıyo. Rapperliğide fevkalade. Dj likte yapıyo. [dj adı : Dj Mic Check)
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
:) Birbirinizi yemeyin yahu, Rap kolaydır webcamde bile çekilebilir / fakat metal vs vs ölemidir:) Baterisi var cartı vs var. Yani burda metal ta$$aklı rap dandik demiorum xD Valla bn rap severim ama böle bazı mallar var kendine hemen dj ünvanını koyan mahalle takımı vs veya müslüm gürses in ferdican ın $arkılarını raple youranlara kılım :)
ha birde su var. su dj akman dj bilmem neler. bunlar zaten rapper degil. raple alakasi yok. her bass duydugunuz parca rap degildir. tipki her sakalli dedemiz olmadigi gibi. ne demis sansar salvo: kadikoy ordu salvo rapte akan bir yoldu. birine koydum adida dj akman oldu, bir oglum oldu ondan amerikaya uctu. mert icgoren oldu ismi sonra rapci oldu. sonra clubber oldu, yaptigi bok tutmayinca. krize giriyor denyo birgun hap yutmayinca... -
Excalibur001 bunu yazdı:
=) Çekilir çekilir Youtube de arat bulucaxsın.
onlara rap mi diyorsun sen ? yazik. yazik... -
Freak bunu yazdı:
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
Freak bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Yapma yav.Kaç tane Iron Maiden şarkısı dinledin sözlerini anlayıp felsefe yapıp sınırlanırı zorladın zihninin ?
-----------------------------anlatsana bana anladiklarini?
iron maiden e kimse laf atamaz.. hele ki bu kişi bi rapçiyse..
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayın..!!
anlat demişsinde anlatsa da anlamazsın bundan emin ol.. bu felsefeyi yaşamadan anlayamazsınız..
birde felsefe oldu he ? :) bak attigim postlara bak ondan sonra usturuplu konus. hayir bunu sen anliyorsun o anliyorda bz niye anlamiyoruz ? salakmiyiz biz? ben smdi universite mezunuyum ve salak oldugumu dusunmuyorum. universite mezunu olan kisilerde salak olmaz kanimca. birseyleri anlattiklarinda anlayan insanlarmisiz ki bu kadar okumus is guc sahibi olmusuz yanlismiyim?
-----------------------------Ben o lafı sana değil adına haylaz diyen Metale böğürmekten başka birşey değil diyen sığ insana söyledim öncelikle.Gördüğün gibi alıntıda yapmışım.Ayrıca bu konudaki mesajlarıma bak rap'e hiç laf atmadım.Anlamak istiyorsan en basitinden bir Afraid to shoot strangers şarkısını lirikleriyle başlayabilirsin hacım.
-
ak bnde rap dinlerim fkat 2 kişi dinlerim bütün alßümleri mevcut ztn sago ceza ba$kasını rapci oLarak görmem (: fkat bnim annatmak istediim yukarıdaki postlardada bahsettim dallamaların rap yaptım $eysine girmeleri.. Metal music yapıorum ayağına yatan gördünüzmü hiç ? Genelde RAP ciyim bn derler bnm bahsetmek istediim bu. Not: Metal Music sevmiorum ztn.
-
Freak bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
:) Birbirinizi yemeyin yahu, Rap kolaydır webcamde bile çekilebilir / fakat metal vs vs ölemidir:) Baterisi var cartı vs var. Yani burda metal ta$$aklı rap dandik demiorum xD Valla bn rap severim ama böle bazı mallar var kendine hemen dj ünvanını koyan mahalle takımı vs veya müslüm gürses in ferdican ın $arkılarını raple youranlara kılım :)
ha birde su var. su dj akman dj bilmem neler. bunlar zaten rapper degil. raple alakasi yok. her bass duydugunuz parca rap degildir. tipki her sakalli dedemiz olmadigi gibi. ne demis sansar salvo: kadikoy ordu salvo rapte akan bir yoldu. birine koydum adida dj akman oldu, bir oglum oldu ondan amerikaya uctu. mert icgoren oldu ismi sonra rapci oldu. sonra clubber oldu, yaptigi bok tutmayinca. krize giriyor denyo birgun hap yutmayinca...
kesinlikle katılıyorum dj akman kronun önde gideni.. her kafasına göre şarkı çıkaran rapçi olmaz ayrıca rap yapmak gerçekten çok zor bende önceden kolaydır diyodum ama bu işe girdiğim an anladım ne kadar zor ve emek isteyen bi sanat olduğunu.. -
abi bi adam ilk yazıları okuyun bana şöle cvp verdi sagopa rap çı deilmiş haha güleyim bari birz kendisi sagopa hakkında biilgi toplasın
-
HaYLAZZ bunu yazdı:
Freak bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
ha birde su var. su dj akman dj bilmem neler. bunlar zaten rapper degil. raple alakasi yok. her bass duydugunuz parca rap degildir. tipki her sakalli dedemiz olmadigi gibi. ne demis sansar salvo: kadikoy ordu salvo rapte akan bir yoldu. birine koydum adida dj akman oldu, bir oglum oldu ondan amerikaya uctu. mert icgoren oldu ismi sonra rapci oldu. sonra clubber oldu, yaptigi bok tutmayinca. krize giriyor denyo birgun hap yutmayinca...
kesinlikle katılıyorum dj akman kronun önde gideni.. her kafasına göre şarkı çıkaran rapçi olmaz ayrıca rap yapmak gerçekten çok zor bende önceden kolaydır diyodum ama bu işe girdiğim an anladım ne kadar zor ve emek isteyen bi sanat olduğunu..
boswerin. muzik evrenseldir. dj akman ve kopyalari haricinde herkeze respect :) -
R = Respect
A = And
P = Peace daha varm :)