Artık Niye Herkes Rap Sölüyor
-
sebep ? bilmediginiz seyleri soyluyorz bumudur sebep ? :) triphop var birde :) dinle bence :)
-
yorum yapmak yaşa bakmıyo önemli olan rapten anlamak.... bende gangsta rap dinliyorum zaten az da olsa yapmaya da çalışıyorum :)
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Yapma yav.Kaç tane Iron Maiden şarkısı dinledin sözlerini anlayıp felsefe yapıp sınırlanırı zorladın zihninin ?
-----------------------------anlatsana bana anladiklarini?
-
HaYLAZZ bunu yazdı:
-----------------------------
yorum yapmak yaşa bakmıyo önemli olan rapten anlamak.... bende gangsta rap dinliyorum zaten az da olsa yapmaya da çalışıyorum :)
yas fiziksel degil zeka olarak bahsettim. muzigin evrenselligini bilmeyen birileri, yapilan muzige tarzindan dolayi karalayan birileri emin ol 19 yas zeka altindadir...arkadasa dedimki iron maiden sozlerini acikla. anlayalim. sende bana gangsta rap i anlatsana ? kimler yapar? nedir sarkilari ?
-
bi yerden duymuş hava atıyo :D
-
Freak bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Yapma yav.Kaç tane Iron Maiden şarkısı dinledin sözlerini anlayıp felsefe yapıp sınırlanırı zorladın zihninin ?
iron maiden e kimse laf atamaz.. hele ki bu kişi bi rapçiyse..
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayın..!!
anlat demişsinde anlatsa da anlamazsın bundan emin ol.. bu felsefeyi yaşamadan anlayamazsınız.. -
ben neyi karaladım ki ??
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
Freak bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
iron maiden e kimse laf atamaz.. hele ki bu kişi bi rapçiyse..
daha neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayın..!!
anlat demişsinde anlatsa da anlamazsın bundan emin ol.. bu felsefeyi yaşamadan anlayamazsınız..
birde felsefe oldu he ? :) bak attigim postlara bak ondan sonra usturuplu konus. hayir bunu sen anliyorsun o anliyorda bz niye anlamiyoruz ? salakmiyiz biz? ben smdi universite mezunuyum ve salak oldugumu dusunmuyorum. universite mezunu olan kisilerde salak olmaz kanimca. birseyleri anlattiklarinda anlayan insanlarmisiz ki bu kadar okumus is guc sahibi olmusuz yanlismiyim? -
:) Birbirinizi yemeyin yahu, Rap kolaydır webcamde bile çekilebilir / fakat metal vs vs ölemidir:) Baterisi var cartı vs var. Yani burda metal ta$$aklı rap dandik demiorum xD Valla bn rap severim ama böle bazı mallar var kendine hemen dj ünvanını koyan mahalle takımı vs veya müslüm gürses in ferdican ın $arkılarını raple youranlara kılım :)
-
Excalibur001 bunu yazdı:
:) Birbirinizi yemeyin yahu, Rap kolaydır webcamde bile çekilebilir / fakat metal vs vs ölemidir:) Baterisi var cartı vs var. Yani burda metal ta$$aklı rap dandik demiorum xD Valla bn rap severim ama böle bazı mallar var kendine hemen dj ünvanını koyan mahalle takımı vs veya müslüm gürses in ferdican ın $arkılarını raple youranlara kılım :)
ferdi tayfur parcalarini ve bir cok arabesk parcayi sizlerde okudunuz. rap webcam de cekilirmi ? yapsana bi rap sarki goreyim ben vallahide billahide birakicam muzik isini.