Artık Niye Herkes Rap Sölüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    'Ritmic.American.Poem' Rap'in açılımı budur ... Ritmik Amerikan Şiiri anlamındadır ..

RİP..ise Rap İn Peace...Rap'in sloganıdır rap in kardeşlik ve barış olduğuna dair bi söylemdir..

Rip Rest in Peace olmasin?

edit : huzur icinde yat, mekanin cennet olsun anlaminda kullanilir...

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

1-) Metal anırma,bağırma asilik müziğidir diyeni yakarım. Metalin kendi içinde ayrılımı vardır. Asi takılanlar Nu-metalci tiplerdir korn dinlerler hep. Black ve Death metalci adam sakin adamdır. Anlayışlıdır ve bilgilidir. Herşeye bok atmaz. Ama arada bir psikopatlıklar olur. istisnalar kaideyi bozmaz.
    2-) Bence her müzik türünün her insana göre farklı müzikal kalitesi vardır. Bence her müziğin felsefesi vardır. almasını bilene.
    3-)Tiki yuvası yurdum bu tür kavgaları çok sever ve sürekli bok atar.(bkz: makinalı tüfek)
    4-)Tiki olmayalım, olanları uyaralım.
    5-)Rock,Metal - Rap değildir kavganın aslı. Kavganın aslı İnsan - İnsandır bunu unutmayalım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

VBDream, vay hacım naptın yaw.. gömmüşün son noktayı :) herkes senin gibi düşünse ortada böle boktan muabbetler kalmaz.. yok ben rockçıyım, ben rapçiyim.. ben rapçiyim, hatta sahne fln da alıorum.. yarın izmir'de limuzin bar'da rap party var orda çıkıcam mesela.

herşei geçtim, geçen rapçi bi arkla takılıoduk kıbrıs şehitlerinde, pislick t-shirt'i giyen bi çocuk gördük. yanında 4 tane metalci eleman vardı. arkadaş: "çocua bak, hem pislick giymiş, hem de metalci arkları var" dedi. eöh amk dedim ne alaka lan. ben de rapçiyim, tonla metalci arkadaşım var. sağ-sol çatışmasına döndü iice muabbet

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByNiko
    ByNiko's avatar
    Erkek
    bizim hocamız derdi bize millet artık modaya uyuyor moda bok yemek olsa herkes onu yiyecek derdi. üstünüze alınmayın ben yapmacık olanlara söylüyom :D

Serefsizlerin serefsizce yasadigi bu dünyada Sende serefsizce Yasiyorsan ADiLiGiNE boncuk takta NAZAR DEGMESiN!!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ben RAP dinliyorum hoşuma gidiyor.nasıl bana rock,punk vs vs hitap etmiyorsa ama buna rağmen diğer müzik türlerine bok atmıyorsam diğer müzik türlerini dinleyenler de RAPe laf atmasın.beğenirsin-beğenmezsin o sana kalmış.ama saygı duyman lazm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    söylenmesi için cok ii bir ses gerekmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

rapten kolay ne var ki 10 dakikalık şarkının 7 dakikası ya yo eller havaya ho hop yo yeah yee diye saçma sapan bağırmakla oluyor.Geri kalan 3 dakikadada sabah evden çıktım otobuse bindim çişim geldi kız gördüm bi bakış attım yoo yeah hooo sonra otobus durakta durdu yeni insanlar bindi ve bitiş.

Hangi repçi bi orhan gencebay, ibrahim tatlıses, funda arar vs.. gibi kaliteli müzik yapıp sölüyor?Djlee ver parçayı müslüm gürsesin parçasına cıstaka cıs cıs tak tum bişeyler atıp en arebesk parçanın içine etsin.Bide sözde repçi konuşsun oh ne ala memleket.

Rapten anlamıyosun hoca sus :)

Bildiğin şeyler üzerinde yorum yap 

işte öyle
Toplam Hit: 11865 Toplam Mesaj: 108