folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

resimlerde bi b*ka benzese içim yanmicak yok 29 yasındaki hatunu ayarlıyom cart curt.madem okdar yakısıklısın o kadar yeteneklisin arabaya ne gerek var kardeşim sen ordan burya yürüyerek gel bütün avrupayı peşine takarsın bee

ayrıca tariqat tariqat olalı senin kadar hıyar bi üye görmüşmüdür?? :/

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Tahribat'ın en fazla hıyar madalyası alan müridisin, yakışıklı olsan ne olur :) 

-----------------------------

muhahahihüihüaiahiahia

ijakilükğulıoktğgyhükiüa hocam karnım ağrıdı :D

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bu adamı yakalayıp yetkililere teslim etmek farz insan hayatına en büyük güzellik olur.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Adminlerden geline ikisi bi yerde hıyarlık madalyası... Teşekkür ediyoruz efenim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Burdan adminlere sesleniyorum.Adminler bu konuuuuu silinmesiiiiiiiiin:D
    Hergün bakıp bakıp gülerim lan:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    ne yani bu şifre denilen eleman mı?? deşifre edelimde ozaman ulpowdakiler görsün:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

kurban olsun ordaki 2. sınıf insana.2. sınıfa tabii olmuş da daha ne istiyor.Agzımı actırma sayın hanzo.Bir bir döktürtme bana orada nasıl s*ktiri b*ktan bir hayat yaşadıgınızı.Rene kardesim cok iyi kalpli bir kişidir.Yine az bile yapmış.Olmadı dayanamayıp 72 saate almış.Ninjalık yaptırtmayın bana.

Ya sev, ya da s*kt*r git. A3 müş, bmwymiş.Kıçımla gülerim lan ben senin geldigin arabalara.

Tam kıro ya.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    ne olur ne olmaz diye bu konuyu yedeklemek lazım, morali bozuk olana gülme garantili konu tavsiyesi :P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    karnıma ağrılar girdi gülmekten :D:D madalyalar süper :D:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

apsoe812u093ıewopıqwe1029ıeodısajdlawjed9120ue091udasdıj  ulan varya midem okadar kasıldıki gulmekten, yediklerimi cıkardım. hoja seni diri diri yakmak lazım insanlıgın gelisimine engelsin. sen audiye verecegin parayı orada iq testi ve akabinde gidecegin embesil yurdu icin sakla. takılmak icin soylemiyorum cidden zekanda buyuk bi sorun var, belkide zekan hic yok. hangi arabayla gelirim gibi bi sacmalıgı hadi anlarımda, akabinde su 10 sayfa icinde yazdıklarını gordukten sonra... vah anam vah

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 25575 Toplam Mesaj: 125