Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek
-
MoXSWeX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Ocak ayinin en yakisikli erkek üyesiydim...Bu Sahis Subat ayininki secilmis..
http://www.kacederim.com/?KE=1uCajVG-B7aO
Benim Kacederimdeki sayfam, hatirliyan hatirlar beni bundan 1 ay önce acmistim konuyu
-----------------------------
Şaka gibi ya....:D:D:D:D:D:D:D:D::D işmisin siparişmisin kardeşim bune ya:@ -
MoXSWeX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Ocak ayinin en yakisikli erkek üyesiydim...Bu Sahis Subat ayininki secilmis..
http://www.kacederim.com/?KE=1uCajVG-B7aO
Benim Kacederimdeki sayfam, hatirliyan hatirlar beni bundan 1 ay önce acmistim konuyu
-----------------------------ben koca bir eşşeğim sevgilimi üzdüğüm ve buraya resmimi koyduğum ve verdiğim sözleri tutmadığım ve son olarak hakettiğim cezayı bile yerine getirmediğim için!LÜTFEN BENİ HAFTANIN EŞŞEĞİ SEÇİN!!!BENGISU SENI COK SEVIYORUM !! Hayatimin Anlamisin Bitanem..
Bu yazıyı neden yazdın peki ?
-
resmimi yayinladim gecen ay ciktigim kiz resmini yayinlama diye agladi, bende dayanamadim gönlünü almak icin yazdim o yaziyi...
-
Sakalım Çıkmıyor die konu açan salak bu degılmı:D arkadaşım MaL Olduqunu Herkeze Kanıtlamış oldun. ( Hangi Arabayla Gelırsen gel bizi ilgilendirmes.. herkezi kendın gıbı gorgusuz sanma. sen el arabasıyla gel daha bi çekici olursun .
-
Ya kusura bakma ama Madem en kral hatunu ayarlarım gibi laf etmişsin demin yani nasıl söylesem sen yanlış anlamasanda yönetici arkadaşlar belki yanlış anlıcaklar haftanın eşşeği seçin beni gibi isteklerde bulunupda 29 yasında ayarlayamacağım gibi laflar etmende ya neyse ben nediyorum gece gece salla boşfer amannn takma kafana olur öyle şeyler.
-
Tahribat Sayesinde Sakalimin 1 Yil icersinde ciktiginin kaniti ve ispati buyrun:
-
Tahribat'ın en fazla hıyar madalyası alan müridisin, yakışıklı olsan ne olur :)
-
D&G Kemeri Takmak , Kas Düzeltirmek (almak), Pudra Sürmek, Markali Giyinime Önem Vermek, Spor Yüksek PS´li Araba Kullanmak Eger METROSEXUELIK´ise EVET benim...
-
bak bak aptala bak: hala resım yayınlıyor: gerizekalı bak o resimleri sedat abi gibi yaparlar ama sonra dısarıya cıkamazsın dostum. bu arada yuzundekı sahte bakışların olduktan sonra yakısıklı olsan ne yasar .maL
-
abi 72 st banlamıssınız:D sınırsız istiyk :D abd ye gırene kadar falan: ( dostum bize kanıtlayacagın bırsy varmı ? sen kendi egonu tatmın edıyosun.) salak