Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek
-
Adamın 2 madalya var..Bizim hiç yok :| :D
-
Ich libe dich :D Du bist erste !!! :D Bitte komme nicht nach Türkei !
-
seni seviyorum. sen birincisin. lütfen türkiye ye gelme :D
-
konuyu oglumla beraber okuyorduk neyse tüm sayfaları okuduktan sonra oglumun yorumu
Baba bu SALAK yaaaaa
oglum 10 yaşında :)
benim yorumumsa
aslanım sen bu kafayla Almanyadan Edirne sınır kapısını zor bulursun gibime geliyor hadi buldun geldin diyelim Edirneden Ankaraya gelirken sakın yolda durma bu mallıgınla o arabayı ya çarparsın ya da çaldırırsın :)
Allahım böyleleri ile aynı oksijeni soluyoruz yaaa
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
böyle bir konu daha öncede mi açılmıştı yoksa ben bu elemanı aynen böle bir konuyla başka yerdede mi görmüştüm :S ama bunun ya aynısı yada benzerini gördüm kesin aynı kişi zevk olsun diye forumlarda yapıyor
-----------------------------Yok daha önce başka biri daha açmıştı böyle bi konu :D onda bmw vardı şu kadara aldım fln die muhabbet geçmişti :) bu hıyar mürid madalyasından bende istiyom bu arada :D adama 2 tane vermişiniz bende hiç yok :( :D :P
-----------------------------hoca yok yok ben %100 gördüm öle bmw aldım muhabbeti değil aynı muhabbet ve aynen böle resim koyuyor len hıyar mürid doğrusuyu söle sen başka yerlerdede böle konu açıyon dimi aynen böle ilerleyince aynı resmi koyuyon olm ben seni bir yerde daha gördüm sanki dejavu yaşıyorum. hıyar mürid ben seni gördüm olm sen başka bir yerdede aynı muhabbeti yapmıştın aylar önce yine aynısı söle len itiraf et
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------konuyu oglumla beraber okuyorduk neyse tüm sayfaları okuduktan sonra oglumun yorumu
Baba bu SALAK yaaaaa
oglum 10 yaşında :)
benim yorumumsa
aslanım sen bu kafayla Almanyadan Edirne sınır kapısını zor bulursun gibime geliyor hadi buldun geldin diyelim Edirneden Ankaraya gelirken sakın yolda durma bu mallıgınla o arabayı ya çarparsın ya da çaldırırsın :)
Allahım böyleleri ile aynı oksijeni soluyoruz yaaa
-----------------------------
:) cok yasa ya oglunla beraber -
yaz gelmeli ben seni italya yolunda yakalamali yugoslavya otobaninda sukse yaptirmaliyim.. bu tipler yuzunden butun avrupali turkler laf isitio......
-
Bu konuyu bi ay önce açsaydı baya bi küfür yerdi herhalde.
-
bence cok kral bi arkadas :) ben hayatimda boyle bir kisiyle sittim sene ugrassam tanisamam valla... ama gercekten demekki olabiliryor... bence tahribat olarak cok sansliyiz :D
-
Baydı