folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Adamın 2 madalya var..Bizim hiç yok :| :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    Ich libe dich :D Du bist erste !!! :D Bitte komme nicht nach Türkei !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    seni seviyorum. sen birincisin. lütfen türkiye ye gelme :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

konuyu oglumla beraber okuyorduk neyse tüm sayfaları okuduktan sonra oglumun yorumu

Baba bu SALAK yaaaaa

oglum 10 yaşında :)

benim yorumumsa

aslanım sen bu kafayla Almanyadan Edirne sınır kapısını zor bulursun gibime geliyor hadi buldun geldin diyelim Edirneden Ankaraya gelirken sakın yolda durma bu mallıgınla o arabayı ya çarparsın ya da çaldırırsın :)

Allahım böyleleri ile aynı oksijeni soluyoruz yaaa

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

sunyy2003 bunu yazdı:
    böyle bir konu daha öncede mi açılmıştı yoksa ben bu elemanı aynen böle bir konuyla başka yerdede mi görmüştüm :S ama bunun ya aynısı yada benzerini gördüm kesin aynı kişi zevk olsun diye forumlarda yapıyor

Yok daha önce başka biri daha açmıştı böyle bi konu :D onda bmw vardı şu kadara aldım fln die muhabbet geçmişti :) bu hıyar mürid madalyasından bende istiyom bu arada :D adama 2 tane vermişiniz bende hiç yok :( :D :P

hoca yok yok ben %100 gördüm öle bmw aldım muhabbeti değil aynı muhabbet ve aynen böle resim koyuyor len hıyar mürid doğrusuyu söle sen başka yerlerdede böle konu açıyon dimi aynen böle ilerleyince aynı resmi koyuyon olm ben seni bir yerde daha gördüm sanki dejavu yaşıyorum. hıyar mürid ben seni gördüm olm sen başka bir yerdede aynı muhabbeti yapmıştın aylar önce yine aynısı söle len itiraf et

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:

konuyu oglumla beraber okuyorduk neyse tüm sayfaları okuduktan sonra oglumun yorumu

Baba bu SALAK yaaaaa

oglum 10 yaşında :)

benim yorumumsa

aslanım sen bu kafayla Almanyadan Edirne sınır kapısını zor bulursun gibime geliyor hadi buldun geldin diyelim Edirneden Ankaraya gelirken sakın yolda durma bu mallıgınla o arabayı ya çarparsın ya da çaldırırsın :)

Allahım böyleleri ile aynı oksijeni soluyoruz yaaa

:) cok yasa ya oglunla beraber

hız emniyettir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    yaz gelmeli ben seni italya yolunda yakalamali yugoslavya otobaninda sukse yaptirmaliyim.. bu tipler yuzunden butun avrupali turkler laf  isitio......

yok biSi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Bu konuyu bi ay önce açsaydı baya bi küfür yerdi herhalde.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    bence cok kral bi arkadas :) ben hayatimda boyle bir kisiyle sittim sene ugrassam tanisamam valla... ama gercekten demekki olabiliryor... bence tahribat olarak cok sansliyiz :D

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Baydı

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 25578 Toplam Mesaj: 125