Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek
-
hangi internet sitesinden buldun geldin o resmi benim bu bilmem kaçıncı görüşümde. aaa yoksa sen yonjajı gençliğin en özel en seçkin üyesimisin :S
bilader paiyangomusnuz nesiniz ben anlamıyorum ki yaa :| ayrıca tebrik ederim bu sitede 2 tane birden bu madalyayı takan ilk adam sensindir herhal :)
-
yaw bu resmi tahribatta bundan 1 ay önce güzellik yarışmasına katılcam nasılım bana oy verin diyen biri göstermişti.yoksa o da mı sendin:PP
-
harbi adamsın severim senin gibileri sen iisi mi ikisinide al gel birine bakmadılar mı digeriyle gezersin. cok duygulandırdın gece gece beni kamil. Saka oldugunun farkındayım sakacı seni :)
-
Adamın iki tane hıarlık madalyası var :/
-
hoca Laverda L 520 ile gel
manyak sükse olur walla..
haa unutmadan nasıl olsa yazın geliyon laverda ile sükseni yaptıktan sonra ankara - çorum arası laverda ile 5-6 saat sürer
bi zahmet bizim o tarafa gel 250-300 dönüm tarla var alıver onları :) -
evet bundan 1 ay önce kacederim deki yarismaya katilmistim, birinci olup cikmistim, sizlerdede oy istemistim..
hocalar 22 yasindayim ama 29 yasindaki hatunu ayarlama kabiliyetine sahibim..
1.88 boyunda 84 kg yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ehueheueheu
-
MoXSWeX bunu yazdı:
-----------------------------evet bundan 1 ay önce kacederim deki yarismaya katilmistim, birinci olup cikmistim, sizlerdede oy istemistim..
-----------------------------Sallama güzel kardeşim ben kaçederime yıllardır takılırım senin ne resmini nede kazanmışlığın bir derecen olduğunu görmedim. Geçen ayın en yakışıklı erkeğide bu alt resimdeki eleman:
Hem ayarlamaya gelince bende 18 yasında iken, benden 1o yas büyük hatunları ayarlardım. Bu sitedeki bir çok kardeşimizde bu potansiyel var hem iş ne tipte nede araba ile bitmiyor, yürekde ve adamlıkta bitiyor. Kusura bakma ama sen ne adamsın nede yürekli birisine benziyorsun. Hatta sen bence içine kapanık, ezilmiş bir tipsin. Yaptığın geyikde bile kendi iç dünyanı yansıtıyorsun. Artık biraz insan gibi davransan iyi olur...
-
MoXSWeX bunu yazdı:
-----------------------------evet bundan 1 ay önce kacederim deki yarismaya katilmistim, birinci olup cikmistim, sizlerdede oy istemistim..
-----------------------------
askjfhgjkasfaskjasgfasf
jkasgfjasgfasf
Gülmekten yerlere yattım.
Benim arkadaşlarım var "Götüme benziyor"
18 yaşındalar ama 60 yaşında karı ayarlayabiliyorlar.
29 yaşında karı ile işin ne ki ?
Mümkünse 20 olsun.
Hatta sen 22 isen git 18 yaşında hatun götür.
Ne işin var pörsümüş 29 lukla ?
40 yaşında da 29 luk götürürsün :)))
Yani büyük karı ayarlamak değil
Genç çıtır ayarlamak takdir edilesi / mutluluk verici birşeydir :)
-
Hocam Ocak ayinin en yakisikli erkek üyesiydim...Bu Sahis Subat ayininki secilmis..
http://www.kacederim.com/?KE=1uCajVG-B7aO
Benim Kacederimdeki sayfam, hatirliyan hatirlar beni bundan 1 ay önce acmistim konuyu
-
ayrica bundan 1 yil önce sakalim cikmiyor diye bir konu acmistim, sagolsun arkadaslar yardimci olmuslardi cene ve dudak alti sakali cikti sayelerinde..bizde yalan yoktur sonuna kadar delikanliyizdir