Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek
-
abi fakemi die bakıyorum
IP address country: Germany
IP address state: Bayern IP address city: Augsburg IP address latitude: 48.366699 IP address longitude: 10.883300 ISP of this IP [?]: Deutsche Telekom AG Organization: Deutsche Telekom AG Host of this IP: [?]: p549BDE4A.dip.t-dialin.net [Whois] Local Time of this IP country: 2008-03-02 17:51 adam orjinal :|
abi sen bu sorularda fln gerçekmisin ciddimisin? yani türkiyede arabayla fln böle şeylerin olacağınımı sanıosun? yok almanyaya gidip görmek istiyorum artık...
Bence almasınlar bizi abye fln...
-
Veriliş Sebebi: Açılan Konunun içeriği : Merhaba Arkadaslar, Ben Almanyada Yasiyorum 2002 Model Audi S3 Aldim 225 PS sizce Bununla Ankarada Sükse Yapabilirmiyim...Türkiyede Varmi Bu Arabadan?? Bu konusu ile arkadaşımız, forum tarihindeki en hanzo üye olduğunu tescil ettiğinden dolayı, Hıyarlık madalyasına hak kazanmıştır. 7 Senelik forum tarihimizdeki en köyden indim şehire edalı görmemiş muridimizin karşısında saygıyla eğiliyoruz...
-------------------------------------------------
Hala Gülüyorum :))))))))))))))))
-
hocam kasma bence kendini :D:D her arabadan war burda avrupadan farkı yok
-
bence 3 leme vakti geldi...
ha bir de unutmadan şu yorum için;
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------
Kıskandım hocam seni :(((
-----------------------------puhahaha =))
-
bi de şimdi drift yapabileceği caddelerin isimlerini istiyo pes doğrusu bi 3. madalyayı da hakediyo bence. gülmekten öldürdü beni :D
-
:)) madalya taktılar zuhahaha
-
Görmemişlikte sınır yok :)
-
eveet madalyasının hakkını verdiği için burdan tebriklerimi sunuyorum arkadaşa..
ya şimdi arkadaşım burdan sana bi hareket yapardım ama..rene abi falan kızar dağdamı yaşıyoz biz orda varmı diye soruyon bide...
sen atla bisikletine gel yorma kafanı..
-
bende plazmaya binip kıtalar arası yolculuk yapıcam
-
Rene böyle adamı sen nasıl banlarsın ? Doğuhanımız vardı banladın. Bir treasuremiz vardı banladınız. Şimdide bu recepivedik bozması kardeşimizi banladın. Artık aldığınız yanlış kararlar hepimizi üzüyor.
Yönetim istifa !