folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hacı bence sen eşekle falan gel daha iyi bi sükse yaparsın herkes yıllarca seni konuşur.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    of ya adama bak 5 mesajda 2 madalya bence rene korktuğu için banladı adam 1 saat daha dursa madalya rekoru kıracaktı :d
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    zuahahah amma güldüm akşam akşam be :D tam hanzo walla :D bole hanzolar da olmassa nasıl eğlencez :P:P

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

beyler geyik iyi de şimdi ciddi bişey söyleyeceğim. kimse alınmaın ama:

bu almanyada yaşayıp türkiyeye gelen türklerin durumu hep böyle. yani almanyada yaşadığı için bi kendini beğenmişlik, afedersiniz bi büyük adam oldum havası. aşağılamak için söylemiyorum, o da şerefli bi meslektir ama adam orada çöpçülük yapıyor, altına bi audi a3 alıyo burada o arabayla arkadaşın dediği gibi "sükse yapıyo".

türkiyede yaşayanları küçük görüyo, kültür zengini oluyo falan. ama kendine baksan orada (almanya, fransa vs) yaşayan 2. sınıf insan, hiç bir zaman oradakiler gibi de olamıyo bence onun bi ezikliği olabilir. ama işte böyleleri de adam oldum sanıyolar kendilerini...

kimseye yönelik yazılmamıştır. gurbette yaşayan büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum, saygılar sunuyorum... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kıskandım hocam seni :(((

Abi bu adam siteyi devamlı takip eden birinin 2. hesabı, ya lutfen ifşa edin kimdir harbiden merak ediorum 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sen bu beyinle sabah programlarında iyi sükse yaparsın. Seni televizyonlarda görmek istiyoruz.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MoXSWeX
    MoXSWeX's avatar
    Banlanmış Üye
    Hıyarlık Madalyası Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Rene Kardesim O Sahis bana Ilk Küfürlü PM Atti, Ilk mesajinda Mutter Getir En iyisi Demisti bakarsan görürsün benim konumda..

Mutter= Anne

Banimi Kaldirirsan cok Sevinirim dostum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MoXSWeX
    MoXSWeX's avatar
    Banlanmış Üye
    Hıyarlık Madalyası Hıyarlık Madalyası
    Erkek

MaviBere bunu yazdı:
    hey kumpel,was du dort hast haben wir hier auch, der einzige unterschied ist wir kaufen es fur doppelten preis.warum kommst du denn nicht mit deinen mutter du idiot?

Bak Renegadalien Almanca Yazmis Anneme Hakaret Ettmis..Tercüme Edeyim:  Hey Arkadas, orda ne var ise burdada var,tek fark burada iki katina satiliyor, sen niye annenle gelmiyor he manyak?

Benim Sucum Yok,Kendisi Bana bulasti...Banimi Kaldirirmisin Lütfen, Tahribati Seviyorum 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    MoXSWeX bunu yazdı:

MaviBere bunu yazdı:
    hey kumpel,was du dort hast haben wir hier auch, der einzige unterschied ist wir kaufen es fur doppelten preis.warum kommst du denn nicht mit deinen mutter du idiot?

Bak Renegadalien Almanca Yazmis Anneme Hakaret Ettmis..Tercüme Edeyim:  Hey Arkadas, orda ne var ise burdada var,tek fark burada iki katina satiliyor, sen niye annenle gelmiyor he manyak?

Benim Sucum Yok,Kendisi Bana bulasti...Banimi Kaldirirmisin Lütfen, Tahribati Seviyorum 

yazık la adamın çok üstüne gidiyonuz...oda senede 1 ay türkiyede adam yerine konmak istiyor ama daha gelmeden rezil ettiniz adamı

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    rene seni kınıyorum böle güzide bi müridimiz banlanmamalıydı

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 25558 Toplam Mesaj: 125