Audi S3 İle Türkiyeye Gelmek
-
Ezik yahu :D
-
Nedir bu Madalya Hocalar Yahu? Ne Yaptimda bunu Hak Ettim?
-
madalyalar 10 numara oturmuş =)
-
Fıat 126 bıs yada 1974 model wolkswagen kaplumbağa al gel yemin ediyorum daha çok bakarlar sana
-
kumpel kannst du echt deutsch?madalyalaer neden verildi dio bi de ya,haco o arabalar super benzin yakior dimi sen o arabalari almisin ama turkiyede super benzinin olmadigini bilmiosan o yuzden:D einverstanden?
-
fake lan bu bence,kimse bu kadar lumpen olamaz
-
Kıskandım hocam seni :(((
-
Hocalar Madalya icin üst yönetime tesekür ederim ilk öncelikle..
Kararsizim hangi arabayla gideyim diye gece gündüz düsünüyorum geceleri gözüme uyku girmiyor inanirmisiniz vallahi..
Bi sorum daha olacakti ankarali arkadaslara:
Drift Yapabilcem Sokaklar ve Semtleri yazarmisiniz, kizlarin genelikle cok oldugu yerler lazimda..
-
MoXSWeX bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar Madalya icin üst yönetime tesekür ederim ilk öncelikle..
Kararsizim hangi arabayla gideyim diye gece gündüz düsünüyorum geceleri gözüme uyku girmiyor inanirmisiniz vallahi..
Bi sorum daha olacakti ankarali arkadaslara:
Drift Yapabilcem Sokaklar ve Semtleri yazarmisiniz, kizlarin genelikle cok oldugu yerler lazimda..
-----------------------------napiyoruz napiyoruz 3lüyoruz 3lüyoruz :D
-
rene o kadar çok oynadınki sitenin kodlarıyla önceden yazılan botlar bile kafayı yedi işte.hoca sende o arabalarla gelirsen hiç sükse falan yapamazsın ankara gibi bi yerde sükse yapmak istiyosan tekneyle gel alamanyadan...
Toplam Hit: 25560 Toplam Mesaj: 125