BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
mkyb bunu yazdı
Size iyi haberler getirmişam.
Superonline fiberde AKK'yı yakında kaldırıyormuş. Türk Telekom ise Temmuz gibi kaldıracakmış fiberde. Acaba VDSL kullanıcılarını etkiler mi ?
Türknet piyasaya rekabet getirdi, iyi oldu.
NERDEN GETİRDİN HABERİ HOCAM ? KAYNAK VAR MI ?
DÜZELTME. HARF HATASI
Ryans tarafından 30/Mar/17 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -

-
mkyb bunu yazdı

Hocam bu yazıştığın zat kimdir? Necidir?
-
sadece fibere kıyak geçerlerse götlük yapmış olurlar -_- bizim suçumuz ne mk vdsl sevdiğimiz için değil imkan olmadığı için kullanıyoruz.
ama tahminim sol fiber için kota kaldırırsa dsl müşterilerini es geçmez bişeyler yapar.
-
Arkadaşlar altyapımda ADSL mevcut ama VDSL kullanmak istiyorum, bunun için ne yapmalıyım? TTneti aradım, alt yapınızda yok dedi VDSL için başvuru yapabilirsiniz vs dedi, yalnız tahütüm var 300 lira ödemem gerekicek bozdurmak için, nasıl bir yol izlemeliyim?
-
JOE bunu yazdımkyb bunu yazdı

oha görüntü kesin fake. Kaan terzioğlu türkcell ceo'su
-
ArduouS bunu yazdı
Arkadaşlar altyapımda ADSL mevcut ama VDSL kullanmak istiyorum, bunun için ne yapmalıyım? TTneti aradım, alt yapınızda yok dedi VDSL için başvuru yapabilirsiniz vs dedi, yalnız tahütüm var 300 lira ödemem gerekicek bozdurmak için, nasıl bir yol izlemeliyim?
şu anda hangi firmadan adsl alıyorsun? ttnet müşteri hizmetlerine aldanma. İşlerini bilmiyorlar. Bir tanesine denk geldim ne kendisi ne yöneticisi vdsl nedir bilmiyor. Bana itiraf ettiler dediklerinizi ilk defa duyduk diye. Sen bulunduğun bölgenin telekom müdürlüğüne sor. ve firmanı ara vdsl hız testi yaptır. ADSL değil bak vdsl bunu bastıra bastıra söyle hakikaten anlamıyorlar. 17mbit beyehefendi yhaaa diyorlar. 50inci diyişimde vdsl hız testi yaptı 65mbiti gördü.
-
HanDSomE bunu yazdıJOE bunu yazdımkyb bunu yazdı
oha görüntü kesin fake. Kaan terzioğlu türkcell ceo'su
geçen gün dh'de gördüm bunu bana da fake geldi koskoca ceo dm'den yürüyecek komşuyla paylaşmak yok :) diyecek yersen
-
Fiber kabloların taşıyabileceği veri bakır kablolardan çok daha fazla. Firmalara bir etkisi olmaz. Ekran görüntüsündeki Twitter konuşması banada fake gibi geldi ancak paylaşan kişi fatura kesilince faturayı paylaşacağım dedi. 25 megabit kotasız 55 lira.
mkyb tarafından 30/Mar/17 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Cahillik kötü birşey :)