BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
pSkpt bunu yazdı
Büyük ihtimalle 1 Mayıs'a kadar bu uygulamaya geçmemek için direnecektirler...
tahminim şubat ve sonrası geçerler. ilk önce geçen reklama yansıtacaktır bunu bence türkcell elini çabuk tutar.
ilk geçen ve pazarlamasını güzel yapan müşteri kazanır. tv'ye çıkmayana kadar bu haberi internet kullanan kesimin yüzde 70'i filan duymaz bana kalırsa.
-
Kreyzi bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
tahminim şubat ve sonrası geçerler. ilk önce geçen reklama yansıtacaktır bunu bence türkcell elini çabuk tutar.
ilk geçen ve pazarlamasını güzel yapan müşteri kazanır. tv'ye çıkmayana kadar bu haberi internet kullanan kesimin yüzde 70'i filan duymaz bana kalırsa.
Turkcell'in zaten daha önce kotasız internet satmak isteme olayı vardı. Türk Telekom rekabet kurumuna şikayet etti falan el altından engelledi.
-
mkyb bunu yazdıKreyzi bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Turkcell'in zaten daha önce kotasız internet satmak isteme olayı vardı. Türk Telekom rekabet kurumuna şikayet etti falan el altından engelledi.
ttnet kanseri çıksaydı ülkeden belki bi boklar olurdu.
bu arada ben şu an 24mbit'e kadar kullanıyorum 2016'nın ortasında anlaştık 69 liraya ama şu an baktım 60a satıyor elemanlar. bu konuda genel müdürlüğe, mh'ye veya başka bi yere yazsam indirime giderler mi ? yoksa sözleşme var eşek gibi ödeyeceksin mi derler.
-
@Kreyzi
Hocam adamlar boşuna mı uğraşıyor taahhütname imzalatmak için ? Genel müdürü bizzat cepten arasan bile bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Sözleşmeyi imzaladığın andan itibaren 2 sene boyunca kaçamıyorsun ellerinden.
mkyb tarafından 01/Oca/17 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ilk mesajı düzenlemişsin başlığı da düzenleseydin keşke. Daha arttırılan birşey yok arttırılacak deniyor.
Haber siteleri gibi başlık girmeyin.
-
mart kapıdan baktırır internet canavarlarını azdırır
-
50mbit görünce harbi sevindim.. Ama Superonline bi çakallık yapar boş durmaz :)
-
turkcell in 4g de güzel bir planı var btk veya diğer operatörler sıkıntı çıkartırmı bilmiyorum, hatırlarsanız turkcell evim diye bir paket vardı hala da olabilir üşendim açıp bakmadım.
evinde veya iş yerinde sms atıyorsun konum alıyor o konumda daha fazla dakikayı daha ucuza alıyorsun 4g de de ev interneti kurulumdan sonra konum alarak DSL altyapısı sıkıntısı olanlar ve sürekli hareket halinde
olmayan yani sabit ev interneti isteyenler için ADSL den daha yüksek fiyat fakat stabil yüksek hızlı internet sunacak.
Proje hayata geçmesi için turkcell in elinde her türlü teknik alt yapı var yüksek fiyattan fiber olmayan bölgelerde özellikle iyi satış rakamları elde edilebilir.
Fakat sonradan vaz geçerlermi bilmiyorum.
3 sene önce 16mbps alabiliyorken evimde ADSL ttnet ne yaptıysa bölge alt yapısı 8mbps a düşürüldü ve tüm sitede 8mbps'a kadar DSL hizmeti var ve 3mbps den üstünü hiç bir şekil alamıyorum.
Maaş yatınca direkten eve cat5 veya cat6 kablo çekip son bi test yapacam.
-
Çok garip. Kotam dolmamasına rağmen hızım 5 megabit oldu. Bi şeyler deniyorlar. TTnet.
-
duyduğuma hiç inanmam , gördüğümün yarısına inanırım
sevinmeyin. vaad etmek yapmak demek değildir.
futurist tarafından 03/Oca/17 13:42 tarihinde düzenlenmiştir