folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Büyük ihtimalle 1 Mayıs'a kadar bu uygulamaya geçmemek için direnecektirler...

tahminim şubat ve sonrası geçerler. ilk önce geçen reklama yansıtacaktır bunu bence türkcell elini çabuk tutar. 

ilk geçen ve pazarlamasını güzel yapan müşteri kazanır. tv'ye çıkmayana kadar bu haberi internet kullanan kesimin yüzde 70'i filan duymaz bana kalırsa.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

tahminim şubat ve sonrası geçerler. ilk önce geçen reklama yansıtacaktır bunu bence türkcell elini çabuk tutar. 

ilk geçen ve pazarlamasını güzel yapan müşteri kazanır. tv'ye çıkmayana kadar bu haberi internet kullanan kesimin yüzde 70'i filan duymaz bana kalırsa.

Turkcell'in zaten daha önce kotasız internet satmak isteme olayı vardı. Türk Telekom rekabet kurumuna şikayet etti falan el altından engelledi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

Turkcell'in zaten daha önce kotasız internet satmak isteme olayı vardı. Türk Telekom rekabet kurumuna şikayet etti falan el altından engelledi.

ttnet kanseri çıksaydı ülkeden belki bi boklar olurdu.

bu arada ben şu an 24mbit'e kadar kullanıyorum 2016'nın ortasında anlaştık 69 liraya ama şu an baktım 60a satıyor elemanlar. bu konuda genel müdürlüğe, mh'ye veya başka bi yere yazsam indirime giderler mi ? yoksa sözleşme var eşek gibi ödeyeceksin mi derler.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Kreyzi

Hocam adamlar boşuna mı uğraşıyor taahhütname imzalatmak için ? Genel müdürü bizzat cepten arasan bile bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Sözleşmeyi imzaladığın andan itibaren 2 sene boyunca kaçamıyorsun ellerinden.

mkyb tarafından 01/Oca/17 22:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam ilk mesajı düzenlemişsin başlığı da düzenleseydin keşke. Daha arttırılan birşey yok arttırılacak deniyor.

Haber siteleri gibi başlık girmeyin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

mart kapıdan baktırır internet canavarlarını azdırır

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

50mbit görünce harbi sevindim.. Ama Superonline bi çakallık yapar boş durmaz :)

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

turkcell in 4g de güzel bir planı var btk veya diğer operatörler sıkıntı çıkartırmı bilmiyorum, hatırlarsanız turkcell evim diye bir paket vardı hala da olabilir üşendim açıp bakmadım.

evinde veya iş yerinde sms atıyorsun konum alıyor o konumda daha fazla dakikayı daha ucuza alıyorsun 4g de de ev interneti kurulumdan sonra konum alarak DSL altyapısı sıkıntısı olanlar ve sürekli hareket halinde

olmayan yani sabit ev interneti isteyenler için ADSL den daha yüksek fiyat fakat stabil yüksek hızlı internet sunacak.

Proje hayata geçmesi için turkcell in elinde her türlü teknik alt yapı var yüksek fiyattan fiber olmayan bölgelerde özellikle iyi satış rakamları elde edilebilir. 

Fakat sonradan vaz geçerlermi bilmiyorum.

3 sene önce 16mbps alabiliyorken evimde ADSL ttnet ne yaptıysa bölge alt yapısı 8mbps a düşürüldü ve tüm sitede 8mbps'a kadar DSL hizmeti var ve 3mbps den üstünü hiç bir şekil alamıyorum. 

Maaş yatınca direkten eve cat5 veya cat6 kablo çekip son bi test yapacam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çok garip. Kotam dolmamasına rağmen hızım 5 megabit oldu. Bi şeyler deniyorlar. TTnet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

duyduğuma hiç inanmam , gördüğümün yarısına inanırım

sevinmeyin. vaad etmek yapmak demek değildir. 

futurist tarafından 03/Oca/17 13:42 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 112380 Toplam Mesaj: 664
akk