BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
samaccc bunu yazdı
mustafa .
o hızda internet + kurulum + tablet +bütün kurulumlar + spor paketi + digitürk play + ev telefonu . 60tl diyor . bu işte biş olmasın . ?
Lig TV paketi ilk ay geçerli hocam. Sonrasında sadece Digiturk Play. Film ve dizi falan var. Verdikleri tablette 7 inç 8 GB hafızalı dandik bir tablet almanı önermem.
Ek olarak ev telefonunuda modeme bağlıyorsun internet üstünden arıyorsun. Numara aynı kalıyor. Konuştuğun kadar ödüyorsun. Kaldı ki bu devirde cep telefonu varken ev telefonu kullanan mı kaldı ?
mkyb tarafından 08/Şub/17 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla yarın sakin kafayla aricam vodafonla görüşecem .
bu hızda 50tl ye internet çok güzel olur .
-
şuan 67 veriyorum ttnete 24 mbit 3-4 ay felan oldu taahhüt yapalı vodafone daha önce 3 kere denedi ama internet bağlayamadı bana acaba bu sefer olur mu diyip taahhütü bozmaya bile kararlıyım yani hacılar 49 tl şahane bence
-
SO fiber 50mbit 150gb akk + turkcell tv plus full paket + ev telefonu 94 tl fatura geldi
eskisi gibi arşivcilerin kaldığını zannetmiyorum ben artık
internet heryerde artık ve herşey internet üzerinde
tabi inadına download açacaklar olacaktır :W
-
6 günde akk doldu. birşeyde indirmedim. sebebi bu herhalde.
http://www.webtekno.com/iste-kullanilmadigi-halde-biten-akk-nin-sebebi-h21737.html
-
konuyu okurken kotanız dolmak üzere diye mesaj geldi 8 günde mk kotası nasıl doluyor arkadaş steam güncellemelerini bile yapmıyorum kota dolmasın diye filmleri hız düşünce indiriyorum yine 10 gün olmadan doluyor mk çocukları hakkımız olan şeyi bize ödülmüş gibi sunuyorlar birde yatacak yerleri yok bunların
adeleks tarafından 08/Şub/17 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
mrkps bunu yazdı
6 günde akk doldu. birşeyde indirmedim. sebebi bu herhalde.
http://www.webtekno.com/iste-kullanilmadigi-halde-biten-akk-nin-sebebi-h21737.html
Ulan diceksiniz sende bilader hep şikayet hep şikayet ama . ne bilim abi hep deyneğin boklu ucu bana denk geliyor . konu açacaktım yine dedim çöp konu diye açmadım .
benim aylık tüketimim :D 150gb mq

akşam yattım sabah kalktım . hiç birşey izlemedim etmedim . MODEMİN FİŞİ ÇEKİP YATTIM acaba biri şifre bulduda sömürüyormu diye

-
bu vodafone da hiç bir servis sağlayıcı da olmayan bir paket var.
Maksimum Hız Teknolojisi
bu şöyle oluyor kullandıgınız alt yapı ne kadar destekliyorsa o hıza kadar paket veriyoruz.
şöyle örnek vereyim, muğlada bodrum da fiber satışı olmadıgı için superonline fiber döşediği halde fiber satmıyor sadece ADSL ve VDSL
yine aynı şekilde ttnette fiber değil VDSL ve ADSL satışı yapıyor , normalde 32 mbps alıyorken vodafone Maksimum Hız Teknolojisi paketi ile suan 100mbps görüyor fakat ben superonline i arayip hat sorgulaması yaptıgımda müşteri maksimum 16 mbps alabilir diyor oyüzden vodafone un bu paketini denemenizi öneririm.
http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-ev-interneti.php
-
@panxer
Türknet'te 100 megabite kadar hız sunduğunu vaat ediyor ama o hızı alan görmedim. Ancak Vodafone ile 70-80 megabitleri rahat görenler var Donanımhaber'de. Birde Vodafone'nun bayisi var en azından. Türknet'te bir sorun olursa firma ile tek iletişimin telefon yoluyla. Vodafone icabında adresine teknik ekipte yolluyor.
Bu arada 100 megabit hızın en güzel tarafı 1 Mayıs'tan sonra AKK sonrası hız 24 megabite düşecek.
mkyb tarafından 08/Şub/17 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben turk.net kullanıyorum 51mbps destekliyor hattınız dediler bağlattım 40mbps civarı hız alıyorum. Şuan sıkıntı yok. 59 tl için gayet iyi bir hız 150 gb akk ve 1000 dk ev telefonu da cabası.