folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

mustafa . 

o hızda internet + kurulum + tablet +bütün kurulumlar + spor paketi + digitürk play + ev telefonu . 60tl diyor .  bu işte biş olmasın . ? 

Lig TV paketi ilk ay geçerli hocam. Sonrasında sadece Digiturk Play. Film ve dizi falan var. Verdikleri tablette 7 inç 8 GB hafızalı dandik bir tablet almanı önermem.

Ek olarak ev telefonunuda modeme bağlıyorsun internet üstünden arıyorsun. Numara aynı kalıyor. Konuştuğun kadar ödüyorsun.  Kaldı ki bu devirde cep telefonu varken ev telefonu kullanan mı kaldı ?

mkyb tarafından 08/Şub/17 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Valla yarın sakin kafayla aricam vodafonla görüşecem . 

bu hızda 50tl ye internet çok güzel olur . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

şuan 67 veriyorum ttnete 24 mbit 3-4 ay felan oldu taahhüt yapalı vodafone daha önce 3 kere denedi ama internet bağlayamadı bana acaba bu sefer olur mu diyip taahhütü bozmaya bile kararlıyım yani hacılar 49 tl şahane bence

Love is nothing without fucking.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

SO fiber 50mbit 150gb akk + turkcell tv plus full paket + ev telefonu 94 tl fatura geldi 

eskisi gibi arşivcilerin kaldığını zannetmiyorum ben artık

internet heryerde artık ve herşey internet üzerinde 

tabi inadına download açacaklar olacaktır :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

6 günde akk doldu. birşeyde indirmedim. sebebi bu herhalde.

http://www.webtekno.com/iste-kullanilmadigi-halde-biten-akk-nin-sebebi-h21737.html 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

konuyu okurken kotanız dolmak üzere diye mesaj geldi 8 günde mk kotası nasıl doluyor arkadaş steam güncellemelerini bile yapmıyorum kota dolmasın diye filmleri hız düşünce indiriyorum yine 10 gün olmadan doluyor mk çocukları hakkımız olan şeyi bize ödülmüş gibi sunuyorlar birde yatacak yerleri yok bunların 

adeleks tarafından 08/Şub/17 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

6 günde akk doldu. birşeyde indirmedim. sebebi bu herhalde.

http://www.webtekno.com/iste-kullanilmadigi-halde-biten-akk-nin-sebebi-h21737.html 

Ulan diceksiniz sende bilader hep şikayet hep şikayet ama . ne bilim abi hep deyneğin boklu ucu bana denk geliyor . konu açacaktım yine dedim çöp konu diye açmadım . 

benim aylık tüketimim :D 150gb mq 

akşam yattım sabah kalktım  . hiç birşey izlemedim etmedim .  MODEMİN FİŞİ ÇEKİP YATTIM  acaba biri şifre bulduda sömürüyormu diye  

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu vodafone da hiç bir servis sağlayıcı da olmayan bir paket var.

Maksimum Hız Teknolojisi

bu şöyle oluyor  kullandıgınız alt yapı ne kadar destekliyorsa o hıza kadar paket veriyoruz.

şöyle örnek vereyim, muğlada bodrum da fiber satışı olmadıgı için superonline fiber döşediği halde fiber satmıyor sadece ADSL  ve VDSL

yine aynı şekilde ttnette fiber değil VDSL ve ADSL satışı yapıyor  , normalde 32 mbps alıyorken vodafone Maksimum Hız Teknolojisi paketi ile suan 100mbps görüyor fakat ben superonline i arayip hat sorgulaması yaptıgımda müşteri maksimum 16 mbps alabilir diyor oyüzden vodafone un bu paketini denemenizi öneririm.

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-ev-interneti.php

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@panxer

Türknet'te 100 megabite kadar hız sunduğunu vaat ediyor ama o hızı alan görmedim. Ancak Vodafone ile 70-80 megabitleri rahat görenler var Donanımhaber'de. Birde Vodafone'nun bayisi var en azından. Türknet'te bir sorun olursa firma ile tek iletişimin telefon yoluyla. Vodafone icabında adresine teknik ekipte yolluyor.

Bu arada 100 megabit hızın en güzel tarafı 1 Mayıs'tan sonra AKK sonrası hız 24 megabite düşecek.

mkyb tarafından 08/Şub/17 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Ben turk.net  kullanıyorum 51mbps destekliyor hattınız dediler bağlattım 40mbps civarı hız alıyorum. Şuan sıkıntı yok.  59 tl için gayet iyi bir hız 150 gb akk ve 1000 dk ev telefonu da cabası. 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 112375 Toplam Mesaj: 664
akk