BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
gece 2:05 de modemi resetledim 40 gb indirdim gece 4 te yatarken modemi tekrar resetleyip uyudum. Sabah kalktım baktım kotadan 42 gb gitmiş bildiniz gece downloadı saymışlar. Şimdi nereye şikayet edicem bunları ?
-
VEXTA bunu yazdı
gece 2:05 de modemi resetledim 40 gb indirdim gece 4 te yatarken modemi tekrar resetleyip uyudum. Sabah kalktım baktım kotadan 42 gb gitmiş bildiniz gece downloadı saymışlar. Şimdi nereye şikayet edicem bunları ?
hangi servis sağlayıcı?
-
@VEXTA
Tavsiyem internet servis sağlayacının çağrı merkezini ara bir sor ne diyorlar bizide bilgilendirebilirsin. Şikayet edicem diyorsam BTK ya bu durumu bildirsene
Şurdaki karara istaneden;
-
VEXTA bunu yazdı
aynısını dün ttnet yapmış 6gb yazıyo bunlar bi sik yapamyacak belliydi zaten
-
Arkadaşlar adamlar sizin kaç GB indirdiğinizi tutmak zorundalar. Sistem çok yeni, muhtemelen ayıracaklardır o iki durumu yakın zamanda.
Tavsiyem şikayet etmeden bir kaç gün bekleyin.
-

şöyle bi grafik yapsalar iyi olmaz mı
-
-
ArduouS bunu yazdı
işin rengi şimdi belli oldu kota dolana kadar yapılan her download kotadan gidiyor.
burda şöyle mantıksız bişey oluyor 02:00 – 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımları AKN’ye dahil değildir demişler ya akn dolduktan sonra dahil olsa ne olmasa ne kotayı doldurmuşsun zaten
-
Gece 2 olayında bir belirsizlik var. Superonline ve Kablonet saymazken Türk Telekom saymış. Ortada bir saçmalık var ama bakalım kokusu çıkar yakında.
-
Benim tarife uydunet 25mbit 25 gb akn eko sınırsız.
Muteri hizmetlerini aradim. Hiziniz artik 3mbps 'ye degil 16mbps'ye dusecek, ek bir ucret odemeyeceksiniz dedi.
Muhtemelen sozlesme bittikten sonra masaya yeni yapragi koyacaklar oturtmak icin :)