folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

gece 2:05 de modemi resetledim 40 gb indirdim gece 4 te yatarken modemi tekrar resetleyip uyudum. Sabah kalktım baktım  kotadan  42 gb gitmiş bildiniz gece  downloadı saymışlar. Şimdi nereye şikayet edicem bunları ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

gece 2:05 de modemi resetledim 40 gb indirdim gece 4 te yatarken modemi tekrar resetleyip uyudum. Sabah kalktım baktım  kotadan  42 gb gitmiş bildiniz gece  downloadı saymışlar. Şimdi nereye şikayet edicem bunları ?

hangi servis sağlayıcı? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

@VEXTA

Tavsiyem internet servis sağlayacının çağrı merkezini ara bir sor ne diyorlar bizide bilgilendirebilirsin. Şikayet edicem diyorsam BTK ya bu durumu bildirsene 

https://sikayet.btk.gov.tr/

Şurdaki karara istaneden;

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f%28518%29_%2810%29+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

aynısını dün ttnet yapmış 6gb yazıyo bunlar bi sik yapamyacak belliydi zaten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar adamlar sizin kaç GB indirdiğinizi tutmak zorundalar. Sistem çok yeni, muhtemelen ayıracaklardır o iki durumu yakın zamanda.

Tavsiyem şikayet etmeden bir kaç gün bekleyin.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

şöyle bi grafik yapsalar iyi olmaz mı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Musteri

Online Müşteri Hizmetlerine hoşgeldiniz.
    Şu anda tüm Online Müşteri Temsilcilerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedirler. Bir süre sonra tekrar denemenizi rica ederiz.
    Online Müşteri Temsilcisi
    Merhaba, Türk Telekom İnternet Online İşlemlere hoşgeldiniz. Bu sayfa üzerinden yalnız Online İşlemler ile ilgili destek vermekteyiz.
    Size nasıl yardımcı olabilirim?
    Musteri
    merhaba
    Musteri
    yeni kota uygulamasında gece 2-8 arası yaptığım downloadları kotadan yemiş
    Musteri
    bu düzelecekmidir?
    Kotanız işlenmektedir sadece hızınıza bu saat aralığında AKN'e uygulanmamaktadır.
    Musteri
    o nasıl iş?
    Musteri
    kota dolduktan sonra mı işleme alınıyor yani?
    Kotaya yansımaktadır ama saat aralığında hız düşümü olmamaktadır.
    Musteri
    ok
    Türk Telekom İnternet Online İşlemler’i kullandığınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
    Online Müşteri Temsilcisine erişiminiz sonlandırıldı.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla sadece kota dolduğunda hız artacakmış gece... yani kotadan hertürlü yiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı 
    Arkadaşlar anladığım kadarıyla sadece kota dolduğunda hız artacakmış gece... yani kotadan hertürlü yiyor.

işin rengi şimdi belli oldu kota dolana kadar yapılan her download kotadan gidiyor.

burda şöyle mantıksız bişey oluyor 02:00 – 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımları AKN’ye dahil değildir demişler ya akn dolduktan sonra dahil olsa ne olmasa ne kotayı doldurmuşsun zaten  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gece 2 olayında bir belirsizlik var. Superonline ve Kablonet saymazken Türk Telekom saymış. Ortada bir saçmalık var ama bakalım kokusu çıkar yakında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim tarife uydunet 25mbit 25 gb akn eko sınırsız.

Muteri hizmetlerini aradim. Hiziniz artik 3mbps 'ye degil 16mbps'ye dusecek, ek bir ucret odemeyeceksiniz dedi.

Muhtemelen sozlesme bittikten sonra masaya yeni yapragi koyacaklar oturtmak icin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 112387 Toplam Mesaj: 664
akk