BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
Verdikleri hizmet sıfır, kalite sıfır. Ama şu kotayı 2 Mbit artırıyoruz deyince erteleme mi istemişler birde. Deli gibi para kaldırıyorlar bari altyapınızı düzeltin.
-
Donanımhaber'de Superonline için AKK kalktı haberi dolaşıyor. Kullanıcılarından yorumları alabilir miyim ?
-
mkyb bunu yazdı
Donanımhaber'de Superonline için AKK kalktı haberi dolaşıyor. Kullanıcılarından yorumları alabilir miyim ?
Sadece fiber için sanırım adsl hala hız düşük ve sitesinde 0 akk kaldı ibaresi mevcut. TT kaldırmadan tüm ülkede hiçbir zaman kalkmayacaktır yani muhtemelen 2019'da.
-
-
CaniSokucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sadece fiber için sanırım adsl hala hız düşük ve sitesinde 0 akk kaldı ibaresi mevcut. TT kaldırmadan tüm ülkede hiçbir zaman kalkmayacaktır yani muhtemelen 2019'da.
Yarim saate eve geçip kontrol edip bu postu guncelleyecegim.
-
baristbt bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yarim saate eve geçip kontrol edip bu postu guncelleyecegim.
speedtest yaptım 23mbit gösteriyor. torrent çekeyim dedim 3mbit üzerine çıkmıyor mk.
12'den sonra tekrar deniyim belki o gelmiştir.
hat: vdsl
-

Fiber kota kalkmamış
-
hız artmamış kota kalkmamış üstüne 1.5mb düşmüş amk.
fiber kullanıyoruz bide avradını siktiklerim
-
Valla inşallah kalkarda verdiğimiz ücret yüksekte olsa en azından iş görür.
Bende adsl 16 mbye kadar var 12 mb falan anca geliyor. Bu ttelekom 35 mb hipernet desteklediğini falan iddaa ediyor var mı kullanan arkadaşlar çok merak ettim ?
16 mbye kadarken 12 zor geliyor 35 mb nasıl gelecek hiç inanmıyorum.
-
BoLeRo bunu yazdı
Valla inşallah kalkarda verdiğimiz ücret yüksekte olsa en azından iş görür.
Bende adsl 16 mbye kadar var 12 mb falan anca geliyor. Bu ttelekom 35 mb hipernet desteklediğini falan iddaa ediyor var mı kullanan arkadaşlar çok merak ettim ?
16 mbye kadarken 12 zor geliyor 35 mb nasıl gelecek hiç inanmıyorum.
%20 kadar kayıp olur hocam 35 mbit verirse 25 civarı alırsın muhtemelen.