BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
Youtube yine hızlandı. AKK 3 megabit Youtube player'da 150 KB/sn ile yükleme yapıyorsun diyor ama 1080p videolar şak diye doluyor.
-
twiN35 bunu yazdı
bende bi değişiklik yok şuan için süperonlineda
50mbit neti 3e dayadilar devam
http://www.speedtest.net/result/6255255015
Aynen öyle bir de Superonline fiberde toptan kaldıracak diyorlar hiç sanmıyorum..
-
denenebilecek yöntemler arasında; modemi resetlemekten ziyade, kapatıp, fişten çekip birkaç dakika bekleyip sonra açın.
hız merkezden değil modem üzerinden sınırlandırılıyor diyordu dün gece araştırmıştım biraz. sanırım merkezden kota aşılınca modeme hızı düşür diye birşey geliyormuş.
aynı şekilde yaptım hız yükseldi.
-
superonline fiber de yaprak kımıldamıyor
-
Mantık hataları Volume1
Hocam Türktelekom sitesine şu anda bakıyorum mutlaka pazartesi veya salı yeni tarifeler gelir amma velakin;24mbit sınırsız fiber 234 TL civarında. Zaten 100mbit limitli internet al limiti geç 32mbite iniyor ve full.
Yani böyle mantık hatası dolu birton paket var. Acaba yeni paketler nasıl olur?... Kotalar yükselirmi.Edit2:
HanDSomE tarafından 29/Nis/17 10:52 tarihinde düzenlenmiştir
Yine Türktelekomun Hipernet bağlantısı var. 100mbit 50 gb kotalı. 101 TL. Limiti geçince 32mbit full kullanıyorsunuz.
Ama 35mbit full limitsiz paketi direkt alsanız 285 tl -
En iyi üniversiteden matematik profesörü getir çözemez hocam o tarifeleri.
-
Beyler fazla kasmayın ya adamlar ne yaparsa onu yaşıycaz zaten boşuna kendimizi yoruyoruz :D ipler onların elinde
-
Türknet aradı beni 2 gün evvel. AKN yi kaldıralım mı sizin dedi. Ben de kaldırın kardeşim dedim. 150 gb olan kota artık sınırsız oldu. hızım fıyatım herseyım aynı sadece kotayı kaldırdılar. sizde de oldu mu beyler.
-
upload sabit 1 kota düşünce keşke 2 felan yapaylarmış onuda
-
rui bunu yazdı
Türknet aradı beni 2 gün evvel. AKN yi kaldıralım mı sizin dedi. Ben de kaldırın kardeşim dedim. 150 gb olan kota artık sınırsız oldu. hızım fıyatım herseyım aynı sadece kotayı kaldırdılar. sizde de oldu mu beyler.
destekleyen bölgelerde öyle zaten hocam