BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
masuk bunu yazdı
Ben yeni internet bağlattıım birkaç hafta önce, 100mbps ye kadar verecekleri için arayıp neden 16 verdiklerini soracaktım. Ancak kendi alt yapısını kullandıklarını ve kotanın kaldırıldığını öğrendim. Sanırım bu şirket diğerlerinden daha iyi ve farklı olarak birşeyler yapmaya çalışıyor. Tahütsüz ve ilk konuşmalarımdan itibaren telefonda hep "müşteri memnuniyeti bizim için ön planda" dediler. Tek sıkıntı eve getirdikleri kabloyu ankastre kutusunda bırakıyorlar.

AKK yok hocam sende. Yüksek hız istersen 150 gb AKK koyuyorlar.
Kabloyu kutuda bırakmaları Türk Telekom'un ibneligi. Ben rica ede ede içeri kadar aldırdım :)
-
Neyse hadi bakalım Allah'ın izniyle bu ay son. 3 megabit'e elvada, hoşgeldin 16 megabit.
-
mkyb bunu yazdı
Neyse hadi bakalım Allah'ın izniyle bu ay son. 3 megabit'e elvada, hoşgeldin 16 megabit.
ben şimdi anlamadım fibere kalkıyor falan denilmiş noluyor şimdi? adslde kalkıyor mu? kalktıktan sonra (kota hesabına) sokuyorlar mı sokmuyorlar mı?
-
Prometheus bunu yazdımkyb bunu yazdı
ben şimdi anlamadım fibere kalkıyor falan denilmiş noluyor şimdi? adslde kalkıyor mu? kalktıktan sonra (kota hesabına) sokuyorlar mı sokmuyorlar mı?
Türk Telekom ve Superonline yakında fiberde AKK'yı komple kaldırıyor.
ADSL ve VDSL'de ise kota sonrası 3 megabite düşen hız arttıırıldı.
-
Fiberden kasıt ne ?
Hiper kullanıyorum kapsıyor mu?
-
Stifler bunu yazdı
Fiberden kasıt ne ?
Hiper kullanıyorum kapsıyor mu?
Kapsiyor diye biliyorum. Kablo evine kadar fiber dosenmisse fiber diyirlar. Kobla santrale kadar fiber geliyor ve eve bakir kabloyla geliyorsa hiper diyorlar diye biliyorum.
-
adeleks bunu yazdıHanDSomE bunu yazdıJOE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam bu yazıştığın zat kimdir? Necidir?
oha görüntü kesin fake. Kaan terzioğlu türkcell ceo'su
geçen gün dh'de gördüm bunu bana da fake geldi koskoca ceo dm'den yürüyecek komşuyla paylaşmak yok :) diyecek yersen
hocam öyle deme superonline genel müdürüne mail attım adam pazar sabahı bana çok güzel cevap yazmıştı .)
-
mkyb bunu yazdıPrometheus bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam buna göre adsl ve vdsl'e yine bir kota var demek oluyor? Haksız mıyım?
-
caglar99 bunu yazdımkyb bunu yazdıPrometheus bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam DSL de AKK hızı yükseltilecek öncelikle 2018 sonunda kalkacak akk
-
PanxeR bunu yazdıcaglar99 bunu yazdımkyb bunu yazdıPrometheus bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam DSL de AKK hızı yükseltilecek öncelikle 2018 sonunda kalkacak akk
Bir dostum ile az önce sohbet ederken turk.net yetkilisinin bir akrabasını aradığını ve akk komple kaldırdığını söylemiş. Kendisi müşteri hizmetlerini aradığında her santralde kaldırmadıklarını söylemişler. Bu nedir ki böyle?