folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Uydunet 25 megabit olan tarifeleri ses çıkarmadan 24 megabit yapmış. Yani akk sonrası hız 16 megabit yerine 8 megabite düşecek.

Benimde su an 24mbite kadar sirf 16dan yararlanmak icin paket yukseltecem ama adamlarda tik yok hala. Illa ki degisim ayagina guzel 1 2 paket cikarirlar.

Ben Vodafone Net Dükkan paketine geçmeyi düşünüyorum. Esnaf özel diyor ama bayideki kız biz kağıt üstünde hallederiz dedi. Sabah 07, akşam 19'a kadar 100 megabit full hız akk yok. Akşam 19'dan sonra ise 3 megabit oluyormuş ama 1 Mayıs'tan sonra 24 megabite düşecek. Digiturk play'de hediye yanında ayda 50 liraya bedava.

Üstelik upload 4 megabit.

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/dijital-esnaf.php

mkyb tarafından 08/Şub/17 14:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Uydunet 25 megabit olan tarifeleri ses çıkarmadan 24 megabit yapmış. Yani akk sonrası hız 16 megabit yerine 8 megabite düşecek.

Benimde su an 24mbite kadar sirf 16dan yararlanmak icin paket yukseltecem ama adamlarda tik yok hala. Illa ki degisim ayagina guzel 1 2 paket cikarirlar.

Ben Vodafone Net Dükkan paketine geçmeyi düşünüyorum. Esnaf özel diyor ama bayideki kız biz kağıt üstünde hallederiz dedi. Sabah 07, akşam 19'a kadar 100 megabit full hız akk yok. Akşam 19'dan sonra ise 3 megabit oluyormuş ama 1 Mayıs'tan sonra 24 megabite düşecek. Digiturk play'de hediye yanında ayda 50 liraya bedava.

Guzelmia bu paket ama onceligi superonlinedan yana kullanacam cunku tahattut var. Ancak guzel bi paket cikmazsa bu kampanya icin bozulur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

100 Mbps'e kadar  buraya dikkat et'de

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hattım 110 megabite kaldırabiliyor hocam modem arayüzde yazdığına göre. 58 megabitte upload.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

acaba bunun altından da bi ibnelik çıkar mı, iyice paranoyak oldum her yapılan güzel birşeyden sonra mutlaka bokluklar çıkıyor

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hattım 110 megabite kaldırabiliyor hocam modem arayüzde yazdığına göre. 58 megabitte upload.

hocam dh forumda kullananlar vf net dijital dükkan sabah 7 akşam 7 akk girmiyor diyordu 1 mayıstan sonra gece 2 sabah 8 zaten sayılmayacaksa resmen sınırsız 100 mbit'lik tarifeyi kotalı fiyatına almış olursun ki bu baya iyiymiş 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

83 megabit max hız alabiliyormuşum adresimde. 50 liraya şahane.

Ek olarak müşteri hizmetleriyle görüştüm bireysel abonelerde direk faydalanabilir isterseniz sözleşmenin altını okuyun dedi :

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/dijital-esnaf/vodafone-dijital-Dukkan-kampanya-taahhutnamesi.pdf

mkyb tarafından 08/Şub/17 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

83 megabit max hız alabiliyormuşum adresimde. 50 liraya şahane.

taahhüt 12 ay olsa yeğenime alacaktım 2 senedir uydunet kullanıyolar çok sorunlu şebekesi.  bende 1.5 senedir vodafone net kullanıyorum eski katlayan fiber paketi 76 mbit down 4 mbit up 240 gb akk 69 lira.  şuan buna geçmek istesem kapatınca ceza çıkacak.  yoksa yeni bağlatacaklara göre süper kampanya. 

Kernel_Panic tarafından 08/Şub/17 17:39 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Kesin bişey sokacaklar. 

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

mustafa . 

o hızda internet + kurulum + tablet +bütün kurulumlar + spor paketi + digitürk play + ev telefonu . 60tl diyor .  bu işte biş olmasın . ? 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 112381 Toplam Mesaj: 664
akk