BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
Kreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Uydunet 25 megabit olan tarifeleri ses çıkarmadan 24 megabit yapmış. Yani akk sonrası hız 16 megabit yerine 8 megabite düşecek.
Benimde su an 24mbite kadar sirf 16dan yararlanmak icin paket yukseltecem ama adamlarda tik yok hala. Illa ki degisim ayagina guzel 1 2 paket cikarirlar.
Ben Vodafone Net Dükkan paketine geçmeyi düşünüyorum. Esnaf özel diyor ama bayideki kız biz kağıt üstünde hallederiz dedi. Sabah 07, akşam 19'a kadar 100 megabit full hız akk yok. Akşam 19'dan sonra ise 3 megabit oluyormuş ama 1 Mayıs'tan sonra 24 megabite düşecek. Digiturk play'de hediye yanında ayda 50 liraya bedava.
Üstelik upload 4 megabit.
http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/dijital-esnaf.php
mkyb tarafından 08/Şub/17 14:10 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıKreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Uydunet 25 megabit olan tarifeleri ses çıkarmadan 24 megabit yapmış. Yani akk sonrası hız 16 megabit yerine 8 megabite düşecek.
Benimde su an 24mbite kadar sirf 16dan yararlanmak icin paket yukseltecem ama adamlarda tik yok hala. Illa ki degisim ayagina guzel 1 2 paket cikarirlar.
Ben Vodafone Net Dükkan paketine geçmeyi düşünüyorum. Esnaf özel diyor ama bayideki kız biz kağıt üstünde hallederiz dedi. Sabah 07, akşam 19'a kadar 100 megabit full hız akk yok. Akşam 19'dan sonra ise 3 megabit oluyormuş ama 1 Mayıs'tan sonra 24 megabite düşecek. Digiturk play'de hediye yanında ayda 50 liraya bedava.
Guzelmia bu paket ama onceligi superonlinedan yana kullanacam cunku tahattut var. Ancak guzel bi paket cikmazsa bu kampanya icin bozulur.
-
mkyb bunu yazdıKreyzi bunu yazdımkyb bunu yazdı
100 Mbps'e kadar buraya dikkat et'de
-
Hattım 110 megabite kaldırabiliyor hocam modem arayüzde yazdığına göre. 58 megabitte upload.
-
acaba bunun altından da bi ibnelik çıkar mı, iyice paranoyak oldum her yapılan güzel birşeyden sonra mutlaka bokluklar çıkıyor
-
mkyb bunu yazdı
Hattım 110 megabite kaldırabiliyor hocam modem arayüzde yazdığına göre. 58 megabitte upload.
hocam dh forumda kullananlar vf net dijital dükkan sabah 7 akşam 7 akk girmiyor diyordu 1 mayıstan sonra gece 2 sabah 8 zaten sayılmayacaksa resmen sınırsız 100 mbit'lik tarifeyi kotalı fiyatına almış olursun ki bu baya iyiymiş
-
http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
83 megabit max hız alabiliyormuşum adresimde. 50 liraya şahane.
Ek olarak müşteri hizmetleriyle görüştüm bireysel abonelerde direk faydalanabilir isterseniz sözleşmenin altını okuyun dedi :
mkyb tarafından 08/Şub/17 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdı
http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
83 megabit max hız alabiliyormuşum adresimde. 50 liraya şahane.
taahhüt 12 ay olsa yeğenime alacaktım 2 senedir uydunet kullanıyolar çok sorunlu şebekesi. bende 1.5 senedir vodafone net kullanıyorum eski katlayan fiber paketi 76 mbit down 4 mbit up 240 gb akk 69 lira. şuan buna geçmek istesem kapatınca ceza çıkacak. yoksa yeni bağlatacaklara göre süper kampanya.
Kernel_Panic tarafından 08/Şub/17 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Kesin bişey sokacaklar.
-
mustafa .
o hızda internet + kurulum + tablet +bütün kurulumlar + spor paketi + digitürk play + ev telefonu . 60tl diyor . bu işte biş olmasın . ?