BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
Superonline'ın sitesine telefon numarası bıraktım yarım saat sonra geri döndüler yok fiber hız vs diye. Dedim kotalı internet satıyorsunuz neyin fiberi? Kız mavi ekran verdi iyi günler efendim dedi kapattı. :)
-
Vodafone gece 02:00-08:00 atış serbest dedi akk aştıktan sonra bile tarifedeki hızdan devam ediyor. 64 Mbit'lik paketi Akk geçince 16 Mbit'e düşüreceklermiş.
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Vodafone gece 02:00-08:00 atış serbest dedi akk aştıktan sonra bile tarifedeki hızdan devam ediyor. 64 Mbit'lik paketi Akk geçince 16 Mbit'e düşüreceklermiş.
50'den yukarısı 24'e düşüyor hocam.
-
mkyb bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
50'den yukarısı 24'e düşüyor hocam.
Bana 16 dedi ama 24'e düşer inşallah
-
BTK'nın kararı öyle. 64 megabit tarifeyi kullanıyorsan 24 megabit vermek zorundalar.

-
Kablonet müşteri hizmetlerini aradım bu GB başı 2 lira muhabbetini sordum çalışan cevap veremedi bekleyin sizi yetkiliye aktarıyorum dedi "Adam şuan için bize öyle bir bilgi gelmedi, internette yazılanlara itibar etmeyin" dedi. Olay troll gibi duruyor.
-
şehir efsanesi değil web sitelerni kontrol edin görün
-
akk'yi aştığımdan dolayı 3 mbit hizim vardi.
suan speedtest yapiyorum 15 mbit cıkıyor.
turk telekom fiber 50 mbit tarifesi kullanıyorum.
enterasan
-
mkyb bunu yazdı
Kablonet müşteri hizmetlerini aradım bu GB başı 2 lira muhabbetini sordum çalışan cevap veremedi bekleyin sizi yetkiliye aktarıyorum dedi "Adam şuan için bize öyle bir bilgi gelmedi, internette yazılanlara itibar etmeyin" dedi. Olay troll gibi duruyor.
hocam bu müşteri hizmetleri de var diyor?
https://twitter.com/kotayahayir/status/858719852353253379/photo/1
-
Teşekkür ederim hocam ne güzel sevinmiştim keyfime limon sıktın. :(