folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Superonline'ın sitesine telefon numarası bıraktım yarım saat sonra geri döndüler yok fiber hız vs diye. Dedim kotalı internet satıyorsunuz neyin fiberi? Kız mavi ekran verdi iyi günler efendim dedi kapattı. :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Vodafone gece 02:00-08:00 atış serbest dedi akk aştıktan sonra bile tarifedeki hızdan devam ediyor. 64 Mbit'lik paketi Akk geçince 16 Mbit'e düşüreceklermiş. 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

Vodafone gece 02:00-08:00 atış serbest dedi akk aştıktan sonra bile tarifedeki hızdan devam ediyor. 64 Mbit'lik paketi Akk geçince 16 Mbit'e düşüreceklermiş. 

50'den yukarısı 24'e düşüyor hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı

50'den yukarısı 24'e düşüyor hocam. 

Bana 16 dedi ama 24'e düşer inşallah 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

BTK'nın kararı öyle. 64 megabit tarifeyi kullanıyorsan 24 megabit vermek zorundalar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kablonet müşteri hizmetlerini aradım bu GB başı 2 lira muhabbetini sordum çalışan cevap veremedi bekleyin sizi yetkiliye aktarıyorum dedi "Adam şuan için bize öyle bir bilgi gelmedi, internette yazılanlara itibar etmeyin" dedi. Olay troll gibi duruyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

şehir efsanesi değil web sitelerni kontrol edin görün

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

akk'yi aştığımdan dolayı 3 mbit hizim vardi.

suan speedtest yapiyorum 15 mbit cıkıyor.

turk telekom fiber 50 mbit tarifesi kullanıyorum.

enterasan

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kablonet müşteri hizmetlerini aradım bu GB başı 2 lira muhabbetini sordum çalışan cevap veremedi bekleyin sizi yetkiliye aktarıyorum dedi "Adam şuan için bize öyle bir bilgi gelmedi, internette yazılanlara itibar etmeyin" dedi. Olay troll gibi duruyor.

hocam bu müşteri hizmetleri de var diyor?

https://twitter.com/kotayahayir/status/858719852353253379/photo/1

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hocam ne güzel sevinmiştim keyfime limon sıktın. :(

Toplam Hit: 112429 Toplam Mesaj: 664
akk