BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017
-
mkyb bunu yazdı
AKK düzenlemesi sonrası biraz abartmış olabilirim.

biraz mı? hahahahah sömürmüşsün hocam
-
WitchKing bunu yazdımkyb bunu yazdı
AKK düzenlemesi sonrası biraz abartmış olabilirim.

biraz mı? hahahahah sömürmüşsün hocam
Uploaded: 624.86 GB Downloaded: 3.89 TB
:D:D:D daha boktan mevzular var aramızda bi kaç kişi biliyor . Saniyede 25mb download yapmak mümkün biraz -

Türknetçiler hadi 100 GB kardasınız.
-
şansıma tüküreyim, 1,5 hafta beklettiler, geç aktif ettiler, şimdi faydalanamıyoruz, 22 nisanda aktifleşti
-
250 gb oyun çektim.harici harddisk bozuldu virüsmü girdi nıldu bilmiyorum.ışığı yanıyor görmüyor.
-

Bir şey deniyoruz! Özgür İletişim’i kullanan siz değerli TurkNet’liler doya doya internet kullansın, film izlesin, oyun oynasın diye 21 Nisan’dan önce TurkNet’e gelmiş kullanıcılarımızın AKN’lerini yaz boyunca 250 GB yapıyoruz. Güle güle kullanın.
Kampanya kapsamında 21 Nisan 2017’den önce gelen tüm 150 GB AKN’li Özgür İletişim abonelerimizin AKN’leri 3 ay boyunca 250 GB’a çıkaracağız. Örneğin AKN süreniz 15 Haziran 2017’de sıfırlanıyorsa, 15 Haziran- 15 Eylül 2017 arasındaki 3 AKN döneminde 250 GB AKN’den yararlanacaksınız.Helal olsun Turknet'e :D
-
tolgasen bunu yazdı

Bir şey deniyoruz! Özgür İletişim’i kullanan siz değerli TurkNet’liler doya doya internet kullansın, film izlesin, oyun oynasın diye 21 Nisan’dan önce TurkNet’e gelmiş kullanıcılarımızın AKN’lerini yaz boyunca 250 GB yapıyoruz. Güle güle kullanın.
Kampanya kapsamında 21 Nisan 2017’den önce gelen tüm 150 GB AKN’li Özgür İletişim abonelerimizin AKN’leri 3 ay boyunca 250 GB’a çıkaracağız. Örneğin AKN süreniz 15 Haziran 2017’de sıfırlanıyorsa, 15 Haziran- 15 Eylül 2017 arasındaki 3 AKN döneminde 250 GB AKN’den yararlanacaksınız.Helal olsun Turknet'e :D
hocam peki bu rekabet kurallarına aykırı değilmi ? Bu tarz kampanyalarla daha kolay müşteri çekerler. Aykırı değilse bu rekabet kuralı nedir. Ttnet'e selamlarımı iletiyorum.
-
bu ay akn epey geç bitti ne olacak merak ediyordum. 24mbit paketim var hız 8e düştü ancak down yaparken 1mb civarı indiriyor fena değil. youtube'dan yada tw'den yayın izlerken hep kısıyordum ayarları ama akn dolduktan sonra fark ettim ki hepsini full ayarlarda kullanabiliyorum şu an için 1080p video takılmadan izleniyor güzel oldu bu.
-
Ufak firma müşteri çeken kampanyalar yapabilir ancak büyük firmaların yapması yasak.
Mesala Turkcell-Avea olayı gibi. Mesala Avea'nın 5 liraya verdiği şeyi Turkcell istese 2 liraya verir bunu 1-2 sene devam ettirir piyasadaki tüm aboneyi kendine toplar. Avea iflasa gider. Sonrasında Turkcell bi zam yapar bu sefer abonenin kaçacak alternatifi kalmaz.
Rekabet kurumu bunun için var.
-
Kreyzi bunu yazdı
bu ay akn epey geç bitti ne olacak merak ediyordum. 24mbit paketim var hız 8e düştü ancak down yaparken 1mb civarı indiriyor fena değil. youtube'dan yada tw'den yayın izlerken hep kısıyordum ayarları ama akn dolduktan sonra fark ettim ki hepsini full ayarlarda kullanabiliyorum şu an için 1080p video takılmadan izleniyor güzel oldu bu.

Hangi internet hızıyla, ne kadar sürede, ne kadar dosya indirilebilir tablosu. Geç bitmesinin sebebide gece 2'den sonra kullandıkların yansımamıştır ondandır.
mkyb tarafından 30/May/17 17:34 tarihinde düzenlenmiştir