folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

BTK Kararı İle Adil Kullanım Kotası Sonrası Hız Arttırılacak - 1 Mayıs 2017

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

AKK düzenlemesi sonrası biraz abartmış olabilirim.

biraz mı? hahahahah sömürmüşsün hocam

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

AKK düzenlemesi sonrası biraz abartmış olabilirim.

biraz mı? hahahahah sömürmüşsün hocam

Uploaded: 624.86 GB  Downloaded: 3.89 TB  
    :D:D:D daha boktan mevzular   var aramızda bi kaç kişi biliyor . Saniyede  25mb download yapmak mümkün biraz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türknetçiler hadi 100 GB kardasınız.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

şansıma tüküreyim, 1,5 hafta beklettiler, geç aktif ettiler, şimdi faydalanamıyoruz, 22 nisanda aktifleşti 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

250 gb oyun çektim.harici harddisk bozuldu virüsmü girdi nıldu bilmiyorum.ışığı yanıyor görmüyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Bir şey deniyoruz! Özgür İletişim’i kullanan siz değerli TurkNet’liler doya doya internet kullansın, film izlesin, oyun oynasın diye 21 Nisan’dan önce TurkNet’e gelmiş kullanıcılarımızın AKN’lerini yaz boyunca 250 GB yapıyoruz. Güle güle kullanın.

Kampanya kapsamında 21 Nisan 2017’den önce gelen tüm 150 GB AKN’li Özgür İletişim abonelerimizin AKN’leri 3 ay boyunca 250 GB’a çıkaracağız. Örneğin AKN süreniz 15 Haziran 2017’de sıfırlanıyorsa, 15 Haziran- 15 Eylül 2017 arasındaki 3 AKN döneminde 250 GB AKN’den yararlanacaksınız.

Helal olsun Turknet'e :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı

Bir şey deniyoruz! Özgür İletişim’i kullanan siz değerli TurkNet’liler doya doya internet kullansın, film izlesin, oyun oynasın diye 21 Nisan’dan önce TurkNet’e gelmiş kullanıcılarımızın AKN’lerini yaz boyunca 250 GB yapıyoruz. Güle güle kullanın.

Kampanya kapsamında 21 Nisan 2017’den önce gelen tüm 150 GB AKN’li Özgür İletişim abonelerimizin AKN’leri 3 ay boyunca 250 GB’a çıkaracağız. Örneğin AKN süreniz 15 Haziran 2017’de sıfırlanıyorsa, 15 Haziran- 15 Eylül 2017 arasındaki 3 AKN döneminde 250 GB AKN’den yararlanacaksınız.

Helal olsun Turknet'e :D

hocam peki bu rekabet kurallarına aykırı değilmi ? Bu tarz kampanyalarla daha kolay müşteri çekerler. Aykırı değilse bu rekabet kuralı nedir. Ttnet'e selamlarımı iletiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu ay akn epey geç bitti ne olacak merak ediyordum. 24mbit paketim var hız 8e düştü ancak down yaparken 1mb civarı indiriyor fena değil. youtube'dan yada tw'den yayın izlerken hep kısıyordum ayarları ama akn dolduktan sonra fark ettim ki hepsini full ayarlarda kullanabiliyorum şu an için 1080p video takılmadan izleniyor güzel oldu bu. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ufak firma müşteri çeken kampanyalar yapabilir ancak büyük firmaların yapması yasak.

Mesala Turkcell-Avea olayı gibi. Mesala Avea'nın 5 liraya verdiği şeyi Turkcell istese 2 liraya verir bunu 1-2 sene devam ettirir piyasadaki tüm aboneyi kendine toplar. Avea iflasa gider. Sonrasında Turkcell bi zam yapar bu sefer abonenin kaçacak alternatifi kalmaz.

Rekabet kurumu bunun için var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

bu ay akn epey geç bitti ne olacak merak ediyordum. 24mbit paketim var hız 8e düştü ancak down yaparken 1mb civarı indiriyor fena değil. youtube'dan yada tw'den yayın izlerken hep kısıyordum ayarları ama akn dolduktan sonra fark ettim ki hepsini full ayarlarda kullanabiliyorum şu an için 1080p video takılmadan izleniyor güzel oldu bu. 

Hangi internet hızıyla, ne kadar sürede, ne kadar dosya indirilebilir tablosu. Geç bitmesinin sebebide gece 2'den sonra kullandıkların yansımamıştır ondandır.

mkyb tarafından 30/May/17 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 112501 Toplam Mesaj: 664
akk