folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaatçileri Tanıyalım

Cemaatçileri Tanıyalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

MsXLaBs bunu yazdı:

RABBİM Bu Düşünceyi Islah Etsin....!

Bugün Hoca Efendinin Elini Uzatıp TÜRK Bayrağını Dalgalandırdığı 130-140 Ülke Var

Ve Bunlar Pek Fazla Tanınmıyorken Ulusum, Orada Dalgalanan Bayrak,

Hoca Efendinin Götürdüğü Hoşgörü Politikası İzlemesi Sayesinde İstihdam Sağlamş Bulunuyor

Burada Neyin Davasını Yapıyosunuz Anlam Veremiyorum....!

Allah hepimize gerçek müslümanlığı yaşamayı nasip etsin

amin.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

eleman best kafir olmama rağmen katılmıyorum dediklerine, şu açıdan:

onlarca hatta yüzlerce cemaat var ve her biri farklı varyasyonlar taşıyor, statik bir temele dayalı klon vakıflar değiller yani,

dediğin gülen cemaati için geçerli sadece ki onların ne bok olduğu biliniyor. Ne bu yafta aşkı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Burda yazılanların %90ının götten uydurma bilgiler. Hayatında bir kere bile cemaat ortamını bulup gözleyemeyenlerin uydurukları..ne kadar savunmasamda bunca yıl bir zararlarını görmedim bu adamların hatta karşılıksız bir çok konuda yararlı olmuşturlar.bende tam ne bok olduklarını çözemesemde:) haklarını inkar edemem.(savunmuyorum haa-ama doğruyu söylüyorum)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

10. Bir kere cemaate bulaşılmışsa ondan kurtulmak çok zordur. Sohbetler adı altında önce iyilikten güzellikten bahsederler. Sonra ise herkesin meslek grubuna göre çıkar peşine düşerler. Rüşvet yoktur bağış vardır. Kayırma yoktur Allah rızası için yapmak vardır. Tabi bunlar onların verdikleri addır. Özellikle doktorlar ve bilgisayar mühendisleri gözdeleridir.

Altı çizili olan kısım tecrübeyle sabittir...

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

19. maddedeki isyancı kürdi said ile bediüzzaman said nursinin alakası yok.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

nası bi zihniyetin var rabbin yarattıgı o kafanın içinde ne taşıyorsun allah yardım etsin

siyah beyaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuyu açan arkadaş kusura bakma ama tam bir MAL sın.

Ulan insan önce konuyu bir araştırır da öle yazar.Kaynak göster sen bakalım ?**

Delinin biri kuyuya bir taş atar da 40 akıllı çıkaramaz..

Kulaktan duyma söylenegelen dedikodulara sende destek olmuşsun...

Ya senin gittiğin yol yalnışsa ?**

Ek olarak yaw 19. madde ilginç.Senin o Kürt said dediğin adam tüm dünyada yaşadığı dönemde 20. yy lın alimi seçilmiş.Yazdığı kitaplar da yüzlerce kez bilirkişiler tarafından toplanarak incelenmiş.Yaşamı boyunca din için savaşmış.Ayrıca kurtuluş savaşı mücadelesinde van ve bitlis bölgesinde gönüllü orduya gönüllü komutanlık yapmış, ruslarla savaşmış ve esir düşmüş, kendisine Atatürk tarafından verilen diyanet işleri başkanlığını da istememiş bir kişidir.Hayatı da sürgünle geçmiş..

Şimdi adam öldükten 50 yıl sonra senin elinde hiçbir kanıt yokken bok atıyosun.

Ayrıca feytullah gülen said nursiyi hiç görmemiştir.Nurcu demek Said nursinin fikirlerini benimseyerek islamı yaşamaya çalışan ve yaşatan olmaktır.Ayrıca her hocanın yöntemi ayrıdır.Feytullah gülen hitabet yolunu seçmiştir.Ve dinlersen seni de etkiler ki hitabet gücü oldukça iidir.

Onlarda insan.Hataları var.madem kafan çalışıyoo o halde hatalarını alma.Faydalarını al.

Herşeyi bir yana bırak ben 1995 ten buyana girmediğim, görmediğim cemaat kalmadı.Hatta yetmedi sırf meraktan, belkide biz yalnış biliyoruz diyerekten hristiyan tarikatlarına ve gizli örgütlerine, hatta 1 tane de mason locasına girmiş katılmış ve görmüş biriyim.Birinden duymadım kendim yaşadım.içine girdim.Ama senin bu ortaya attığın iddalardan hiçbirisi yok ortada...

Ha şunuda bil ki ben şuan hiçbir tarikat, örgüt vs.. biyere üye değilim.Katılmıyorum.Çok şükür müslümanım.Bazı ince meseleler haricinde birçok konuda bilgim bana yeter.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

öyle alimin ben açtırmayın ağızımı çarpıtılmış tarihle konuşup durmayın cahiller. ajanlar sizi rusya bile anladı ne mal olduğunuzu çıkardı ortaya cia ilişkileri de sınır dışı etttiler

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Görüyoruz fetonun uşaklarını. Ruslar siktir ettiler. İnşallah Tr'de de aynı şekilde siktir edilirler. Yok ahlak yok din ayağına militan yetiştiriyor fetoş ağa.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

fetoyuda, örgütünüde, ona legal yada illegal yoldan destek olanada .........  .. ......... ...............

selamlar.... 

Bana fettulah gülenin okutulmadığı bir tane ışık evi cemaati gösterin. var diyen yalan der.

8. sınıfta (5 sene önce) nerden bulduysam yeşilırmak dershanesine yazıldım(Bursa'nın anafeni). Abilere falan da gitmeye başkaladım, tabi haklarını yemem iyi beslemişlerdi ama ben açık açık söylüyorum sömürüyordum hoşuma da gitti. neyse konu o değil. Bunlar kampa götürces sizi dediler. Vay aq dedim kamp falan ne ayak ben sandım çayır çimen ormanlık biyere götürcekler . zaman geldi falan bi gittim kitap okuma kampıymış. neyse onada itiraz etmedim. Dediler kitap okuyun falan. dedim ben kitap getirmiştim yanımda dedi o olmaz. sonra onada amenna dedik, bi getirdiler önüme fettullah gülenin kitabı. dedim sikerim kitabını okumam ben başka okucam zorla okutmaya çalıştılar, okumadım tabi.

abi tuvalete gittiğinde bende evden uzadım o günden sonra ilişiğimi kestim.

yani adamlar gelip burda bana dinimi öğretseler güzel tamam, adamlar resmen örgütlerine adam yetiştiriyorlar . fettullah güleni ilah gibi gösteriyorlar. alayınızı sikiyo feto haberiniz yok. zaten onun kanalları gazeteleri ne kadar yanlı yayın yapıyor bunu bilmeyen yok.

Yeşilırmak dershanesi var (Bursa) Fomara'da sadece erkek öğrenciler var! Kızlar için ayrı bir şubesi var. Kimse kusura kalmasın ama ben bunda artniyet ararım arkadaş.

Erkeklerle kızlar yanyana eğitim yapınca çocuk mu oluyo, günah mı oluyo? bu ne amk.

düzenleme : ayrıca ilk postta arkadaşın yazdığı herşeye bire bir katılıyorum. yaşadım hepsini. fetonun cemiyeti için böyle en azından..

Toplam Hit: 17450 Toplam Mesaj: 110