Cemaatçileri Tanıyalım
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
onur35 bunu yazdı:
la noldu sanki küfürleşiyo millet :D
Önce yatır sonra s*k hesabı yavaştan o tarafa gidiyo kardeşim gerek yok ki ya..yetmedimi kaç gündür aynı konularda birbirinizi kırıyosunuz tartışıyorsunuz.
-----------------------------acaba birini kırdım mı diye düşündürdün beni :D neyse seviyorum hepinizi
-
onur35 bunu yazdı:
la noldu sanki küfürleşiyo millet :D
-----------------------------Bence güzel bir konu oldu. Küfür yok hakaret yok, insanlar düşüncelerini dile getirdi konuyla ilgili. Bazıları %90 ı yalan, bazılar çoğu doğru bazıları da tamamen doğru dedi. Konuya eklemeler geldi. Örnek konu olur bu (: En başta birisi hakaret etmişti şunu bir şikayet edeyim. (Yokmuş)
-
Birbirinizi kırmayın tartışmayın kavga etmeyin doğru düzgün konuşun canımı yiyin la :D
onur35 yok hocam senlik bişe yok sen ne demek istediğimi anladın zaten :D
opensource2009 öyleyse sorun yok devam :D
Canım sıkılıyor görünce yaw gerek yok diye düşünüyorum polemik vs vs -
fivestar bunu yazdı:
Önce kuran sonra risale i nur daha sonra fethullah gülen :) sürekli ağlayan bir adam . Son olarak F.GÜLEN der ki ; "Muhammed Allahın resulüdür." hükmüne gerek yok .
http://www.facebook.com/video/video.php?v=119551864726402
-----------------------------Yok hocam, şimdi yiğidi öldürelim hakkını verelim, öyle dememiş orada yani videoyu manipüle ederek hazırlamışlar. Şöyle ki herkes kelime-i tevhidi esas alarak(burada müslüman olanlar ve olmayanlar da dahil olmak üzere) çevresine bakışını tekrar gözden geçirmeli(buraya kadar hiç birşey yok, farkındalığı yaşa, farkında ol demek istiyor).
Hatta kelime-i tevhidin ikinci bölümüne Hz. Muhammed Allah'ın resulüdür kısmını söylemeyenler(yani Allah'a inanlar, en büyük onun olduğuna inananlar fakat müslüman olmayanlar) kimselere merhamet ile bakılmalıdır diyor ki; bu adama ılımlı yaklaş belki döner olayın en büyük noktasını yaklamış Allah'a inanmış iman yakalayacak belki. Eğer ki sen müslüman isen, sana birisi söylese ben dine inanmıyorum fakat Allah'a inanıyorum diye kafanda hiç mi bu adam belki dini bulur diye şimşekler çakmaz?
-
Allah'la Kul arasına kimse giremez. Cemaatçiler sömürüyor sizleri, farkında değilsiniz...
Bende gitmiştim 5 yıl önce, Allah - Kur'an demiyorlar, fettullah gülen diyorlar..
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu siteye gelmeden önce cemaat ve akp karşıtıydım. Buraya geldikten sonra onlara atılan iftiraları gördükçe sempati oluşmaya başladı. Eleştirecekseniz belgelerle eleştirin. Yazılanların eksiksiz hepsi uydurma. Mesela deyin ki "fethullah gülenin şu kitabının şu sayfasında ' "Hz. Muhammed onun kulu ve elçisidir" bölümüne gerek yoktur.' diye birşey yazıyor" diye bir belge koyun ki sizlere karşı da sempatimiz oluşsun.
pardon da ne belgesi arıyorsun oradan kalan adamların sözlerinden baska ? tutturmussun bi belge belge belge.
sanki her bok belgelerde yazıyor bırak Allah askına.
"yazılanların eksiksiz hepsi uydurma" yazmıssın, ee sen de bana bi "belge" göster o zaman cok kesin konusuyorsun ?
sen bu cümleyi yazdın, konuyu acan adamdan farkın kaldımı sana göre ?
ben de biliyorum cemaatin ne oldugunu, yazılanların bi kısmını okudum ve okudugum kadarıyla %80'i gercek.
bizzat cevremdeki insanlar dershaneden dolayı senelerce yanlarında kaldı. kimisi lanet etti bu duruma ve ılımlı gittigi din yolunda sapıtmaya basladı bu adamların yüzünden. gelmissin bana cemaat sempatizanı oldum diyorsun, aferin sana o zaman sen o yolda devam et, cocuklarını da ilerde onların yanında yetistirirsin.
1. sahısların anlattıklarını duyuyoruz, kendimiz de görüyoruz bazı seyleri, gelip hala bana kanıt sunun demenin bi anlamı yok. he cemaatte calısan her insan yobazdır demiyorum ben, tanıdıgımız insanlar da var biz kimseyi ateist, sakirt vs. ayırt etmeyiz, bizim aile yapısına ters böyle seyler ancak, gelip bana burda bu adamların genel olarak yaptıgı seyleri "yok asla yapmazlar" diye empoze etmeye kalkarsan ben sana kıcımla gülerim.
dünki akp konusunda da herkes atladı bu resim yalan, belge sunun, kanıt gösterin dediniz. sagolsun müridlerden birisi üsenmeden hepsini teker teker koydu, n'oldu ? bu da aynı hesap iste. size illa belge gösterilecek, kendi akrabanız gelip anlatsa aynı seyleri "yok yok yanlısın var" diyecek kadar kör duruma gelmissiniz, yazık.
kabak gibi ortada adamların ne yaptıgı, kimlere baglı oldugu ve neyi amacladıgı, halen inat edip bu sahıslara biyad edecekseniz, bu ülke harbiden de korkulacak düzeye gelmis demektir.
ben baska bir sey demiyorum, noktasına kadar yazılanların hepsi dogrudur da demiyorum, sadece senin gibi "hepsi yalan" diyen tiplere sinirleniyorum.
-
Gülen davası iddianamesi/IX-Maltepe Askeri Lisesine Sızma Çalışmaları
VikiKaynak sitesinden←VIII-Orta Asya Türk Cumhuriyetlerindeki Okullar Gülen davası iddianamesi X-Gazeteciler Vakfının Düzenlemiş Olduğu Toplantı→ Yapılan istihbari çalışmalar sonucu Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerini zaman zaman üzerlerindeki üniformalarını çıkararak, sivil kıyafetler ile bazı evlere gidip irticai faaliyetlerde bulunduklarının tespit edilmesi üzerine 13.03.1999 günü Zeytinlik 1133 ncü sokak Sakaryalı Apartmanı Daire:4 adresine gelinmiş ve Murat YANIK, Mustafa SOYSAL ile isimli Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerinin evde olduğu görülmüştür. Evde yapılan aramada:
Yaralıyım 1 isimli kaset, Fethullah GÜLEN’e ait 2 adet kaset, Sevgili Peygamberin 4 isimli video kaseti, 17 adet içeriği belli olmayan teyp kasetleri, Fethullah GÜLEN’in yazdığı kitaplar, Adil SÖNMEZ’in yazdığı “Fethullah GÜLEN Gerçeği” isimli kitap, Said-i Nursi'nin Lema’lar, Mektubat, Kastamonu Laikası, Tarihçeyi Hayat isimli kitaplar ele geçmiştir.
Yine aynı nedenlerle Gürçeşme Caddesi No: 105, Daire: 2 adresinde Niyazi COŞKUN, Salih ÇAVDAR isimli Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri ile Mııharrem ÖZDEMİR isimli Uludağ Üniversitesi öğrencisi ve Rahim EMSEN isimli sivil, evde yakalanmışlardır.
Bu evde yapılan aramada:
Fethullah GÜLEN’in Vaazlarının bulunduğu "Minberden Yükselen Ses" isimli kasetler, Fethullah GÜLEN’in yazdığı Çağ ve Nesil, Yitirilen Cennete Doğru isimli kitaplar, Said-i Nursi’nin yazdığı Lema’lar, Mesnevi-i Nuriye isimli kitaplar ele geçmiştir.
Maltepe Askeri Lisesi öğrencisi Mustafa SOYSAL ifadesinde şunları söylemiştir.
Askeri Liseye girmemi o zaman kim olduğunu bilmediğim Ömer isimli bir ağabeyim tavsiye etti, bu şahıs derslerinde başarılı olan öğrenciler ile konuşuyordu, okulda bulunan Tuğrul ve Serkan isimli öğrencilere Ömer isimli bu şahıs ders veriyordu ve yemek yediriyordu. Bu şahsın evine gidiyorduk, bu evde bizlere çok iyi muamele ediliyor ve yemek veriliyordu. Bu eve tekrar tekrar gittik, bu eve giden öğrenci sayısı 6 kişi idi, daha sonra bu öğrencilerden İhsan isimli öğrenci başka bir şeyhe takıldı. Bedeni durumu iyi olmayan Said isimli öğrenci ile Ömer ilişkisini kesti. Sınavlara giren Veysel isimli öğrencinin apandisiti patladı. Yemen isimli öğrenci Kuleli Askeri Lisesi imtihanlarını kazandı. Ben Murat YANIK ile birlikte Maltepe Askeri Lisesi’ni kazandım. Okula başlamadan evvel bize dini konulardan ve Orta Asya’da açılan okullardan bahsettiler. Maltepe Askeri Lisesi’ne girdikten sonra bize "Sahabi mertebesine ulaştığımızı, kurallara uymadığımız taktirde Allah tarafından cezalandırılacağımızı" söylediler. Maltepe Askeri Lisesi imtihanlarına girmeden evvel, imtihanlar için Sultanbeyli’de yeni açılmış bulunan isimsiz bir dershaneye gittik, ayrıca devam etmekte olduğumuz evde de bizlere ders verildi, bu arada Fethullah GÜLEN ile ilgili video kasetleri izlettirildi ve teyp kasetleri dinlettirildi. Maltepe Askeri Lisesi imtihanları için bizlere form doldurttular. Ömer isimli şahıs bizleri Sultanbeyli’de bulunan belediye arazisinde koşturuyordu, ayrıca daha önceki yıllarda Maltepe Askeri Lisesi imtihanlarında sorulan soruları ezberlettiler, mülakatta neler yapacağımızı anlattılar. Bilahare Murat YANIK ile birlikte Maltepe Askeri Lisesi’nin imtihanlarını kazanıp İzmir’e geldik.
İzmir’e gelmeden evvel Ömer bizlere birer saat hediye etti. İzmir’de hazırlık sınıfı boyunca 15 günde bir Ömer İzmir’e geldi. Bir evde buluştuk. Bu buluşmalar periyodik olarak yarıyıl sonuna kadar devam etti. Birinci sınıfı geçtikten sonra yaz tatilinde Ömer bizi İstanbul Bağlarbaşı’nda bir eve götürdü. Orada Alpay ve Hasan KEMI£RTAŞ ile tanıştırdı. Alpay’ın verdiği randevu ile daha sonra İzmir Amerikan Kız Lisesi önünde buluşma yaptık. Abdullah isimli öğrenci de bu buluşmaya geldi. Alpay bizi Zeytinlik Mahallesi 1133 ncü sokak, Sakaryalılar Apartmanı Daire: 4 adresinde bulunan eve getirdi, bu eve gelmeden evvel Alpay’ın talimatı ile bir sokak geride bulunan züccaciye dükkanında elbiselerimizi değiştirip sivil giyindik. Buluşma yaptığımız evde bize yemek verildi. İhtiyacımız olup olmadığı soruldu. 15 günde bir bu evde buluştuk... Bu eve gelmeden evvel elbise değiştirmek içinde züccaciye dükkanını 6-7 defa kullandık. Daha sonra deşifre olmamak için züccaciye dükkanını bırakıp Alpay’ın tarifi ile sırası ile Alsancak Bölgesinde bulunan Baran Lokantasını, daha sonra Yenişehir Gaziler Caddesi üzerinde bulunan Baran Lokantasını ve nihayet Zeytinlik Mahallesi 1140 ncı sokakta bulunan Engin Ticaret’i kullandık ve buralarda resmi elbisemizi bırakarak sivil giyindik.
Ben bu faaliyetlere okula girerken bana yapılan yardımlar ve yakınlık dolayısıyla katıldım. Daha sonra bu faaliyetlerden çekilmek istedim. Ancak beni ve arkadaşlarımı çeşitli şekillerde tehdit ederek çekilmemizi önlediler ayrıca bu faaliyetleri başkalarına anlatmamızı engellediler. Bundan başka üçüncü sınıfta babamı kaybettim ve maddi sıkıntıya düştüm, bu şahıslar bana maddi imkanlar sağladılar bu nedenle bu şahıslara bağlandım.
Bu cemaat mensupları hiç çekinmeden Atatürk’ü kötülediler. Kızların şeytan olduklarını, onlardan uzak durmamız gerektiğini söylediler.
Bu evlerde yakalanan Murat YANIK, Hasan KEMERTAŞ, Yemen AÇIKGÖZ, Nidayi COŞKUN, Salih ÇAVDAR’ın ifadeleri de Mustafa SOYSAL’ın ifadelerini doğrulamıştır.
1999 yılı Mart ayında ortaya çıkan bu olay Fethullah GÜLEN grubunun Askeri okullara sızma faaliyetlerinin en çarpıcı örneklerinden biridir. Askeri lise öğrencilerini ışık evlerine çekerek beyinlerini yıkayabilmek için illegal bir şekilde disiplinli bir çalışma yapmışlardır. Bu bir örgüt çalışmasıdır. Bu öğrencilere maddi imkanlar da sağlayarak kendilerine bağlamışlardır.
-
Gay pkk lılardan sonra Gay cemaatçiler :D terliklere çok güldüm :)
http://m.friendfeed-media.com/8da727d16ff223b7211842a30025b126e7ea5822
-
saçma sapan gereksiz bişey
-
Mukan bunu yazdı:
1. Hemen her cemaatçi ailenin çocuğu yüzlerce safsata ve rivayet arasında neyin gerçek din olduğunu bilmeden yetişir. Bazıları ergenliğe ulaşmadan intihar eder yahut delirir.
2. Çoğu küçük yaşta kuran kursuna verilmiş; hoca efendiden bir temiz sopa yemişlerdir.
3. Çoğu Fem, Işık dershanelerine gider. Geceleri kontrol edilirler. Farklı düşünen ve davranan varsa bunlar hemen ifşa edilir.
4. Ergen cemaatçi ayıplanma korkusuyla hormonel doğallığını sonuna kadar bastırır. O kadar çok bastırır ki yanlarından geçen kadının parfüm kokusu onların şuhu içinde titremesine neden olur. Akşam banyosuna böylece malzeme bulurlar. O kadar canları çeker ki artık başı açık hatunların tümü onlar için hayallerini kurdukları oluverir. Ayıpladıkları aslında kendi hayalleridir.
5. Cemaatçiler tüm sınavlarda bir adım öndedirler. Çünkü sorular kendilerine rüyalarında görünür. Cevaplar ise takdir-i ilahidir.
6. Cemaatçi kızlar inanılmaz baskı altındadırlar. Cemaat yurtları onlar için bir nebze nefes alma yeridir. Hasbel kader bu yurtlara başı açık, hızmalı, hafif makyajlı veya güzel bir kız düşerse o kıza karşı hepsi birlik olur. Artık o kız recm edilesi bir yaratıktır.
7. Cemaatçi kızlar, erkekleri açık kızlardan çok daha fazla pay ederler. Herkesin bir erkek mıntıkası vardır. O mıntıkaya başkası sokulmaz. İradeler ise kuş kadardır.
8. Cemaatler kendi adamlarını yetiştirirler. Örneğin bir derhanede öğretmen çalıştıracaklarsa bu kesinlikle kendi adamlarından olur. Bu öğretmenin ev kirasını kendileri karşılayıp 600-700 lira maaşla çalıştırırlar. Her daim bir gebelik yaratırlar. Aynı şekilde kendi cemaatlerindeki bekar kişileri böyle evlendirirler.
9. Cemaatçilerin çoğu dini kendine göre yorumlar. Bazıları işlerine geldiğinde gecelik nikahla zina yaparlar.
10. Bir kere cemaate bulaşılmışsa ondan kurtulmak çok zordur. Sohbetler adı altında önce iyilikten güzellikten bahsederler. Sonra ise herkesin meslek grubuna göre çıkar peşine düşerler. Rüşvet yoktur bağış vardır. Kayırma yoktur Allah rızası için yapmak vardır. Tabi bunlar onların verdikleri addır. Özellikle doktorlar ve bilgisayar mühendisleri gözdeleridir.
11. Cemaatçi esnaf, Filistin'e, Papua Yeni Gine'ye, Bangladeş'e her ay haraç öder. Adı bağıştır. Ödemeyenler ya cemaatin nimetlerinden men edilip ayıplanırlar ya da tehdit edilirler.
12. Sokakta çarşafla, türbanla gördüğünüz cemaatçiler evde bikini ve tangayla dolaşırlar. Kotlu bir kadın evde eşorfman giyerken onlar se*shopların en mahrem latexleriyle evi süslerler.
13. Bazı cemaatler sapkındır.Zenginler arasında yer tutup aklınıza gelmeyecek şeyler yaparlar.
14. Cemaat üyesi namuslu, diğerleri namussuzdur, zındıktır.
15. Çoğu erkek cemaatçi ergenken kösedir. Bunun nedeni gördükleri baskıyla testesteron hormonlarının içlerine kaçmasıdır.
16. Cemaatçiler büyüyünce badem bıyıklı olurlar. Bunun üç nedeni vardır. İlki zevcelerinin öpüşürken rahatsız olması, ikincisi ergenken köse olmaları, üçüncüsü ise tüm bunların yıllar içinde yer etmiş olmasıdır.
17. Cemaatçilerin çoğu ezberci ve sayısalcıdır. Çünkü küçüklükten beri arapça ezberleyerek büyümüşlerdir. Olayları yorumlama ve geniş pencereden bakabilme yetenekleri yoktur.
18. Kamboçya'da bile Kamboçyalı bir cemaatçiye rastlayabilirsiniz. Çünkü orada bile Fethullah Gülen okulları vardır.
19. Süleymancılar, Nurcular, Fethullahçılar en kalabalık gruplardır. Fethullahçılarla Nurcuların göbeği bir kesilmiştir. Kankadırlar. Ancak hepsinin İngiliz ajanı (Türk Lawrance) Kürt Saidi Nursi'ye eyvallahı vardır.
20. Cemaatçiler kumaş pantolon giyerler. Son yıllarda kot giyme izni çıkmasına rağmen pek tasvip edilmez. Kotu daha çok kamuflaj amaçlı giydiklerini düşünüyorum.
21. Cemaatçinin en büyük düşmanı Atatürk'tür.
22. Cemaatçi Amerika'ya ve İsrail'e her fırsatta lanet okur. Ama büyükleri onlarla masaya oturup zemzem içerler.
23. Gömlek düğmeleri yazın bile kapalıdır. Çünkü erkeğin döşündeki kıl tahrik unsurudur. Bu nedenle yazın buram buram terlerler ve kötü kokarlar.
24. Gül suyu cemaatçinin en birinci parfümüdür.
25. Altın yüzük takmazlar. Alyansları dahi gümüş veya eşdeğer bir madendir. Altın haramdır.
26. İşlerine gelmeyen her fikir, olay, kurum siyonistlerin, misyonerlerin işidir. Çoğu siyonizmin ne olduğunu dahi bilmeden hariçten gazel okur.
27. Coca cola haramdır. Cemaatçi cola içmez sarısından içer. Böcek eziğinden, israil/amerika mamulünü tüketmezler. Tüketseler de çaktırmazlar.
28. Cemaatçilerin çoğu beyaz tenlidir. Denize pek girmez, güneşe pek çıkmazlar.
29. Cemaatçiler misyoner, zındık diye suçladıkları Anglo-Sakson kilisesinin yayınlarını Evrim Teorisi'ne karşı kullanırlar. Yani bilimsel bir arkaplanları kesinlikle yoktur. Uydurduklarıyla cemaatçi olmayanları bile kolayca avlarlar. Türkiye harun yahya (adnan oktar) belgeselleriyle büyüdü.
30. Cemaatçiler rütbelilerden, yüksek görevdekilerden çok korkarlar. Bu korkuyla birlikte kuyu kazma, bertaraf etme planları da yaparlar. Ayak kaydırmakta üstlerine yoktur.
31. 2011'de Türkiye artık bir cemaat ülkesine dönüşmüştür.
Eksikleri vardır. Bugüne kadar gördüklerimle, duyduklarımla maddeledim.
Ek-1: Çoğu İhlas ürünlerinin hayranıdır. İhlas halı yıkama makinesi, su arıtma cihazı, elektrikli şofben hemen hepsinin evinde bulunur.
-----------------------------coguna katılıorum
ama coca cola 1997 de ıcılıordu 1994 de saglam abıler tarafndan yasaklanmısdı
neyse 1997 de hızmetn! yenı abılerı ıcılmesınde!! sakınca gormemısdı..
abı egıtıme ıhtıyacım war demısdım bır keresınde ve bana dedılerkı senın paran yok dedıler
ve sadece yurtu gormeye gelmıs oylesıne bakınmaya gelmıs bırısı hıc ısı olmyacak bırısını ıse sırf babasınn bom bok gıbı parası var dıye aldılar amk
saf durust bır cok ınsanın hakkını yedıler ama sunu olmadım ben bır yerelere geldıysem kı onların hıc parmagı olmadıysa eger
baskları ( sızlerde ) onlrsız gelebılırsınız!!!