Cemaatçileri Tanıyalım
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Cemaatçi değilim ama,
Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...
-----------------------------Helal kardeşim sana.
Bana Atatürkçüyüm demeyi zehir edenleri sıralayın bir de.
Atatürk'ü babamdan bile çok severken, nasıl Atatürkçüyüm diyemediğimin sebeplerini sırala bir de
-
Cemaatçi değilim ama,
-----------------------------hocam yaşın benden baya fazla onun için konuşmada uslubuma dikkat ederek konuşuyorum.konunun Atatürkle hiç alakası yokken nerden çıktı şimdi bu konu.yaranın sebebi nedir?
-
Eleştiren arkadaşlar: Bunların hepsi görüp birebir yaşadığım, kimi ise çoğu yakın kişiden duyduğum şeyler. Ciğerlerini bilirim. Siz böyle değilseniz niye alınıyorsunuz? Orada Allah yok din yalan buna inanın mı dedik?
Yoktur diyenler ya cemaat olayını bilmiyordur ya da cemaatçidir işine gelmiyordur. Burada yazdıklarım aklıma ilk gelen şeyler. İsterseniz ikinci bölümünü yazarım :) Bu bir tahrik yazısı değil olanların analizidir. Gençlerin, çocukların bu kirli ağa düşmemesi için yazılıp, zevkle okunabilmesi için de yer yer mizah katılmıştır. Çoluğu çocuğu sabi sübyanı genci alıp hayatlarını zindan ettiklerini, onları kullandıklarını en az benim kadar biliyorsunuzdur.
1 kişi şu şöyle değildir diyebildi. Latex konusu. Peki cemaatçiler latex giyiyor olmasınlar. Kırbaç da kullanmasınlar. Hatta naylon çorap bile giymiyor olsunlar. Nasıl bir ütopyanız varsa artık :) Ben o cemaatçilerde ne latexler ne p*rnolar gördüm ki hiçbirinizin ne arşivi ne sandığı alır. Kara çarşaflı sevgilim de oldu meraklanmayın.
Eşek yazmayı beceremeyen arkadaş: Katlim de vacip midir? Kardeşin türbanlı diye kendini 7. umrede mi sandın? Bize ne kardeşinden? Aklınca milleti galeyana getireceksin :)
Beddua hatmi indiren arkadaş: Yasin'e de beklerim.
-
1. Hemen her cemaatçi ailenin çocuğu yüzlerce safsata ve rivayet arasında neyin gerçek din olduğunu bilmeden yetişir. Bazıları ergenliğe ulaşmadan intihar eder yahut delirir.
1.biraz haklılık payı var.
2. Çoğu küçük yaşta kuran kursuna verilmiş; hoca efendiden bir temiz sopa yemişlerdir.2.saçmalık.
3. Çoğu Fem, Işık dershanelerine gider. Geceleri kontrol edilirler. Farklı düşünen ve davranan varsa bunlar hemen ifşa edilir.3.doğru
4. Ergen cemaatçi ayıplanma korkusuyla hormonel doğallığını sonuna kadar bastırır. O kadar çok bastırır ki yanlarından geçen kadının parfüm kokusu onların şuhu içinde titremesine neden olur. Akşam banyosuna böylece malzeme bulurlar. O kadar canları çeker ki artık başı açık hatunların tümü onlar için hayallerini kurdukları oluverir. Ayıpladıkları aslında kendi hayalleridir.4.bölgeden bölgeye değişiklik gösterir.
5. Cemaatçiler tüm sınavlarda bir adım öndedirler. Çünkü sorular kendilerine rüyalarında görünür. Cevaplar ise takdir-i ilahidir.5.polislik sınavı hariç doğru olmadığını düşünüyorum.
6. Cemaatçi kızlar inanılmaz baskı altındadırlar. Cemaat yurtları onlar için bir nebze nefes alma yeridir. Hasbel kader bu yurtlara başı açık, hızmalı, hafif makyajlı veya güzel bir kız düşerse o kıza karşı hepsi birlik olur. Artık o kız recm edilesi bir yaratıktır.6.bölgeden bölgeye değişiklik gösterir.
7. Cemaatçi kızlar, erkekleri açık kızlardan çok daha fazla pay ederler. Herkesin bir erkek mıntıkası vardır. O mıntıkaya başkası sokulmaz. İradeler ise kuş kadardır.7.bilgim yok.
8. Cemaatler kendi adamlarını yetiştirirler. Örneğin bir derhanede öğretmen çalıştıracaklarsa bu kesinlikle kendi adamlarından olur. Bu öğretmenin ev kirasını kendileri karşılayıp 600-700 lira maaşla çalıştırırlar. Her daim bir gebelik yaratırlar. Aynı şekilde kendi cemaatlerindeki bekar kişileri böyle evlendirirler.8.normal, cemaatçi kurum devrimci hocayı çalıştırıp, tartışma ortamı mı yaratsın.
9. Cemaatçilerin çoğu dini kendine göre yorumlar. Bazıları işlerine geldiğinde gecelik nikahla zina yaparlar.9.din yorumlama olayı doğru (her din hakkında araştırma yapmışımdır ama bunlar işkembeden uyduruyorlar) ama zina olayı yalan gibi geldi bana.
10. Bir kere cemaate bulaşılmışsa ondan kurtulmak çok zordur. Sohbetler adı altında önce iyilikten güzellikten bahsederler. Sonra ise herkesin meslek grubuna göre çıkar peşine düşerler. Rüşvet yoktur bağış vardır. Kayırma yoktur Allah rızası için yapmak vardır. Tabi bunlar onların verdikleri addır. Özellikle doktorlar ve bilgisayar mühendisleri gözdeleridir.10.üniversitede cemaat yurdunda kaldım 2.ay bittiğinde ziktir ettiler.
11. Cemaatçi esnaf, Filistin'e, Papua Yeni Gine'ye, Bangladeş'e her ay haraç öder. Adı bağıştır. Ödemeyenler ya cemaatin nimetlerinden men edilip ayıplanırlar ya da tehdit edilirler.11.cemaat evlerinde kalan arkadaşlardan edindiğim bilgilere göre bu bilgi doğru değil. yada kimse ödeme yapmamak gibi bir eyleme girmemiş korkudan.
12. Sokakta çarşafla, türbanla gördüğünüz cemaatçiler evde bikini ve tangayla dolaşırlar. Kotlu bir kadın evde eşorfman giyerken onlar se*shopların en mahrem latexleriyle evi süslerler.12.amq bilmediğin şeyler hakkında atıp tutmak keyifliymiş sanırım :D
13. Bazı cemaatler sapkındır.Zenginler arasında yer tutup aklınıza gelmeyecek şeyler yaparlar.13.bilgim yok.
14. Cemaat üyesi namuslu, diğerleri namussuzdur, zındıktır.14.bilgim yok.
15. Çoğu erkek cemaatçi ergenken kösedir. Bunun nedeni gördükleri baskıyla testesteron hormonlarının içlerine kaçmasıdır.15.amq konuyu geyik bölümüne taşısaydın.
16. Cemaatçiler büyüyünce badem bıyıklı olurlar. Bunun üç nedeni vardır. İlki zevcelerinin öpüşürken rahatsız olması, ikincisi ergenken köse olmaları, üçüncüsü ise tüm bunların yıllar içinde yer etmiş olmasıdır.16.badem bıyık değil incecik bi bıyık bırakırlar.
17. Cemaatçilerin çoğu ezberci ve sayısalcıdır. Çünkü küçüklükten beri arapça ezberleyerek büyümüşlerdir. Olayları yorumlama ve geniş pencereden bakabilme yetenekleri yoktur.17.genellikle böyledir, ama sebebi saçmalık.
18. Kamboçya'da bile Kamboçyalı bir cemaatçiye rastlayabilirsiniz. Çünkü orada bile Fethullah Gülen okulları vardır.18.evvet.
19. Süleymancılar, Nurcular, Fethullahçılar en kalabalık gruplardır. Fethullahçılarla Nurcuların göbeği bir kesilmiştir. Kankadırlar. Ancak hepsinin İngiliz ajanı (Türk Lawrance) Kürt Saidi Nursi'ye eyvallahı vardır.19.3 grupta birbirinden bağımsız hareket eder, kankalık durumu var mı bilmiyorum (üniversiteden önce iki grupta aynı diye biliyordum ama değilmiş).
20. Cemaatçiler kumaş pantolon giyerler. Son yıllarda kot giyme izni çıkmasına rağmen pek tasvip edilmez. Kotu daha çok kamuflaj amaçlı giydiklerini düşünüyorum.20.kot izni ne zaman çıkmış yav :D.
21. Cemaatçinin en büyük düşmanı Atatürk'tür.21.evvet.
22. Cemaatçi Amerika'ya ve İsrail'e her fırsatta lanet okur. Ama büyükleri onlarla masaya oturup zemzem içerler.22.evvet.
23. Gömlek düğmeleri yazın bile kapalıdır. Çünkü erkeğin döşündeki kıl tahrik unsurudur. Bu nedenle yazın buram buram terlerler ve kötü kokarlar.23.bir cemaatçi ile herhangi bir yaz ayında görüşmüşlüğüm yoktur, kısaca bilgim yok.
24. Gül suyu cemaatçinin en birinci parfümüdür.24.evvet.
25. Altın yüzük takmazlar. Alyansları dahi gümüş veya eşdeğer bir madendir. Altın haramdır.25.evvet.
26. İşlerine gelmeyen her fikir, olay, kurum siyonistlerin, misyonerlerin işidir. Çoğu siyonizmin ne olduğunu dahi bilmeden hariçten gazel okur.26.evvet.
27. Coca cola haramdır. Cemaatçi cola içmez sarısından içer. Böcek eziğinden, israil/amerika mamulünü tüketmezler. Tüketseler de çaktırmazlar.27.evvet.
28. Cemaatçilerin çoğu beyaz tenlidir. Denize pek girmez, güneşe pek çıkmazlar.28.bölgeden bölgeye değişiklik gösterir.
29. Cemaatçiler misyoner, zındık diye suçladıkları Anglo-Sakson kilisesinin yayınlarını Evrim Teorisi'ne karşı kullanırlar. Yani bilimsel bir arkaplanları kesinlikle yoktur. Uydurduklarıyla cemaatçi olmayanları bile kolayca avlarlar. Türkiye harun yahya (adnan oktar) belgeselleriyle büyüdü.29.bilgim yok.
30. Cemaatçiler rütbelilerden, yüksek görevdekilerden çok korkarlar. Bu korkuyla birlikte kuyu kazma, bertaraf etme planları da yaparlar. Ayak kaydırmakta üstlerine yoktur.30.bilgim yok.
31. 2011'de Türkiye artık bir cemaat ülkesine dönüşmüştür.31.sanmıyorum.
ihlas ürünü kullanmadım hiç ama cemaat ile bağlantısı olmayan çevrelerden edindiğim bilgilere göre servis konusunda çok iyilermiş.
-
Mukan bunu yazdı:
1. Hemen her cemaatçi ailenin çocuğu yüzlerce safsata ve rivayet arasında neyin gerçek din olduğunu bilmeden yetişir. Bazıları ergenliğe ulaşmadan intihar eder yahut delirir.
2. Çoğu küçük yaşta kuran kursuna verilmiş; hoca efendiden bir temiz sopa yemişlerdir.
3. Çoğu Fem, Işık dershanelerine gider. Geceleri kontrol edilirler. Farklı düşünen ve davranan varsa bunlar hemen ifşa edilir.
4. Ergen cemaatçi ayıplanma korkusuyla hormonel doğallığını sonuna kadar bastırır. O kadar çok bastırır ki yanlarından geçen kadının parfüm kokusu onların şuhu içinde titremesine neden olur. Akşam banyosuna böylece malzeme bulurlar. O kadar canları çeker ki artık başı açık hatunların tümü onlar için hayallerini kurdukları oluverir. Ayıpladıkları aslında kendi hayalleridir.
5. Cemaatçiler tüm sınavlarda bir adım öndedirler. Çünkü sorular kendilerine rüyalarında görünür. Cevaplar ise takdir-i ilahidir.
6. Cemaatçi kızlar inanılmaz baskı altındadırlar. Cemaat yurtları onlar için bir nebze nefes alma yeridir. Hasbel kader bu yurtlara başı açık, hızmalı, hafif makyajlı veya güzel bir kız düşerse o kıza karşı hepsi birlik olur. Artık o kız recm edilesi bir yaratıktır.
7. Cemaatçi kızlar, erkekleri açık kızlardan çok daha fazla pay ederler. Herkesin bir erkek mıntıkası vardır. O mıntıkaya başkası sokulmaz. İradeler ise kuş kadardır.
8. Cemaatler kendi adamlarını yetiştirirler. Örneğin bir derhanede öğretmen çalıştıracaklarsa bu kesinlikle kendi adamlarından olur. Bu öğretmenin ev kirasını kendileri karşılayıp 600-700 lira maaşla çalıştırırlar. Her daim bir gebelik yaratırlar. Aynı şekilde kendi cemaatlerindeki bekar kişileri böyle evlendirirler.
9. Cemaatçilerin çoğu dini kendine göre yorumlar. Bazıları işlerine geldiğinde gecelik nikahla zina yaparlar.
10. Bir kere cemaate bulaşılmışsa ondan kurtulmak çok zordur. Sohbetler adı altında önce iyilikten güzellikten bahsederler. Sonra ise herkesin meslek grubuna göre çıkar peşine düşerler. Rüşvet yoktur bağış vardır. Kayırma yoktur Allah rızası için yapmak vardır. Tabi bunlar onların verdikleri addır. Özellikle doktorlar ve bilgisayar mühendisleri gözdeleridir.
11. Cemaatçi esnaf, Filistin'e, Papua Yeni Gine'ye, Bangladeş'e her ay haraç öder. Adı bağıştır. Ödemeyenler ya cemaatin nimetlerinden men edilip ayıplanırlar ya da tehdit edilirler.
12. Sokakta çarşafla, türbanla gördüğünüz cemaatçiler evde bikini ve tangayla dolaşırlar. Kotlu bir kadın evde eşorfman giyerken onlar se*shopların en mahrem latexleriyle evi süslerler.
13. Bazı cemaatler sapkındır.Zenginler arasında yer tutup aklınıza gelmeyecek şeyler yaparlar.
14. Cemaat üyesi namuslu, diğerleri namussuzdur, zındıktır.
15. Çoğu erkek cemaatçi ergenken kösedir. Bunun nedeni gördükleri baskıyla testesteron hormonlarının içlerine kaçmasıdır.
16. Cemaatçiler büyüyünce badem bıyıklı olurlar. Bunun üç nedeni vardır. İlki zevcelerinin öpüşürken rahatsız olması, ikincisi ergenken köse olmaları, üçüncüsü ise tüm bunların yıllar içinde yer etmiş olmasıdır.
17. Cemaatçilerin çoğu ezberci ve sayısalcıdır. Çünkü küçüklükten beri arapça ezberleyerek büyümüşlerdir. Olayları yorumlama ve geniş pencereden bakabilme yetenekleri yoktur.
18. Kamboçya'da bile Kamboçyalı bir cemaatçiye rastlayabilirsiniz. Çünkü orada bile Fethullah Gülen okulları vardır.
19. Süleymancılar, Nurcular, Fethullahçılar en kalabalık gruplardır. Fethullahçılarla Nurcuların göbeği bir kesilmiştir. Kankadırlar. Ancak hepsinin İngiliz ajanı (Türk Lawrance) Kürt Saidi Nursi'ye eyvallahı vardır.
20. Cemaatçiler kumaş pantolon giyerler. Son yıllarda kot giyme izni çıkmasına rağmen pek tasvip edilmez. Kotu daha çok kamuflaj amaçlı giydiklerini düşünüyorum.
21. Cemaatçinin en büyük düşmanı Atatürk'tür.
22. Cemaatçi Amerika'ya ve İsrail'e her fırsatta lanet okur. Ama büyükleri onlarla masaya oturup zemzem içerler.
23. Gömlek düğmeleri yazın bile kapalıdır. Çünkü erkeğin döşündeki kıl tahrik unsurudur. Bu nedenle yazın buram buram terlerler ve kötü kokarlar.
24. Gül suyu cemaatçinin en birinci parfümüdür.
25. Altın yüzük takmazlar. Alyansları dahi gümüş veya eşdeğer bir madendir. Altın haramdır.
26. İşlerine gelmeyen her fikir, olay, kurum siyonistlerin, misyonerlerin işidir. Çoğu siyonizmin ne olduğunu dahi bilmeden hariçten gazel okur.
27. Coca cola haramdır. Cemaatçi cola içmez sarısından içer. Böcek eziğinden, israil/amerika mamulünü tüketmezler. Tüketseler de çaktırmazlar.
28. Cemaatçilerin çoğu beyaz tenlidir. Denize pek girmez, güneşe pek çıkmazlar.
29. Cemaatçiler misyoner, zındık diye suçladıkları Anglo-Sakson kilisesinin yayınlarını Evrim Teorisi'ne karşı kullanırlar. Yani bilimsel bir arkaplanları kesinlikle yoktur. Uydurduklarıyla cemaatçi olmayanları bile kolayca avlarlar. Türkiye harun yahya (adnan oktar) belgeselleriyle büyüdü.
30. Cemaatçiler rütbelilerden, yüksek görevdekilerden çok korkarlar. Bu korkuyla birlikte kuyu kazma, bertaraf etme planları da yaparlar. Ayak kaydırmakta üstlerine yoktur.
31. 2011'de Türkiye artık bir cemaat ülkesine dönüşmüştür.
Eksikleri vardır. Bugüne kadar gördüklerimle, duyduklarımla maddeledim.
Ek-1: Çoğu İhlas ürünlerinin hayranıdır. İhlas halı yıkama makinesi, su arıtma cihazı, elektrikli şofben hemen hepsinin evinde bulunur.
-----------------------------%70 kadarı doğru (ama abartılı bir şekilde ) gerisi saçmalık bende kaldım yurtta vede hala kalan arkadaşlarımla görüşürüm
tamamı öle diye bişi yok böyle kuruluşlara cokfazla cocuk genk girer ama ancak 30 da 1 - 2 si i kalır (onlarda başka çaresi olmayan ve ezik bastırılmış kişiler) ancak kalmak isteyene de genelde git denilmez ben süleymancıların yurunda kalmıştım ancak diğerlerinden de cevremde var genişçe bence doğru ancak abartılı yazılmış
altın erkeğe zaten haram eklenmemesi gerekir
ew tutup ewlendirildikleri doğru
15. Çoğu erkek cemaatçi ergenken kösedir. Bunun nedeni gördükleri baskıyla testesteron hormonlarının içlerine kaçmasıdır. : galiba bnde ondan sakal yok :D
-
bende sevmem kendilerini. davranışlarını vs. ama alt kadro iyi kişilerdir. sen ben gibi öğrenci adamlar. resmen bok atılmış. ha bazı söylenilenler doğru. ama çoğunda bok atma var. çamur at izi kalsın hesabı. inandırılmışsınız böyle olduğuna. dediğim gibi bende sevmem ama bok atmam. iftira atmam. şimdi sırayla açıklayım 3. Çoğu Fem, Işık dershanelerine gider. Geceleri kontrol edilirler. Farklı düşünen ve davranan varsa bunlar hemen ifşa edilir. nah öyle. resmen götünüzden uydurmuşsunuz. 8. Cemaatler kendi adamlarını yetiştirirler. Örneğin bir derhanede öğretmen çalıştıracaklarsa bu kesinlikle kendi adamlarından olur. Bu öğretmenin ev kirasını kendileri karşılayıp 600-700 lira maaşla çalıştırırlar. Her daim bir gebelik yaratırlar. Aynı şekilde kendi cemaatlerindeki bekar kişileri böyle evlendirirler. ülkü ocağında akplilermi geziyoda aq. beyninizi kullanın az. tabi kendi adamlarını yetiştircek. senimi yetiştircekti?
-
onur35 bunu yazdı:
Cemaatçi değilim ama,
-----------------------------hocam yaşın benden baya fazla onun için konuşmada uslubuma dikkat ederek konuşuyorum.konunun Atatürkle hiç alakası yokken nerden çıktı şimdi bu konu.yaranın sebebi nedir?
-----------------------------Kardeşim benim yaşımı siktiret, hepimiz aynıyız tbt.de
Yine tekrar ediyorum, benim islam inancım cemaatlara karşıdır, cemaat-tarikatlara karşıdır, kul'a kulluğa karşıdır, arap götü yalamaya karşıdır,
Din'i araç kullanıp rant elde edenlere karşıdır, yobazlara karşıdır, badem bıyıklılara karşıdır,
Ama bir o kadar da ATATÜRKÇÜLÜK zırhının ardına sığınıp olmaz naneyi yiyenlere de karşıdır,
Konunun ATATÜRK'le alakası yok ama, gerek yazılı ve gerekse görsel medya da sürekli olarak bir islam düşmanlığı almış başını gidiyor, ben buna da karşıyım.
-
pek güzel pek şahane , bırakınız takılsınlar şemsiye soktukları kendi kıçları olduktan sonra bizi zerre kadar enterese etmez öyle değil mi ?
seadog arkadaşımız neden korkuyonuz diye sual etmiş, açıklayalım : bu ibneler yarın öbür gün gelip dinsiz zındık fln diye sataşmaya kalkar o anda savaş çıkması kaçınılmazdır işte bu savaş çıkmasın diye şimdiden bu kıtbeyinlilere "desturun" ne olduğunu göstermek gerek - ki kuvvetle muhtemeldir böyle davranmaları, kendini savunamayacak masumları garibanları ağlarına düşürüp beyinlerini sikerler işte bu insanlık namına dur denilecek şeydir . çüşş dediğindede din düşmanısın derler hemencecik din kalkanına sığınırlar yoksa sence benim neden "zerre kadar sikimde" olsun bilmem kimin ne tanrısına ne tanrıçasına inandığı
yasevyaterket arkadaşım, birazda "sahte" Atatürkçülere sataşın demiş - ayıp valla !! hiç yakıştıramadım , bu ibneleremi kaldı Atatürkçülerin "sahte-reel" diye ayırmakta sözüm ona eleştirmek
-
bi ara bi mürid vardı matchup çok güzel bi yazı yazmıştı :D ellerinde kırbaçlarla dolaşıp elektirik verirler. günlerce psikolojik işkenceden sonra vs vs. diye abartıların ne boyutlarda olduğunu göstermişti :D
-
ayriyeten tek bi cemaat gördün heralde :D bilgisizliğinle coşturmuşsun ortamı. kaç bin cemaat var hepsini gördünde konuşuyorsun dimi. bu resmen açık ve net söylüyorum islam düşmanlığıdır. konu anti fethullah değildir. öyle olsa bende desteklerdim. ama aşırı abartılar ve tüm cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir. bilgisiz herif işte. tartışmaya girmeye bile değmez.