folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaatçileri Tanıyalım



Cemaatçileri Tanıyalım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

    1. Hemen her cemaatçi ailenin çocuğu yüzlerce safsata ve rivayet arasında neyin gerçek din olduğunu bilmeden yetişir. Bazıları ergenliğe ulaşmadan intihar eder yahut delirir.

    -----------------------------

    Puahzuahua :D Gülerken düştüm kafamı yardım hastaneden yazıyorum.


    Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Temmuz/2007
    Erkek

    nerden copy-paste yapdın?

    küllüyen yalan bunlar.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    Anlatılanların bir kısmına şahit oldum bir kısmı hakkında da bilgim yok. Özellikle kendi içlerinde ki yapılanmaları, faaliyetleri ve hiyerarşileriyle ilgili. Fakat bildiğim birşey varsa cemaatin insanları körelttiği ve yaratıcılıklarını öldürdüğüdür. Nedeninin tek tip insan yetiştirilmesi olduğunu düşünüyorum. Düşünmeyen insanlar ortaya çıkıyor. Demek istediğim şu ki ; herhangi bir ilde ki cemaatçi ile çok başka biri ilde ki cemaatçi arasında görüş farkı veya düşünce farkı yoktur.

    Aynı şekilde cemaatçi olup başarılı işlere imza atanların sayısı yok gibidir. Çoğu konuştuğunuz cemaatçinin muhabbetlerinin çok sıradan olduğunu konuşacak hiçbirşey bulamadığınızı, zaten onlarında hep sustuğunu (üniversitede,etkinliklerde vs.) görürsünüz. 

    SInıftayız bir gün yanıma birisi oturdu. Durup dururken  "Sence Hz. Ali mi haklı Hz. Muaviye mi haklıdır" dedi. Nerden çıktı demeden önce Hz.Ali haklı gibi dedim. (Bu arada sunniyim,hakemlerle ilgili olayı bilenler bilir.) "Aslında ikiside haklı, kafan karıştı değil mi" dedi.Güldüm. Kafam karışmamıştı sadece tuhaf gelmişti.

    ONun kafası karışmış olacak ki veya duyduğu şey onu o kadar etkilemiş olacaktı ki bana bile anlatma gereği duydu. Ben birşey demeden anlatmaya devam etti. "İkisi de haklı. Hz.Ali'nin askerleri Hz. Muaviyenin askerlerini  öldürdüğü zaman 1 sevap kazanıyor, Hz.Muaviye'nin askerleri Hz.Ali'nin askerlerini öldürdüğü zaman 2 sevap kazanıyordu" dedi. Tepki vermemi bekledi ama benim olayın saçmalığıyla ilgili tartışacak ne enerjim vardı ne de karşımda ki adamın anlayacağı vardı. Güldüm, ilginçmiş deyip kız arkadaşımın yanına geçtim.

    Bunu da niye anlattıysam.

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2009
    Erkek

    Bütün cemaatçilerin ayırmadan,kayırmadan amk. 


    kahrolsun bağzı şeyler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2008
    Erkek

    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

    onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

    Cemaatçi değilim ama,

    Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...


    -----------------------------

     

    hocam yaşın benden baya fazla onun için konuşmada uslubuma dikkat ederek konuşuyorum.konunun Atatürkle hiç alakası yokken nerden çıktı şimdi bu konu.yaranın sebebi nedir?


    -----------------------------

    Kardeşim benim yaşımı siktiret, hepimiz aynıyız tbt.de

    Yine tekrar ediyorum, benim islam inancım cemaatlara karşıdır, cemaat-tarikatlara karşıdır, kul'a kulluğa karşıdır, arap götü yalamaya karşıdır,

    Din'i araç kullanıp rant elde edenlere karşıdır, yobazlara karşıdır, badem bıyıklılara karşıdır,

    Ama bir o kadar da ATATÜRKÇÜLÜK zırhının ardına sığınıp olmaz naneyi yiyenlere de karşıdır,

    Konunun ATATÜRK'le alakası yok ama, gerek yazılı ve gerekse görsel medya da sürekli olarak bir islam düşmanlığı almış başını gidiyor, ben buna da karşıyım.


    -----------------------------

    sadece cemaat,din ve Atatürk üzerinden değil,gündemde olan ve geçerliliğini devam ettiren her türlü görüş,senin bahsettiğin tarzdaki kişiliksiz insanların malzemesi haline geliyor.

    ekonomik durumunu düzeltmek için cemate giren insanlar nasıl varsa,farklı çıkarları olan insanlarda bi anda atatürkçü kimliğine bürünebiliyorlar.

    benim isyan ettiğim konu şu;

    o tarafın olumsuz yönleri söyleniyorsa bu tarafında söylensin meselesi.her tartışmada bi karşıtlık aranıyor.

    bahsettiğin görsel ve yazılı medyanın İslam karşıtlığını yaptığını ben düşünmüyorum,varsada çok az bi kesimdir.hele hele şu dönemde...

    ama kişiler üzerinde bi dinden soğuma olduğu kesin.bunun en büyük sebebi de genelleme yapılarak "gavur izmir" ,"hem laik hem müslüman olunmaz" “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” gibi sözlerdir.bazen insanın haykırası geliyo "ben bunlarla mı din kardeşiyim diye"

     

     


    Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    Ekşisözlükte benzer bir konuda geçen bir entry buraya kopyalıyorum. Bu arada dinci ve dindar çok farklı kelimelerdir.

     

    -------------------------

     

    dinciler o kadar ahlaksızdır ki, ahlaksız oldukları bilmelerine rağmen bu ahlaksızlıklarına kılıf uydurup kendilerini rahatlatacak kadar da ahlaksızlardır. açıklamaya çalışayım.

     

    aslında tüm dincilerin tek bir amacı vardır. para ve güç. işte ellerindeki fırsata göre de basit bir memur olup sırtı devlete dayamaktan tutun da, deniz kenarında lüks bir villa almaya kadar çeşitli hayaller kurarlar. bu amaçlarına ulaşmak için de her türlü hile, yalan, işbirliği, ihanet işte ne varsa uygularlar. peki ama ortada ahlak, doğruluk, dürüstlük, hak yememek falan diye dolaşmalarına rağmen nasıl olur da söylediklerinin tam tersini yaparlar? 

     

    ilk önce kendilerini yüce bir amaca hizmet ettikleri konusunda kandırırlar. yüce amaçları kafir düzeni yıkıp, yerine islam adaleti ile yönetilen bir dünya yaratmaktır. ve bu yolda yapılacak her türlü hile ve tuzak mubahtır. hatta tehdit, yaralama ve cinayet bile mubahtır. ne de olsa allah için yola çıkılmıştır ve kafirleri dolandırmak, tehdit etmek ve hatta öldürmek caizdir. 

     

    işte bu yüzden emperyalist güçler bir ülkeyi sömürmek istediğinde gidip o ülkenin dincileri ile işbirliği yapar. sonuçta kaypak, karaktersiz, para için her şeyi yapabilecek tıynette insanlardır bunlar. önlerine biraz para attığınızda ooo ihale mi dersiniz, yasalara aykırı izinler mi dersiniz, hukuksuzlukları gizleme mi dersiniz ne isterseniz sizin için yaparlar. karşı çıkan birileri olduğunda da dincileri bu adamların üstüne saldınız mı tadından yenmez. ayrıca aç halkın karnını doyurmak daha da doğrusu beynini uyuşturmak için dinden daha uygun bir şey var mı?

     

    işte yukarıda yazdım... toprağından petrol fışkıran, zengin doğal kaynaklara sahip birçok islam ülkesinde halkın büyük çoğunluğu açlık ve sefalet içinde. çünkü başlarındaki azınlık emperyalist güçler ile işbirliği içinde... hem onlar kazanıyor hem de emperyalistler. kaybeden ise o ülkenin halkı, asıl sahipleri...

     

    bu arada dinciler akıllı falan da değildir. ayrıca tembeldirler. onların gücü pervasız, korkusuz ve alçak olmalarından gelir. siz hiç, bir şey bulan, keşfeden, geliştiren, bulduklarını insanlığın hizmetine sunan bir dinci gördünüz mü? ya da şöyle sorayım günümüz dünyasında şu veya bu sebeple kullandığımız veya kullanıldığını bildiğimiz ilaçtan tutun da, cep telefonuna kadar günlük yaşamımızda yer alan herhangi bir objenin bir islam ülkesinde keşfedildiğine, geliştirildiğine ve üretildiğine denk geldiniz mi?

     

    ya da güncel konu olması açısından, tarikat okul ve dershanelerinde eğitimlerini tamamladıktan sonra derece ile üniversiteye gire öğrenciler arasından hiç bilim adamı çıktı mı? hiç şöyle literatüre giren bir çalışmaları oldu mu? dünya çapında bizi gururlandıran, adı geçen tek bir dinci var mı? nerede bu başarılı öğrenciler, nerede bu dahiler? (hoş öyle anlaşılıyor ki hile hurda ile yapılmış bu işlerin çoğu ya neyse)

     

    ama işin daha da vahim yanı halklar bazen o kadar akılsız olabiliyor ki... mesela adamlar israil ile işbirliği yapıyor, israilli firmalara imtiyaz tanıyor, halkın malını peşkeş çekiyor, ama iç politika malzemesi olarak da israil nefretinden nemalanıyor, yahudi düşmanlığı yapıyor ve bu sayede halkından oy alıyor.

     

    bilmiyorum kafamı nerelere vursam!

    -------------------------------------

     

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=dincilerin+ahlaks%C4%B1z+olmas%C4%B1&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=12 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2008
    Erkek

    pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayriyeten tek bi cemaat gördün heralde :D bilgisizliğinle coşturmuşsun ortamı. kaç bin cemaat var hepsini gördünde konuşuyorsun dimi. bu resmen açık ve net söylüyorum islam düşmanlığıdır. konu anti fethullah değildir. öyle olsa bende desteklerdim. ama aşırı abartılar ve tüm cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir. bilgisiz herif işte. tartışmaya girmeye bile değmez.
    -----------------------------

    hocam konuyu açan arkadaş sana göre yanlış tespitlerde bulunmuş olabilir.arkadaşın yazdığı bi takım şeyler doğru ama genelleme yapıp bütün cemaat mensuplarına mal ettiği için bende yanlış buluyorum.

    ama "cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir" bunu nasıl söyliyebiliyosun.ben hayatımda hiç bi şekilde hiç bi cemaatin mensubu olmadım,hep cemaatlere karşı çıktım,cemaatlerin din saptırma yöntemi olduğunu düşündüm.ben şimdi din düşmanımı oluyorum.

    gerçek din Kur'an daki dindir.ben cemaatten olmadanda okuyabilrim Kutasal Kitabı.

     

    1 tane cemaatten olan birisi çıksında şu cemaatlerin ne amaçla olduğunu anlatsın...


    Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    yarısı doğru özellikle insanları baskı altında yetiştirdikleri ve sınavlara karıştırdıkları hileler vs. 

    ama diğer yarısı da resmen bok atmak

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ocak/2010
    Erkek
    onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

    pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayriyeten tek bi cemaat gördün heralde :D bilgisizliğinle coşturmuşsun ortamı. kaç bin cemaat var hepsini gördünde konuşuyorsun dimi. bu resmen açık ve net söylüyorum islam düşmanlığıdır. konu anti fethullah değildir. öyle olsa bende desteklerdim. ama aşırı abartılar ve tüm cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir. bilgisiz herif işte. tartışmaya girmeye bile değmez.
    -----------------------------

    hocam konuyu açan arkadaş sana göre yanlış tespitlerde bulunmuş olabilir.arkadaşın yazdığı bi takım şeyler doğru ama genelleme yapıp bütün cemaat mensuplarına mal ettiği için bende yanlış buluyorum.

    ama "cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir" bunu nasıl söyliyebiliyosun.ben hayatımda hiç bi şekilde hiç bi cemaatin mensubu olmadım,hep cemaatlere karşı çıktım,cemaatlerin din saptırma yöntemi olduğunu düşündüm.ben şimdi din düşmanımı oluyorum.

    gerçek din Kur'an daki dindir.ben cemaatten olmadanda okuyabilrim Kutasal Kitabı.

     

    1 tane cemaatten olan birisi çıksında şu cemaatlerin ne amaçla olduğunu anlatsın...


    -----------------------------
    sanki tek cemaat fethullahmı. nakşibendisi var cerrahisi var vs vs. dini sömürmeyende birsürü cemaat var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2008
    Erkek

    pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

    pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayriyeten tek bi cemaat gördün heralde :D bilgisizliğinle coşturmuşsun ortamı. kaç bin cemaat var hepsini gördünde konuşuyorsun dimi. bu resmen açık ve net söylüyorum islam düşmanlığıdır. konu anti fethullah değildir. öyle olsa bende desteklerdim. ama aşırı abartılar ve tüm cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir. bilgisiz herif işte. tartışmaya girmeye bile değmez.
    -----------------------------

    hocam konuyu açan arkadaş sana göre yanlış tespitlerde bulunmuş olabilir.arkadaşın yazdığı bi takım şeyler doğru ama genelleme yapıp bütün cemaat mensuplarına mal ettiği için bende yanlış buluyorum.

    ama "cemaatlere karşı olmak din düşmanlığından başka bişey değildir" bunu nasıl söyliyebiliyosun.ben hayatımda hiç bi şekilde hiç bi cemaatin mensubu olmadım,hep cemaatlere karşı çıktım,cemaatlerin din saptırma yöntemi olduğunu düşündüm.ben şimdi din düşmanımı oluyorum.

    gerçek din Kur'an daki dindir.ben cemaatten olmadanda okuyabilrim Kutasal Kitabı.

     

    1 tane cemaatten olan birisi çıksında şu cemaatlerin ne amaçla olduğunu anlatsın...


    -----------------------------
    sanki tek cemaat fethullahmı. nakşibendisi var cerrahisi var vs vs. dini sömürmeyende birsürü cemaat var

    -----------------------------

    tek bi cemaat için demiyorum hocam.madem iyi biliyosun anlat merak ediyorum.cemruaatlerin kulma,oluşma amacı nedir?

    hangi ihtiyaçtan dolayı kurulmuştur?

    tek başına bi müslümanın yapamadığı hangi ibadeti yapıyorlar ve yaptırıyorlar?

    Kur'an da cemaatlerin yeri varmıdır? (bunu cevaplama olmadığını biliyorum)

    öle işte....


    Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 15762 Toplam Mesaj: 110