Cemaatçileri Tanıyalım
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
4 sene cemmaat yurdunda kaldım yazdıklarının 1 birisi bile tutmuyor.bok atmayı bırakın.
-----------------------------Sen 4 ben 20. Bunların hepsi yaşananlar.
Örnek:
8. Cemaatler kendi adamlarını yetiştirirler. Örneğin bir derhanede öğretmen çalıştıracaklarsa bu kesinlikle kendi adamlarından olur. Bu öğretmenin ev kirasını kendileri karşılayıp 600-700 lira maaşla çalıştırırlar. Her daim bir gebelik yaratırlar. Aynı şekilde kendi cemaatlerindeki bekar kişileri böyle evlendirirler.
Böyle üç arkadaşım var.
-----------------------------tamam diyelim 20 sene kaldin, orda olan biteni en iyi sen bilirsin cunlu onlarla kaldin o tip insanlarla yasadin erkekler hakkinda yazdigin herseyi kabul ediyorum
peki kadinlara niye laf atiyorsun essek herif
sunu yazmaya hic mi utanmiyormusun
12. Sokakta çarşafla, türbanla gördüğünüz cemaatçiler evde bikini ve tangayla dolaşırlar. Kotlu bir kadın evde eşorfman giyerken onlar se*shopların en mahrem latexleriyle evi süslerler.
kadin kiyafeti giyerek kiz evlerine de mi sizdin
sen sadece kendi evinde olan biten mahremiyetleri anlatabilirsin kimse de karismaz hatta tebrik mesaji bile yazarim istersen ama haddini asma
bu adamin banlanmasini istiyorum bahsetigi kisilerden biri benim de kiz kardesim olabilir aramizda ki birinin de
-
Cemaatçilik = Fetoculuk
Feto gündemde kalmayı çok iyi becerdiğinden cemaat diyince fetocuların akla gelmesi eksik bence. Nurcuların arasında bile farklı kollar var. Bunlar cemaat; İşin içinde birde tarikat boyutları var hocam.
-
ALLAHIMA PEYGAMBERIMIZ (SAV) e DINIME IMANIMA KITABIMA BAYRAGIMA VATANIMA ALLAH ICIN ISYAPANLARA ISLAMI YOKETMEYE VE IFTIRA
ATANLARA DIINI KULLANIP KOTU EMELLERINE ALET EDENLERE BILE BILE KOTULEYENLERE ;
DILERIM RABBIMDEN NE BU DUNYADA NEDE AHIRET HAYATINDA GUN YUZU GOSTERMESIN IKIYAKASI BIRARAYA GELMESIN INSALLLAH ...
-
Ben bu siteye gelmeden önce cemaat ve akp karşıtıydım. Buraya geldikten sonra onlara atılan iftiraları gördükçe sempati oluşmaya başladı. Eleştirecekseniz belgelerle eleştirin. Yazılanların eksiksiz hepsi uydurma. Mesela deyin ki "fethullah gülenin şu kitabının şu sayfasında ' "Hz. Muhammed onun kulu ve elçisidir" bölümüne gerek yoktur.' diye birşey yazıyor" diye bir belge koyun ki sizlere karşı da sempatimiz oluşsun.
-
Bunlar buzdağının görünen yüzü eksik bile yazmışsın.
-
Cemaatçi değilim ama,
Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------cannfree bunu yazdı:
iyice daldırın ellerinizi, avuç avuç atın...

-----------------------------sana afiyet olsun hocu
hocu onlar yenmeyecek. bu pis yobazlara atılacak.
b*kunuz bittikçe s*çacaksınız, s*çıp s*çıp tekrar atacaksınız
elinizi b*ktan sakınmayacaksınız
böyle dolu dolu, avuç avuç atacaksınız...
(neyse muhabbetin b*kunu çıkardım yine, yeter bu kadar : ) )
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Cemaatçi değilim ama,
Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...
-----------------------------Aynen doğru yazmışsın. Sizler neden Müslümanlar dan bu kadar korkuyorsunuz anlamış değilim. Bu yazılanların temeli bu korku. Cemaatin tabi ki hataları var tabi ki yanlış düşünceleri var. Fakat sizler olayı cemaat düşmanlığından öteye din düşmanlığına götürüyorsunuz abartılarla. Söyleyin bi ya nedir bu Müslümandan korkunuz, bırakın cemaat falan demeyi doğruları konuşunuz.
-
multiyano bunu yazdı:
ALLAHIMA PEYGAMBERIMIZ (SAV) e DINIME IMANIMA KITABIMA BAYRAGIMA VATANIMA ALLAH ICIN ISYAPANLARA ISLAMI YOKETMEYE VE IFTIRA
ATANLARA DIINI KULLANIP KOTU EMELLERINE ALET EDENLERE BILE BILE KOTULEYENLERE ;
DILERIM RABBIMDEN NE BU DUNYADA NEDE AHIRET HAYATINDA GUN YUZU GOSTERMESIN IKIYAKASI BIRARAYA GELMESIN INSALLLAH ...
-----------------------------ibretlik yazmışsın kardeş.
+rep.
-
WALLACEs bunu yazdı:
Saçmalamışsın, yok tanga giyerek evde dolaşıyormuş böyle kaç cemaatçi kadın gördün.
Tek gecelik nikahmış, müslüman biri imam nikahının hükümlerini bilir sırf sikiş için bunun mümkün olmayacağını bilir. Yapıpda ballandıra ballandıra anlatan varsa bile bi kaç piç ergen döneminde senle daşşak geçmişdir.
Fem dersanelerine gelince bi çok cemaatçi fişlenmemek için cemaatle bağlantısı olan dersanelere gitmez final, sınav, uğur bunun gibi dersanelere takılır.
Cemaatten girdiniz mi çıkması zor demişsin. Alakası yok bugün nurcularda yarın süleymancılarda takıl eğer seni tanırlarsa bi nezaketen gelir misin derler yok ben sizle takılmıycam birader dersen kimse zorlamaz.
Coca Cola haramdır diye bi kaide yoktur evet içmezler coca cola ama yabancı bi sermayenin ürünleri yerine yerli malı kullanırlar Örneğin: Ülker
Kamboçya'da bile Fetocu görebilirsiniz evet doğru çünkü diğer dinler gibi onlarda İslam'ı bilinmeyen diyarlara öğretme çabasındadır ki bu zaten Peygamber Efendimizin vasiyetidir.
Altın yüzük, saat cemaatci olmaya gerek yok müslüman bi erkeğin takmaması gerekir çünkü erkeğe haramdır.
Risale'yi okuyupda Said Nursi'ye İngiliz ajan diyorsan anlayışının vay haline senin.
Diğer yazıların zaten dalga geçme manasında asıl maksadın burda cemaatler kılıfı altında İslam'a hakaret etmek heralde bunuda yapmışsın Allah seninle olsun.